4 yaşındaki kızımı yüzme havuzuna göndemek istiyorum ama tereddütlerim var.

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
kızımın yüzmeyi çok iyi öğrenmesini istiyorum.yaşadığım yerde çok büyük bi yüzme havuzuz açıldı.3 mt derinliğinde bayağı da bir geniş.dün bakmak için gittiğimde 3 mt lik havuzda benim kızım ve daha büyük yaştakilerin bulunduğunu gördüm hocasıyla da konuştum endişelerimi anlattım. onlar da bana korkmamam gerektiğini 5 çocuğa bir hoca ve iki cankurtaran düştüğünü söylediler.ama benim kızım çok ürkektir.ayrıca veliye izin vermiyorlar havuza girmesi için sadece tirbünden izleyin diyorlar.kızımın yüzmeyi öğrenmesini çok istiyorum ama nasıl olacak çocuk korkar mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.çocuğunu bu yaşlarda böyle bi havuza gönderen oldu mu deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba, bir akrabamın kızının isim yapmış (ünlülerin çocuklarının doktoru) çok iyi bir çocuk doktoru var. O çocukların asla 5-6 yaşından önce havuza girmemelerini tembihliyor. Sadece paylaşmak istedim.

Merhaba, bir akrabamın kızının isim yapmış (ünlülerin çocuklarının doktoru) çok iyi bir çocuk doktoru var. O çocukların asla 5-6 yaşından önce havuza girmemelerini tembihliyor. Sadece paylaşmak istedim.

çok teşekkür ederim...hiç yüzme bilmeyen 4 yaşında bi çocuğun 3 mt lik havuzda nasıl öğreneceğini merak ediyordum.bu konuda deneyimi yada duyumu olan başkaları var mı acaba?..

çok teşekkür ederim...hiç yüzme bilmeyen 4 yaşında bi çocuğun 3 mt lik havuzda nasıl öğreneceğini merak ediyordum.bu konuda deneyimi yada duyumu olan başkaları var mı acaba?..

Rica ederim. Sorunuzu anladım ben sadece farklı açıdan yaklaştım konuya. Çünkü bende aynı düşüncelere sahiptim. Benim kızımda 4 yaşında ve okulda 1,5 mt derinliğinde havuza giriyor. Ben bunu hobi edinsin ve daha iyi yüzme öğrensin diye yüzme okulu araştırma işine girince akrabam benle bu konuyu paylaştı.
Yüzme açısından endişenizi anlıyorum ama bence yersiz bir endişe.
Bu arada benim kızımda sudan çok korkar, yani banyo yaptırırken yüzüne su gelse korkar, ancak okulda öğretmenleriyle tedirgin olmadan havuza giriyor. Hocalar bu konuda bilgililer ve çocuklara güven aşılıyorlar tedirgin olmamaları açısından.

Son düzenleme:
Rica ederim. Sorunuzu anladım ben sadece farklı açıdan yaklaştım konuya. Çünkü bende aynı düşüncelere sahiptim. Benim kızımda 4 yaşında ve okulda 1,5 mt derinliğinde havuza giriyor. Ben bunu hobi edinsin ve daha iyi yüzme öğrensin diye yüzme okulu araştırma işine girince akrabam benle bu konuyu paylaştı.
Yüzme açısından endişenizi anlıyorum ama bence yersiz bir endişe.
Bu arada benim kızımda sudan çok korkar, yani banyo yaptırırken yüzüne su gelse korkar, ancak okulda öğretmenleriyle tedirgin olmadan havuza giriyor. Hocalar bu konuda bilgililer ve çocuklara güven aşılıyorlar tedirgin olmamaları açısından.

tekrar teşekkür ederim.o zaman korkmamalıyım?..

Back