Bir başka vitiligo konusunda yine böyle bir yorumunuz olmuştu . Tamamen geçiyor mu yoksa hafifletiyor mu?düzenli mısır ekmeği yedirin kızınıza geçmiş olsun.
Diz kapaklarından başlayarak ayaklarına kadar, dirsek arkaları, el parmak uçları, popo arasıNeresinde var? Benimde yüzümde oldu. Kortizonlu Krem kullandım. Bir miktar azaldı ama tamamen geçmedi
Aminnn amin çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun , Allah kaldıramayacağımız yükler yüklemez , ne ilksiniz ne de son olacaksınız bu hastalıkla karşılaşan . Dr’ların dediklerini uygulayın , psikolojik olarak sağlam olmanız lazım. Siz o lekeleri ne kadar çabuk kabullenirseniz , yavrunuza da o kadar çok destek çıkarsınız . Vücudunun tam olarak neresinde bilmiyorum ama siz severseniz eğer ( ergenlik dönemi haricinde ) kimsenin ne dediği önemli olmaz onun için . Ergenlikte de kapatıcı vs kullanır isterse .
Tekrardan geçmiş olsun, benim de karnımda ve bacağımda kahverengi lekeler var , hançere benziyor hatta . Önceki yaşantılarımdan kalma diyorum gülüp geçiyoruz .
Yaaa fayda veriyor mu ?Önerileri dikkatle okuyorum ve kesinlikle deneyeceğim.düzenli mısır ekmeği yedirin kızınıza geçmiş olsun.
Bir başka vitiligo konusunda yine böyle bir yorumunuz olmuştu . Tamamen geçiyor mu yoksa hafifletiyor mu?
Benim öğrencilerimde geçen görmedim . Üzülmeyin . Belki alternatif tıpta bir şeyler vardır . Azalır inşallah büyüdükçeAminnn amin çok teşekkür ederim.
Yani alt mesajda “tamamen geçmiyor” diyorsunuzdoğru anladım değil mi
Ay ne güzel o zamanbenim kuzenimde vardı ellerinde bir sürü krem vs tedavi uygulandı yıllar sonra bir doktor tavsiye etmiş tamamen geçtiydi ama dediğim gibi ellerinde vardı sadece yüzde falan aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama yapar bence.
Aminn çok teşekkür ederim. Ben adını bile ilk duydum bu hastalığın Rabbim kimseye duyurmasın tattırmasın inşallah. Size de çok geçmiş olsun. Aynı süreçte pedagojik destekte almayı düşünüyoruz Rabbim nasip ederse. Hele bi kabullenelim deÇok geçmiş olsun.
Çoooookk uzun yıllardır sedef hastasıyım, ne desem bilemiyorum.
Her kafadan bir ses çıkacak, onu sürün şu kişi şunu yaptı geçti falan. Aman diyim uymayın kimseye.
Çok mu? Ne kadar var? Kortizonlu kremler verirler. Tuz tükettirmemeyin yavruya.
Allah beterinden korusun diyelim. Ağlamayın lütfen.
Süper bir bilgi bence. Paylaştığınız için kendi adıma çok teşekkür ederimbenim kuzenimde vardı ellerinde bir sürü krem vs tedavi uygulandı yıllar sonra bir doktor tavsiye etmiş tamamen geçtiydi ama dediğim gibi ellerinde vardı sadece yüzde falan aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama yapar bence.
Aminn çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı araştıracağımAllah kalıcı şifalar versin. İnşallah, gelmiş geçmiş olsun.
Benim çok yakın arkadaşım hamilelikte yakalandı buna, ilaçlarla geçiyor gibi oldu ama ilaç yan etkisi çok olunca ilacı bıraktı.Kendisi böyle tercih etti biraz da, makyajla falan kapatırım diye.
Çok fazla bilgim yok ama inşallah çaresi vardır,önce tıp, sonra alternatif tıp, fito terapi vs araştırmanızı öneririm.
Allah dermanınızı karşınıza çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?