4 yaşındaki kızım tırnak yemeye başladı yardım edin lütfen

hilalcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
226
7
0
İstanbul
merhaba 4 yaşındaki kızım son 1 aydır tırnak yemeye başladı 4 aylık kardeşi var onu kıskandıgı için olabilir diye düşünüyoruz ama gittikçe dahada fazla yemeye başladı endişelenmeye başladım .Bide ben sinirli bi yapıya sahibim yaşadıgım bazı olumsuzluklarda malesef ona cok yükleniyorum elimde olmadan tik oluştu onda benden bişi istese ben cvp verecek gibi olsam hemen sanki vurucakmışım gibi gözlerini kırpıyo kafasını egiyo iyi davranmaya çalışıyorum bagırmamaya çalışıyorum ama olmuyo daha cok şımarıyo disiplinli olim derken kızımın pskolojisinimi bozdum acaba, herşeye bagırıyorum aslında benim tedaviye ihtiyacım var sanırım, benim yüzümdenmi tırnak yemeye başladı vicdan azabı duymaya başaldım artık

SEvgili Hilalcan, durumu o kadar güzel özetlemişsiniz ki, bana pek yazacak bir şey kalmamış. Yok, vicdan azabı duymayın, ama önlem alın. Öncelikle siz yardım alın. Mümkünse, yardım alacağınız meslektaşım aile terapisi de veriyor olsun, sonrasında küçük kızınızla da görüşmesi gerekecek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…