- 26 Haziran 2019
- 18
- 4
- 6
- 30
- Konu Sahibi Birmutlublog
-
Zaman verin normal diyorlar ama yaklaşık bir yıldır devam ediyor ve azalma yok sürekli çoğalıyorBir psikologdan yardım aldınız mı peki?
Onuda anlatmaya çalıştım tamam diyor anlıyor akıllı bir çocuk ama sonra tekrar yapıyorIlgisini baska yone cekmekden baska care yok yada bunun tuvalet ihtiyaci gibi ozel oldugunu herkesin yaninda yapilmamasi gerektigini anlatabilirsiniz
Nerden görmüş olabilirki sizce bilemiyorumBunu bir yerden görmüş ve yapıyordur muhtemelen. O yüzden bu etmenleri ortadan kaldırmanın doğru olacağını düşünüyorum.
Yani cocuk neticede normalde bile soyledigimiz seyleri tekrar ediyorlar ama her seferinde hatirlatmakdan baska care yok kizmadan ufak bir uyari seklinde..Onuda anlatmaya çalıştım tamam diyor anlıyor akıllı bir çocuk ama sonra tekrar yapıyor
Umarım .. kreşe gidecek olması beni endişelendiriyor yabancı birinin yanında yaparsa insanlar Ne tepki verir diyeYani cocuk neticede normalde bile soyledigimiz seyleri tekrar ediyorlar ama her seferinde hatirlatmakdan baska care yok kizmadan ufak bir uyari seklinde..
Nerden görmüş olabilirki sizce bilemiyorum
Sabretmek okadar zorki bu konuda özellikle başkalarının yanında yapıpta millet dik dik baktığı zamanBenzer bir durumdan bahsedildiğinde psikolojik danışman arkadaşım tepki vermeyip dikkatini dağıtmak gerektiğini söylemişti. Kızmak ilgisini daha da yoğunlaştırabilir.
Görünüşte bir şey yok ama bilemiyorum idrar yolunda vs olabilirmiAcaba kasiniyor mu
Bi bakayım teşekkür ederimBurada öyle bir konu vardı, bulabilirseniz bir göz atın.
tek değilsiniz 1-7 yaş ne olduğunu bilmeden çocukların çoğu mastürbasyon yapıyor.
Kızmayın, konuşmayın, yasak koymayın. Sabır gerektiriyor ama dikkatini dağıtın, yorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?