• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki kızım masturbasyon yapıyor

Yapabileceğiniz tek şey bunu yaparken gördüğünüz anda hemen elini oyalayacak baska birseye dikkat çekmek. Hadi gel kek yapalım, kızım şunu bi tutar mısın, bana yardım eder misin vs o an aklınıza ne gelirse bir şekilde kafasını dağıtın böyle böyle unutur ama zaman lazım tabi simdi alışkanlık haline getirmiş.

cnm benim oğlum 11 aylıkken başladı pipisini tutup sertleştirip sonra bastırmaya. tekrar tekrar yaptı bu hareketi. sokakta bile yapıyordu.. bir ara unuttu. şimdi 36 aylık yine elliyor pipiyi masaya yanlışlıkla çarpsın hemen pipisi geliyo aklına ve oynuyo ileri geri yapıyo eliyle. o durumda hemen dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyoruz. kreşte de avmlerde de yapıyor nerede olursa olsun elin hep pipide. ileri gri yapıyo. doktor müdahale etmememizi söyledi. kendini tanıyor dedi. sadece dikkatini dağıtın dedi. kızlarda da aynısı geçerli. sadece enfeksiyon kapma olasılığı daha yüksek hele de direkt parmağını çıplak vaziyette sokuyorsa elleri o an temiz olmayabilir mikrop kapabilir. senin çok daha dikkatli olman lazım. maalesef 7 yaşına kadar sürdüğünü biliyorum. Gayet normal. dışarıda kimse ayıplamaz korkma çocuk sahibi olmayan bilmez o da ayrı mesele :) bizim ki sokakta bazen birden benim elimi çekip pipisini tutturuyor anne sev diyor ne yapacağını şaşırıyor insan.

bu normalmiş arkadaşlar, o yaşlarda hepimizde olurmuş, aşırıya kaçması önlenmeliymiş ve özellikle aşırı baskı uygulkanmaması gerekiyormuş

Back