Bebek Beslenmesi 4 yaşındaki iştahsız oğluma İZMİR de çocuk doktoru arıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sgizan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
3
0
36
İzmir
arkadaşlar izmirde yaşıyoruz. 4 yaşındaki oğlum geçen seneden beri hiç kilo almadı. 14 kilo. beslenmeyi kesinikle reddediyor. izmirde iyi bir çocuk doktoru arıyorum. deneyimlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var. işinde iyi özenli paracı olmayan bir doktor tavsiye edebilirmisiniz bana :44:

doktorlara para yedirme arkadaşım. hepsi hastalara yürüyen para gözüyle bakıyıor.
devlete götür, orda bütün tahlillerini yaptır. kan değerlerinden, kemik ölçümne kadar.
eğer herşey normalse yapacak bişey yok. (yani tıbben) değilsede ordaki doktorda ona göre bir tedavi başlatır.
demir ilaçları çok iştah açıyor, içindeki çinko boyunun uzamasına yardımcı oluyor.
carlson(ama özellikle bu) balık yağı iştah açar, sabahları portakal suyunun içine koyup içireceğin keçiboynuzu pekmezi iştah açar.
çok süt içiyorsa onu kısıtla çünkü süt iştah kapatır canım.
ha bu arada boyu uzuyor, enerjisi yerindeyse ve tahlilleri de temiz çıkarsa üzme kendini o birden bire serpilir.....

bucadaki kadın doğum ve çocuk hastanesinde halil akarcan isimli doktor var polikliniklerde hizmet veriyor. ben kızımı ona götürüyorum çok memnunum. sen daha derdini anlatmadan o çözüme başlıyor bile üstelik her tahlilde yapılıyor. oğluşunu götür istersen bişey kaybetmezsin sonuçta.bol iştahlı günler dilerim.

arkadaşlar izmirde yaşıyoruz. 4 yaşındaki oğlum geçen seneden beri hiç kilo almadı. 14 kilo. beslenmeyi kesinikle reddediyor. izmirde iyi bir çocuk doktoru arıyorum. deneyimlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var. işinde iyi özenli paracı olmayan bir doktor tavsiye edebilirmisiniz bana :44:

benim kızımda çok iştahsız 4 yaşında 14 kilo götürmediğim doktor kalmamamıştı özel mamalardan bile kullandık kilo aldırmadı son çare olarak eskişehir tıp ta çocuk gastroloji uzmanına götürdüm orada çok detaylı tetkiklerini yapıyorlar reflü mide bağırsak sorunlarını araştırdılar ve ondan sonra içim rahatladı çok önemli değilmiş problemi ama sonunda neden yemediğini anlamış olduk tavsiye ederim gastroloji uzmanını biz şu anda pediasurenin complete mamasını veriyorum sütle birlikte gece yatarken iştahsız çocuklar için besinlerde alamadığı vitamin vs onunla tamamlamaya çalışıyoruz

Son düzenleme:
Back