• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki Aydanur sizlerden yardım bekliyor..

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
406
36
Kocaeli
Hepinize merhaba Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatmakta olan 4 yaşındaki lösemi hastası kızımız için kan bağışlarınızı bekliyoruz.9 ay boyunca sürekli kan verilmesi gerekiyormuş.Belkide yaşaması bizlere bağlı.Kan grubu uyan herkesin kan bağışlarını bekliyorlar..Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Hasta Adı: Aydanur BULUT
Hastalığı: LÖSEMİ
Kan Grubu: 0 RH (+)
Hastane: Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi-İzmit/Umuttepe
İrtibat İçin : Mehmet BULUT
İletişim Telefonu: 0538 412 30 35

Geçmişler olsun miniğimize, allah acil şifasını versin inşallah ama bu kan bulma işi o kadar kolay olmuyor..

KANbankasi.gen.tr 'bir yaşama umut verin!...

Bu adresten kayıt aramaya girip uygun ili seçip çıkan gönüllülere mail atabilir, telefonla ulaşabilirseniz daha kolay bulursunuz, burada ki konuyu arkadaşlarımızın görmesi uzun zaman alabiliyor...

Allah,şifasını versin inşallah.Gerçekten hiç katılım olmaması çok ilginç.Kocaeli paylaşım sayfasına link atsanız,belki ilgilenenler olurdu.Sevgiyle.a.s.

makber ben buralıyım ve kan gurubum da 0+
nasıl yardım edebilirim... nereye başvurucam, nasıl ne yapabilirim ???
elimden ne gelirse yaparım...
yeter ki yavrucak iyileşsin :Saruboceq:

Verdiğin telefondan irtibata geçtim, telefonumu aldı
Gerektiğinde arayacaklarmış...

Allah şifalar versin :Saruboceq:

sağolun canlarımm Allah razı olsun sizden dilerim mükafatınızı kat kat fazlasıyla alırsınız:Saruboceq:

:Saruboceq:rabbim sifasii versin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:allahim ailesine sevdiklerine bagislasin:Saruboceq:
:Saruboceq:gecmisler olsun minik melege:Saruboceq:

kan gurubum uyuyor ama aynı şehirde yaşıyor olsak bile veremezdim....kan tahlili yapmak için yarım şırınga kanı çekemiyorlar benden...damarlarım çok ince...buldukları da hemen patlıyor...bazen 7-8 yerimi denedikten sonra zar zor akıtma yöntemi ile kan alabiliyorlar....

minik kızımıza aşırı üzüldüm....çok üzüldüm çoook...apartman görevlimizin o zamanlar 7 yaşında olan kızı lösemi olmuştu....adapazarlı bir aile ...cerrahpaşada tedavi oldu....kız lanseri yendi ve 5 yılı da tekrarlamadan atlattı...kanseri tamamen yendi....Allahım şifa bekleyen tüm hastalarına hayırlısı ile acil şifalar ver:Saruboceq:

tavsiye olarak değil sadece aktarmak istiyorum....apartman görevlisinin eşiyle daha sonra oturup kızının hastalığı ve tedavisi üzerini uzun uzun sohbet ettiğimiz zaman anlattı....

bu aileye kızları hastanede tedavi görürken memleketlerinden tencere tencere ısırgan otu lapası gelmiş ....doktorlar herhangi birşeyi kesin olarak yasakladıkları halde gizli gizli kaşık kaşık yedirmiş...kemoterapinin yan etkisi olarak çok kötü olması gerekirken ve bir takım değerlerinin normalin çok altında çıkması gerekirken bu kızcağızda ne halsizlik kusma bitkinlik olurmuş ne de değerleri anormal çıkarmış...

doktorlar "söyle ne veriyorsun mutlaka birşeyler veriyorsun" diyerek çok sıkıştırmışlar kadıncağızı..."

"ama ben hiç söylemedim hep inkar ettim söyleseydim yedirmeme izin vermezlerdi ...bir daha gizli gizli hastaneye de sokamazdım" dedi...kilolu kapalı bir hanım olduğu için içine gizleyerek sokmuş hep...

Allah ım acil şifalar ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bu aileyle ben irtibata geçtim ama erkek kanı gerekiyormuş
sebebini bilmiyorum
işyerimde ve arkadaşlarım arasında yaydım mail ama hiçkimseden ses çıkmadı
çok üzülüyorum duyarsızlığımıza mafoldumben

Allah en kısa sürede sağlığına kavuşmasını nasip etsin elimden gelse çıkar gider verirdim ama ankaradakilere bile bir faydam olmuyor mafoldumbenyapabileceğim tekşey dua etmek inşallah kabul olurda iyileşir tüm aydanurlar:Saruboceq:

Back