- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Rabbim sifasini versin inslaalh guzel haberlerini aliriz rabbim saglik versin insalalhSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
100 tane aldim canim inslaalh sifa olurSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim Şafi ismiyle sifa bahsetsin bebeğe ins.. Anne babasina bagislasin evlatla imtihan etmesin kimseyi.Allah Şifa Versin İnşallah
Allahım sağlığına tez zaman da kavuştursun Yüce rabbim ailesine bağışlasınSelam aleyküm ablalarım kardeşlerim
hepinize canı gönülden teşekkür ederim 70.000 Ya Şafiî tesbihimi tamamladık sizlerinde vesilesi ile
Annesini aradım (ondan habersiz yapmıştım tesbih konusunu) yatsı namazını daha kılmamış hemen aradım ve yaptığımı hatta bittiğini bitirdiğimizi söyledim "öyle dolmuş ki söylememle ağladı ve hepinizin kalbine diline sağlık Rabbim hepinizden razı olsun" dedi bende sizlere iletmek istedim
Sizler bir çırpıda benim duama vesile oldunuz ya güzel mevlam da sizi darda zorda sıkıntı da bırakmasın inşallah
Annesi' de şimdi namaz kılıp aminleyecek inşallah tekrardan hepinize tek tek teşekkür ederim
eğerki sizin de boynunuz bükülür duaya ihtiyacınız olursa benide etiketleyin bütün kalbimle elimden geleni yaparım
MEVLAM SİZLERDEN RAZI OLSUN
400 aldım kalan 6000KALAN 6.400
Regl döneminde abdestsiz okuyabilirizBen lohusayım, kanamam çok yok ama arada oluyor .
Yine de okuyabilir miyim ?eğer oluyorsa bu gece ben de okurum
Allahım anasına babasına bağışlasın
Arkadaşlar bende sizden bir rica da bulanacağım. Bir arkadaşın bebeği için 100 adet Yasin i şerif okunacak. okuyabilecek arkadaşlar geri dönüş sağlayabilir mi?
400 ALDIM2.HATMİN BİTMESİNE
KALAN 3.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?