Benim kızım 4 yaşına 2 hafta önce girdi. Canım kızımın , taa karnımdayken çoook yaramaz bir kız olacağı belliydi. Çok hareketliydi çünkü. Doğardoğmaz kolik oldu. 4 ay cehennem azabı çektirdi bize. Sonra ağlamalar bitti ama sonrasında da hiçbir şekilde ele avuca sığmaz oldu. 14 kilo, 90cm. Yemesi çok kötü değil. Hemen hemen herşeyin tadını biliyor ama canı ne isterse onu yiyor. Daha çok tatlı ve abur cubur şeyler. Çoğu zaman onlardan bıkıp benden sulu yemek yada pilav istiyor. Anne baba olarak kızımızı çooooook seviyoruz. Hiç iyi birşey değil belki ama her istediği oluyor. Arada bir olmayıncada öyle çok isyan ettiğini söyleyemiycem, biraz ağlıyor kızıyor bize ama geçiyor hemen kızgınlığı. Akıl sağlığı gayet yerinde. 20ye kadar sayabiliyo, bikaç harfi biliyo, renklerin hemen hepsini biliyo, televizyon dizilerindeki oyuncuların adlarını tek tek sayıyor kaydirigubbakcemile3 trtçocuk programlarıda çok etkili oluyor gelişiminde. Hayvanları çok seviyor. Bayılıyorum kızıma. kaydirigubbakcemile3 şimdilik bu kadar yeter. Sizlerden de yorumlar bekliyorum