Mrb anneler 4 yaşımda kızımın saçında önce uzun bir tane beyaz gördüm sonra saçlarını inceledim en önde dipten çıkan iki tel de beyaz tam tepesinde ki saçlarda da beyazlar var ama tepedki uzun olanlar sararıp beyazlıyor başına gelen varmı
23 yaşındayım 15 yaşından beri saçım beyaz dolu annem 16 yaşında saçımı boyatmak zorunda.kaldi arkadaşlarım dalga geçtiği için olabilir yani merak etmeyin
23 yaşındayım 15 yaşından beri saçım beyaz dolu annem 16 yaşında saçımı boyatmak zorunda.kaldi arkadaşlarım dalga geçtiği için olabilir yani merak etmeyin
Benim bir arkadaşımın doğuştan saçının belirli bir bölgesi beyazdı, başka bir arkadaşım da anaokulunda kır saçlıydı. İkisininki de genetikti. Belki böyle bir şeydir
Doğuştan beyazlarla doğan biri olarak yorum yapayım o beyazlar dökülüyor sonra lise döneminde tekrar beyazlamaya başlıyor. Güncel durumum annem ve babamdan çok beyazım var. Boyar geçer ilerde ne olacak sanki dert etmenize gerek yok.
Benim bir arkadaşımın doğuştan saçının belirli bir bölgesi beyazdı, başka bir arkadaşım da anaokulunda kır saçlıydı. İkisininki de genetikti. Belki böyle bir şeydir
Bende aynı şekildeyim. Arada boyatıyorum kendi rengime bakımları da yapınca saçlar mis gibi oluyor. Bazen hoşuma gidiyor beyazlar geç boyatıyorum. Benimkiler tutam tutam beyaz. Her yerde yok ön tutamlarım topuz ve örgü de hoş duruyor bazen.
Doğuştan beyazlarla doğan biri olarak yorum yapayım o beyazlar dökülüyor sonra lise döneminde tekrar beyazlamaya başlıyor. Güncel durumum annem ve babamdan çok beyazım var. Boyar geçer ilerde ne olacak sanki dert etmenize gerek yok.
Doguştan beyaz doğan çevremde çok var bunu normal karşılıyorlar. Sonradan oldıgu için tedirgin oldum doktor tahlil bile yapmadı genetiktir dedi ama insan merak ediyor sebebini