4 yaş iştahsızlık

Kansızlık ve demir eksikliği iştahsızlık yapıyor muydu??

Bizimki taze fasulye köfte patates yer bide sabahları omlet ağlamadan yediği şeyler bunlar kuru yemiş asla yemez önceden yerdi. Son 6 aydır hep tepkili. Düzelmesini her yolu deneyip artık bıraktım bekliyorum.
Sanırım bizimki okulda yiyor ama bahsetmiyor
Benim kardeşim de yemez ama yaşıyor
Herhangi bir sağlık sorunu da yok

Sanırım bizimki okulda yiyor ama bahsetmiyor
Benim kardeşim de yemez ama yaşıyor
Herhangi bir sağlık sorunu da yok
Benimki kreştede çok seçiyormuş öğretmeni bile şaşırıyor hiç gaza gelmiyor diyor yani benim eşiöde çok zayıf büyümüş asla yemezmiş ona çekti sanırım şimdi 190 boy 90 kilo demekki her yemeyen büyümüyor diye birşey yok ama işte büyümesi durdu gibi hissediyorum son aylarda

Bana normal geldi boy kilo ama doktor daha iyi bilir tabii.
Ben de götürmüştür doktora sizle sofraya otursun falan dedi tabii ki ise yaramadı

Bana normal geldi boy kilo ama doktor daha iyi bilir tabii.
Ben de götürmüştür doktora sizle sofraya otursun falan dedi tabii ki ise yaramadı
Hep aynı şeyi söylüyorlar aslında ben çok doktor gezdiğim için şu kanıya vardım : Doktorlar asla yememesine takılmıyor ama banada yemediği için büyümüyor artık gibi geliyor

Doktorum aç bırak der hep. Ama ciddi manada aç bırak, teklif etme diyor. Ama biz anneler bunu çok başaramıyoruz.
Yapamıyorum ama sanırım yapmak zorunda kalıcam artık geçen gün kahvaltı istemedi bende yedirmedim zorlamadım. Öğleden sonra herşeye ağlamaya başladı huzursuzluk yaptı açlık başına vurdu. Dedim annecim acıkmış olabilirmisin ondan belki mutsuzsundır birşeyler yiyelim dedim. Yine başladı yemicem istemiyorum demeye açlığınıfa asla kabul etmiyor

Hep aynı şeyi söylüyorlar aslında ben çok doktor gezdiğim için şu kanıya vardım : Doktorlar asla yememesine takılmıyor ama banada yemediği için büyümüyor artık gibi geliyor
Evet doktorların tek kriteri sağlık
Hatta bana sey demisti istah acan ilaç falan istiyorsan öyle bir şey yok

Evet doktorların tek kriteri sağlık
Hatta bana sey demisti istah acan ilaç falan istiyorsan öyle bir şey yok
napalım sağlık olsun artık böyle büyüyecekler sanırım. Çözümüde yok bence direk çocuğun beyninde bitiyor yani. Benimki tamamen inada çevirdiğini düşümüyorum

En güzel yöntem çocuk acıkınca yer yöntemi. Cnm akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…