Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 4 yaş için kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

saricivciv00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
194
68
28
29
Burada daha çok cevap verildiği için açtım konum taşınmasın lütfen.
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası Kartal Pendik Maltepe Sancaktepe Sultanbeyli gibi ilçelerde güzel bi okul arıyorum hem kuran eğitimi Hem İngilizce eğitimi veren. Bildiğiniz bir okul var mı Yardımcı olabilir misiniz ?

Sizi yadırgamak için sormuyorum: İngilizce ve Kuran eğitimi aynı yerde veren anaokulları var mı? Bu yaşta daha alfabeyi bile bilmezken, Kuran eğitimi nasıl oluyor?

4 yaşında bir çocuk dini herhalde sizden daha iyi öğrenir. Aile ortamında erdemli ve dürüst olmayı öğrenmesi yaşı için güzel bir dini eğitim olur.

Sadece kuran eğitimi veren kreşler var baya da çocuk kuran okuyup hatim indirecek şekilde ama benim istediğim iki taraftan da eksik kalmasın tamamen kuranı öğrenmek değil de en azından Elif be yi öğrenmesi islamın şartları vs

Ben öyle bir yer hiç duymadım. İkisi çok farklı dallar gibi değil mi zaten. Birde göndermek ne kadar mantıklı sizce. 4 yaşında bir çocuk iki alfabeyi nasıl öğrensin aklı karışmaz mı zorlanmaz mı

Son düzenleme:
Anladım peki güzel bi İngilizce eğitimi veren ve kendini güzel geliştirebileceği güzel bi okul biliyor musunuz ?

Şu anda istanbulda yaşamıyorum o nedenle öneride bulanamam ama kreş çıkışı gidip çocukların aileleriyle konuşabilirsiniz...

Bence bu kadar küçük yaşta dini eğitim cocugun kisiligini olumsuz etkiler. Bir de ben kesinlikle kuran kurslarini tavsiye etmiyorum. Cocukken istemediğim halde her yaz gönderildim 1'den 5'e kadar.Günde 6 saat olurdu.Öğretmene yaranıcam en basarili ben olucam diye elifba tecvit derken diksiyonum bozuldu. Kelime-cümle sonlarını uzatarak bazen tutturarak falan konusuyorum, düzeltmeye calistim düzelmiyor. Ve sürekli bununla dalga geçiyorlar. Cocugunuzun diksiyonu bozulsun isterseniz kesinlikle gönderin.

Portakal ağacı hatice yi biliyor musunuz? Sanırım eşi özelokul sahibi istanbul da. Bi araştırın uyarsa size.

en azindan elif be mi,

Turkce alfabeyi ilkokul birde ogreniyorlar, anaokulunda harfleri tanimaya basliyorlar dogru ama asil ogrenmesi gereken zaman 1. sinif.

Hic tereddut etmiyor musunuz 4 yas icin bunlar fazla diye ?

kaldi ki dini egitim icin de yasi uygun degil.

konu sahibi ben yurtdisindayim, oglum buranin dili ile okumayi ogreniyor suan,
Turkce okumayi 2 yil sonra falan ogretmeyi planliyorum,
yoksa kafasi karisir diye dusunuyorum.

Uzman degilim ama kendi cocugum icin iki dilde birden okumanin agir gelecegini dusunuyorum.

Arapca gibi farkli alfabe gerektiren bir dil icin cok cok erken bence 4 yas, yukarida arkadas yazmis Turkce diksiyonuna zarar verebilir diye, bunun disinda Turkce okumayi yazmayi ogrenme surecini de yavaslatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…