- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 29
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Evet benim için çocuğumun güzel bi yerde okuması dert burada daha çabuk cevap verildiği için burada açtım konuyuNe dertler var
Sadece kuran eğitimi veren kreşler var baya da çocuk kuran okuyup hatim indirecek şekilde ama benim istediğim iki taraftan da eksik kalmasın tamamen kuranı öğrenmek değil de en azından Elif be yi öğrenmesi islamın şartları vsSizi yadırgamak için sormuyorum: İngilizce ve Kuran eğitimi aynı yerde veren anaokulları var mı? Bu yaşta daha alfabeyi bile bilmezken, Kuran eğitimi nasıl oluyor?
4 yaşında bir çocuk dini herhalde sizden daha iyi öğrenir. Aile ortamında erdemli ve dürüst olmayı öğrenmesi yaşı için güzel bir dini eğitim olur.
Yok mudur yaniHem kuran eğitimi veren hem İngilizce eğitimi veren yer görmedim ben hiç.
Anladım peki güzel bi İngilizce eğitimi veren ve kendini güzel geliştirebileceği güzel bi okul biliyor musunuz ?6 yaş öncesi soyut kavramları bilmediği için dini eğitim önerilmez. İsterseniz dini okullara giden çocukların yaşadığı psikolojik problemleri internette bir araştırın. Siz kendi seviyesine göre iyiyi kötüyü anlatırsınız.
Sadece kuran eğitimi veren kreşler var baya da çocuk kuran okuyup hatim indirecek şekilde ama benim istediğim iki taraftan da eksik kalmasın tamamen kuranı öğrenmek değil de en azından Elif be yi öğrenmesi islamın şartları vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?