- Konu Sahibi tugbamurat
-
a.s.merhaba tugbamurat cocuk hasta dıye yazmıstın nasıl oldu düzeldimi merak ettim :çok üzgünüm:
aynisi benim oğlumdada var benimki mayis 2004 doğumlumerhaba benim oğlumda bu ayın sonunda 4 yaşını bitirecek bizim sorunumuz hiç laf dinlememek hiç bir şekilde beni dinlemiyor öyle inatki bir şeye mecbur bıraksam bu sefer acayip hırslanıyor gelip bana vuruyor kendi dizine vuruyor acayip bir hırs yani
benim oğlum bu ay 4 yaşını doldurdu inan bana aynı durumlar benim oğlum içinde geçerliydi ki hala kısmen de olsa geçerliliğini sürdürüyor benim oğlumun sorunuda tek olması sürekli tek olduğu içinmidir bilmiyorum siyam ikizleri gibi yaşıyoruz bensiz hiçbirşey yapmıyor anneannesi ve dedesi dahil o9lmak üzere kimseyle birkaç saat geçiremiyor hayatımın tamamı onunla yanyana geçiyor çook seviyorum ama daralıyorumda günde 1 saatçik kendime ayırmak kafamda oğlumun iyimi olduğunun muhakemesini yapmadan zaman geçirmek istiyorum 4 sene dile kolay...zülüyorum tekbaşınada hareket etmesini istiyorum üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?