Çocuk Hastalıkları 4 yaş diş gıcırdatma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

vanilya86

MyLittleCookies👨‍👩‍👧‍👧🍪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
1.246
2.433
133
Merhabalar,
4 yaşındaki kızım yaklaşık 3 aydır uykusunda diş gıcırdatıyor.Dişleri kırılacak gibi ses geliyor bazen. Diş hekimine götüreceğiz ancak daha önce benzer bir durum yaşayan varsa, tedavi süreci ilgili yardımcı olabilir mi? Neler yapılıyor, gece plağı verilirse takmayı kabul edeceğini sanmıyorum çünkü

Dış gıcırdatma psikolojikte olabiliyor biseye kafası bozuluyosa kardeşi falan olmuşsa yeni böyle şeyler de tetikleyebiliyo

Biz ailecek gıcırdatıyoruz ne gibi sorunu varmış ve ya sebebi neymiş hiç araştırmadım bile

Dış gıcırdatma psikolojikte olabiliyor biseye kafası bozuluyosa kardeşi falan olmuşsa yeni böyle şeyler de tetikleyebiliyo

3 ay önce kardeşi oldu ,tam pandemi günleri eve kapandığı zamanlarda.ama öncesinde de çene sıkarak uyuma huyu vardı.bu ara dişleri kırılacak kadar ses çıkartıyor.kiskancligi tetikliyor olabilir haklısınız

Biz ailecek gıcırdatıyoruz ne gibi sorunu varmış ve ya sebebi neymiş hiç araştırmadım bile

sabah uyandiginizda cenenizde ağrı hissetmiyor musunuz? ayni rahatsizlik bende de var, emzirme donemim bitince masseter botox yaptiricam, agrisina dayanamiyorum artik

Hayır hiç bi ağrı hissetmiyorum ben

o zaman aynı rahatsızlıktan bahsetmiyoruz sanırım.. Çünkü kızım da cenem agriyo diyor sabahlari uyandığında..
bruksizm (diş sıkma) bizimkisi ayni zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…