Hamile oldugum icin dedi, hamilesin dikkat et dedi. Bilsem simdi vurdurmazdim acelesi yoktu.saçmalık ..bişey olmaz allahın izniyle rahat ol lütfen
Hamile olmasam banada soylemezdi demekki.Ne alaka ya bir sene önce oğlumda oldu hiç öyle bişey demediler. Aşıdan insana ne bulasirmiski Allah korusun.
Cocuk felci kaba kulak kizamikcik hepsini vurdular ... Cildiricam cidden
Aile hekimimiz yoktu yerinde.Hiç duymadım öyle bişey bence siz aile hekimini arayıp sorun bı
Ayy cidden mi 6 yas asisimiydi komsularininkide.Hemsirenin o dediginden sonra buyuk oglumuda vurduramadim.2 cocugada yaklasamamak ne dmeek.Oglum igneden sonra sarilmak istedi sarilamadim.Hala mahsun mahsun duruyor..Adam akilli kime sorabilirimbilmiyorum.komsularim yaptirdi ikisi hamile öyle bişey demediler benimde 6 yaşında oğlum var hemsireye sordum okula başlayınca yapilacak dedi bence ona yaptirmayin ya bi öyle diyorlar bi böyle ne sacma bi sistem oldu
aşı oldu diye yaklaşmamak ne demek ya ilk defa duyuyorum 1 ay önce yaptırdı komşularım bende gittim hemşireye sordum oda gerek yok zaten 6 yasinda okula başlayacak orda yaparlar yapılmazsa burda yaparız dediAyy cidden mi 6 yas asisimiydi komsularininkide.Hemsirenin o dediginden sonra buyuk oglumuda vurduramadim.2 cocugada yaklasamamak ne dmeek.Oglum igneden sonra sarilmak istedi sarilamadim.Hala mahsun mahsun duruyor..Adam akilli kime sorabilirimbilmiyorum.
Bunlari küçükken olmuyor muydu kafam karıştı benim oğlum 2.5 ysdindan sonra asi olmadi 6 yasindaCocuk felci kaba kulak kizamikcik hepsini vurdular ... Cildiricam cidden
Cnm böyle bir şey var şuanda 6 yaşını 4 te çektilerBunlari küçükken olmuyor muydu kafam karıştı benim oğlum 2.5 ysdindan sonra asi olmadi 6 yasinda
Bizi hic kimse aramadı. Okula basliycak okulda olur diye mi acaba yoksa saglik ocagini arayim miCnm böyle bir şey var şuanda 6 yaşını 4 te çektiler
Bende öyle bişey duydum. ben hamile değilim kızıma vurdurduğumda hiç öyle bişey bana demediler. Tabi başkalarından duydum.Oglum 4 yasinda bugun asi icin cagirdilar, ilkokulda olunan asi 4 yasa cekilmis.Birde 6 yasinda oglum var.Onada yapcakti dedik ikisi birden ateslenir haftaya olsun.İyiki vurdurmamisiz.Hemsire vurduktan sonra 6 hafta cocuga pek yaklasma sarilma öpme hamilesin bisey olmasin dedi.Ben bi anlayamadim neden yaklasmayayim dedim Hemen stres yapma opme sarilma sana bisey gecmesin dedi.Suan 6 haftalik hamileyim ve kafam mal oldu.Ogluma nail 6 hafta yaklasmayacagim boyle birsey mumkun degil.Bunu hic duyan var mii?? Off cok strese girdim
Bizi hic kimse aramadı. Okula basliycak okulda olur diye mi acaba yoksa saglik ocagini arayim mi
Cok teşekkürler1 Temmuz 2016 sonrası doğan çocukların aşısı sağlık ocağında yapılıyor. Bu tarihten önce doğanlar yine okul döneminde yapılacak.