- 26 Ocak 2010
- 161
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm özel albüm....zaten burun estetiginde olan kişileri biliyorum takipçileri..istek gönderirseniz kabul ediyorum:)ekledim senide:)e birde biz görseydik açık albüm değil mi
canımm ben senin burnunu çok beğeniorm ya
bende istiormmm:)
cnm bende eklisin zaten:)görmen lazım:)bidaha bak albümlerde:)
"NEM" doktorun Bilge Türk Bilen di demi? resimlerini görebiliyodum ama şu an özel albüm diyo görünmüyo. ama güzel diye hatırlıyorum. ben de geçen gün görüştüm bilge beyle, içime sindi gibi, olursa haziran ortası gibi yaptırıcam bakalım.. sen mennunsun heralde demi?
"nem" doktorun bilge türk bilen di demi? Resimlerini görebiliyodum ama şu an özel albüm diyo görünmüyo. Ama güzel diye hatırlıyorum. Ben de geçen gün görüştüm bilge beyle, içime sindi gibi, olursa haziran ortası gibi yaptırıcam bakalım.. Sen mennunsun heralde demi?
canım sen görüştün demek bilge beyle.ben de merak ediyordum görüşüp görüşmediğini.yani yüz yüze mi yoksa telle mi görüştün???umarım seninki de iyi olur canım:))
nem cim burnun yandan da,ön profilden de kusursuz görünüyor.ne tatlı bir burun o öyle ya :) geçmiş olsun tekrardan tatlım sağlıklı,güzel günler geçir burnunla.
inşallah canım benim allah isteyen herkesin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan
kızlar benide ekleyin ya