Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yaaa sunu tekrarlayip durma ne kusuru
kusur fln göremiyorum ben :dilcikar:
burnunu cok begeniyorum hem önden hemde
yüzüne o kadar uyumlu olmuski.. süpersin datlum :dance:
masallah nazar degmesin
Ohaa çok tatlı bii buruunnn yhaa. maşllh hayatm çok güzeeelsn
çok çok teşkür cnm begeniosunuz ya dahada seviniyorum:)vallahi resimlerin hepsi birbirinden güzel, ben daha öncede söyledim burnunu cok begendigimi, hic kusur bulma burnuna yani bu haksizlik olur ...
fıstıkımmmmmm cnm bnmmm seninde az kaldı benimkinden bin katlı güzel bi burnun olur inşşşşşşşşşş:)arkadaslar ben size sorunu söyleyeyim :)) Nemcim kendisi çok alçakgönüllü oldugundan burnunun super oldugunu kabullenemiyor :) ben onun yerine söylüyorum: SUPERRRR :)
Çok hoş bir burnun olmuş gerçekten beğendim hihoyyyt
çok hoş, çok doğal olmuş tatlım. yandan kavissiz olmasını özellikle beğendim. ben de kavisisz istiyordum ama gün geçtikçe kavis artıo sanki güle güle kullan cnm bu yeni güzel burnunu...
çok güzel nemcim güle güle kullan tekrar
saol cnmmmmm teşekkür ederim opuyorumnanaktan
cnmm begenmene sevindim..ama ben kavisli olmasını daha çok isterdim sanırım..benim doktorum hiç kavisli burun yapmıyorr..düz daha dogal duruyormuş..ama nebilim belki kavisli olsaydı düz isterdim bende:)sende cnmm güle güle kulannnn kavisli daha hoş
evet ben de katiliyorum, bu arkadasimiz yureginin verdigi bi guzellikten kendisini miss guzel burun ilan etmiyoralkisalkisalkis, cok iyisin canim, ama allah icin cok guzel bir burun olmus , yuzune cok yakisiyor:teytey:, ama artik simar bence, hak ediyorsun bayanssulusmile.
kesinlikle düz daha doğal oluo. benim burnum geride olduğu için ister istemez kavisli görünür demişti drum. gerçi bana da herkes çok doğal dio ama benim gözüm o kavise takılıo işte. düz burnun estetikli olduğunu kimse anlamıo. bence düz daha hoş canım:)