Tüm testlerinizi yaptırın zaten genetik testler 2 ayınızı alır bu arada adetinizin ilk günü soğan kürüne başlayıp 3 günde bir ısırgan otu da kaynatabilirsiniz en fazla 3 kere ısırgan otu çoğu zararlı maalesef ( 7 gün yeterli ) ilk günden itibaren 2 gün sonra sonrasında 3 gün sonra ilişki 2-3 diye devam edin yumurtlamam geldi diye boş vermeyin bazen yumurta tembel olup geç çatlıyabiliyor ( ne kadar çok düzenli ilişki yaşarsanız o kadar kaliteli sperm gelme ihtimali yükselir) pco ve yaş itibari ile normal yolla olma ihtimali için kilo vermeninde faydası oluyormuş diye okudum bir yerde, insülin direncini de kontrol altına almalısınız oda engel oluyor hamile kalmanıza tüp bebek tedavisine bile başlasanız insülin direncinizi kontrol altına almadan sakın başlamayın. Sizin durumunuzda çoğunlukla tüp bebek öneriyor doktorlar umarım hepimizin yüzü güler mucizelerimiz sayesindeYa PCO da jinekolojik operasyonun sorun yarattığını bilmiyordum.artik ameliyatın a si bile beni ürkütüyor.cok sağ olun kilom boyuma göre normal ama yinede kilo vericem. Pgt yi kesin gözüyle bakıyorum kesinlikle yaptircam bu durumda NK tesini tüp bebek merkezi inde yaptırabilirim sanırım. En son transferim 25 Ekim'de oldu 3. Deneme için sizce ne kadar beklemeliyim. Yani bide bu durumda normal yolla olma durumu çok mu zor samimi cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.