Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim ile sanal bir ilişkimiz var. Birbirimizi canlı olarak hiç görmedik. Şimdi hepiniz ön yargılı cevaplar vereceksiniz belki de. Öyle olur mu diye. Ama gerçekten aşık olduğumu hissediyorum. 4 Temmuz 2011'de başladık ve hala beraberiz. 4 Temmuz 2012 Çarşamba buluşacağız. Trabzon'dan İstanbul'a gelecek sevdiceğim. :) Çok mutluyum. Yaşadığımız şeyler çok zordu, uzaktan. Ama artık ona doya doya sarılabileceğim. Darısı olmayanların başına. Bize nazar değmesiin.![]()
İnteretden tanışmış biri olarak seni o kadari yi anlıyorumki bizde 5. senemize gircez temmuzda nişanımız var Allah tamamına erdirsin cnm çok mutlu oldum senin adına :)
Hayırlısı olsun önemli olan sonunun güzel olması bu biraz şans inş herşey gönlünce olur.
Sevgilim ile sanal bir ilişkimiz var. Birbirimizi canlı olarak hiç görmedik. Şimdi hepiniz ön yargılı cevaplar vereceksiniz belki de. Öyle olur mu diye. Ama gerçekten aşık olduğumu hissediyorum. 4 Temmuz 2011'de başladık ve hala beraberiz. 4 Temmuz 2012 Çarşamba buluşacağız. Trabzon'dan İstanbul'a gelecek sevdiceğim. :) Çok mutluyum. Yaşadığımız şeyler çok zordu, uzaktan. Ama artık ona doya doya sarılabileceğim. Darısı olmayanların başına. Bize nazar değmesiin.![]()
aynı senin gibiydi benimde ilişkim,ben 9 ay 10 gün bekledim beraberdik ama buluşamıyorduk ailem izin vermediği için..sonra kabul ettiler sizin kadar uzak değildik biz aramızda sadece 5 dk yol mesafesi vardıı canım şimdi herşeyy çook güzel bizim 2 yıl oldu sözlü yüzüklerim var, hep böyle zor kavuşanlar buluyo aşkıı :) hep sevdiceğinle ol inş nazarr değmesiin :)
Hayırlı olsun canım,çok sevindim.Sitenin adresini mesaj ile atar mısın?
Canım benim inşallah hep onunla olurum çok sağol. :)
Bunları duyunca seviniyorum. Her şeyin hayırlısı olsun ikimiz içinde.![]()
aminn canım. ailen biliyor mu ilşkinizi ? :)
Daha yaşımız erken ailelerin bilmesine gerek yok. Ama anlıyorlardır herhalde. :)
Sizin ki?
biliyolar canım hemen ögrenmişlerdi zaten. benim ailem genç annem ablam babam abim gibi,benimkiler hiç anlamdı çok karşı çıktılar yaşımdan dolayı buluşmyı bırak telefonmu bile elmden alıyorlardıı.herşeye ragmen küslük bile çalmadı kapımızı,sonra bizim vazgeçmeyeceğimizi anladılarr şimdi babamlada annemlede görüşüyorr sevgilim sözlüyüz zatenn güveniyo ailem. inş sizinki bizim kadar zorlu olmazz olsada zatenn sevgiyi herşeyii yeniyo :)