4 Temmuz Adana Buluşması Fotoğrafları

nilbera seni yeniden görmek güzel
bütün arkadaşlar çok hoş dostlugunuz daim olsunnnnn

canım benim kız senin değil artık benim oldu boşuna uğraşma :lepi:bedava kız buldum canım benim kaymaklı ekmek kadayıfım iyi temeniler için tşk mersine geldiğimde kızı görmeye gelecem :1hug:hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum iyi kk var ya süper bi gün yaşadım şehirdışına çıkmak zorunda kaldım bugun geldim gelemeyen arkadaşlarımızı bidahaki buluşmaya bekliyorum

kızlar yemek muhabbet buluşma süperdi herkese şükür daylight burda olmadığına üzüldüm canım benim bi dahaki buluşmaya bekliyorum kızlar hepinizi öpüyorum bu buluşmada kızım oldu bi dahaki sefere erkek istiyorum :)

aman ya Rabbi ne kadar pozitif kareler...
harika ya..

hele şu en başa koyduğunuz menü fotolarına hiç bakasım bile gelmedi,
canım da çekmedi :dilcikar:

nilbera seni de ilk kez gördüm,
bayıldım :jeyyar:

ooo kızlar ne güzel buluşulmuş,sohbetler edilmiş,keyifler yerinde anlaşılan dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzel görünüyorsunuz kıskandım valla yediklerinizide bi cnm çekti acıkmıştımda şimdicokacimcoookopuyorumnanaktan

ne iyi etmişsiniz bilsem ben de katılırdım :)

ya şu bahçesinde tavla oynadığınız yer neresi acaba çıkaramadım öyle biyer

Maşallah yine Adana ya diyorum.
Kıskandım sizi.Bende yeni geldim Adanaya ya Bi bakim dedim yakında buluşma felan var mı die.Geçmiş bilem

Hepiniz çooook şekersiniz.
Yalnız bu makina az bişe göbişli göstermiş hepinizi DD
(ARanaızda yoktum ya kendimi bununla avuttum DD)

Buluşmalara hiç katılmadım.Ama yeni gelenler çok memnun bi dahakine olurum işnş. aranızda

Nilberam canım ne güzel cıkmıssınız:asigim:Allah dostlugunuzu daim etsin inşallah Adanayı özledim yaa valla.keşke gelebılsem.geldigimde cok sevmiştim oraları mükemmel bi yer :lepi: azra_sila canım istersen yardım edebilirim resımler konusunda:1hug:

beceriksiiiiiiiz..... kaydirigubbakcemile
ağlarım ama baaaahsenağlama senağlama

kızlar temmuz sonu ağustos başı gibi buluşma planınız var mı?
cnm içi sen gel senn için bululşuruuz biz
sen bize buluşma de tek
biz buluşur buluşuru buluşuruz
anam o nasıl bi türkçe oldu ölekaydirigubbakcemile3

mutlulğunuz dayım olsun arkadaşlar
hepiniz çok güzelsiniz.
teşekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…