ben de orada olacaktım eğer sağlık sorunum olmasaydı banane yaaa çirkin işte :umursamaz:
çok eğlenmişsiniz keşke gelebilseydim :sinifsinif:
nilbera canım harikasınız yaa maşallahhhhhhhh çok güzel görünüyorsunu yaaa
çok harika bi gün geçirmişsiniz belli oluyo yani...
dostluğunuz daim olsun...
bidahasna inşallah aramızdasıına.s.supersınız ya opuyorumnanaktan
hepsi o kadar şeker,o kadar sıcak, o kadar hanım,o kadar neşeli,o kadar muhabbet, okadar...
o kadarlar bitmez canlarım,ben çok memnun oldum ayrı ayrı herbirinizle tanışmış olmaktan,umarım devamı gelir buluşmalarımızın,geçmiş buluşmalarına katılamadığım için bir kez daha üzüldüm sizleri tanıdıktan sonra...hepiniz çok tatlısınız yaaaaa,walla adanada hiç arkadaşım yok derken birden büssürü
dünya güzeli arkadaşlarım oldu:)))
sizi seviyorum datlularım...
yaaa bunu söylemeden geçemeyeceğim bu kızlar o kadar tatlı,ince ve düşünceli ki benim cadı kızıma bile
hediye almışlar,beni mahcup ettiniz şekerler walla...
öpüldünüz....
cnm bnm bn de sizleri tanıdığıma çook memnun oldumçook güzel bir gündü
çook memnun oldum sizleri tanıdığıma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkezi ama herkezi çok sevdim
hepiniz çok tatlı çok canayakındınız ilk kez geldim buluşmaya çook şey kaçırmışım
teşekkür ederiz canımcım buluşmayı ayarladığın içinŞeniz
devamını beklerizhihoyyyt
cnm bnm innan ki aklımdaydıın
41 kere masallah adanalılarıma benim sizleri yeniden görmek cok ğüzel hepinizde cok ğüzel cıkmısınız (orjinal halinizide biliyorum ya :))))) )saka saka allah dostlugunuzu daim etsin arkadaslar azracım cok ğüzel cıkmısın canım arkadasım durmadan yola devam cok değisiklikler var nilberam sende cok sıksın allah batınınıda senin gibi güzel yapar insallah
escape hani bebisimiz o cocuğa yazık demi artık pizza yiyecek yasa ğeldi öp o sekeri hepinizide görmek ve tanımak resimden bile olsa cok ğüzel insallah bir gün bende katıla bilirim biliyorum bu dostluk uzun seneler sürecek bağımsızlığımızı kazandığımızda kızlarımla yanınızdayım hepinizi cok öpüyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bekleriizbuyrunnnnnnnnnbıgun muhakkak adanaya gıdıcem sırf bulusma ıcın bayılıyom sızlere yahh..
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnnbir gun bende bu bulusmada olmalıyımm opuyorumnanaktan
hepınız ayrı guzelsınızz
inşalah cnm bnm gelemeyn pişman zatenya bana kısmet olmadı gördünüz mü, ne eşimin yaptığı planı uygulayabildik ne de ben sizlerin yanına gelebildim..(( kısmet başka baharaa inşallahhh..
ne güzel işte yarı adanalısıın bekleriiz birgüünemnim çok keyifli bi buluşm aolmuşturallah muhabbetinizi bozmasın..kızlar bende adanada okudum ünv.çü mezunuyum..özledim çok bidaha giderseniz benide çagırın(
sizleri görünce açlığımı felan unuttum walllaiyiki gittim iyiki sizlerle tanıştım... çok güzeldi herşey nilbera teyzemiz ekimde dogacak çocuguma şimdiden hediyesini getirmiş çok teşekkürler....
nilbera : sakin güleeryüzlü çook tatlı
azra sıla: çoooook tatlııı ve aççç
escape : neşeli, şamatacı çook tatlı artizz (poz verirken)
fatoşbrn : sempatik neşeli çoook tatlı
ceylin3: taze gelin, tıfıl çookk tatlı
megilera: taze anne, sempatik çook tatlı
kısacası neşeli cıvıl cıvıl hepsi çok tatlılar çok sevindim tanıştıgımıza
öncelkle geçmiş olsunben de orada olacaktım eğer sağlık sorunum olmasaydı banane yaaa çirkin işte :umursamaz:
çok eğlenmişsiniz keşke gelebilseydim :sinifsinif:
amin:Saruboceq:slm kızlar çokkk güzel cıkmışsınızzŞenizhamarat-33 cnm maşallah çokk tatlısınn
ciciş kuzum da allah bağişlasınn
dostluğunuzu:enbuyukkk: daim eylesin rabbim
bnde aynı şeklde düşündüüm sanki yıllardır biribirimizi tanıyormuşz gibiydi:lepi:dün sizlerle ilk buluşmamdı ancak kendimi hiç yabancı hissetmedim hissettirmediniz opuyorumnanaktan hepiniz çok sıcak ve güler yüzlüydünüz innnşşşş hep buluşuruz arayı fazla açmadan gamyoncuiremsu fazla oturamadım yanınızda eminim çok iyi vakit geçirdiniz kiii o güzel resimlerinzden bellii :içelim:
evt cnm yaa asıl ordan sonra başladıık zaten planımzda vardıkızlar siz napmışsınız yaaa
asıl eğlence pizzadan sonra başlamış
yok anam yok bir dahaki sefere ipeği bir yere bırakıp gelcem...
öpüyorum hepinizi canlarım
bidahasına bekleriiz tmm meldamkızlar fıstık gibisiniz
dolu dolu adana buluşmasıda olmuş ne güzel zemuszemus
hepiniz birbirinizden şekersiniz fotolara bakınca gözüm gönlüm açıldı
aynnn yine gel ama sende erekncilerden diikızlar sizinleilk buluşmamız olmasına rağmen sanki kırkyıllık arakadaş gibi karşılaştık ve bu benim çok hoşuma gitti sizlleri çoooooooooook sevdim yeniden buluşmak dileğiyle..
valla süper kaptanım neydi o yemekler inşallah yemedin onlarıııklava: klava:şaka bi yana harika dostlar çok güsel çıkmışsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yaaaa hamilelerde bakıyo bu konulara niçin niçin yemek resmi koyuyosun geçen bizim kızlarda koymuş İzmirliler yazmadım valla:))))))))))Birdaha koymayın Nilim aaa demedi deme çok şükür bakıp bakıp içim gitmiyolmaz:
Ya Adana grubu sizi ben İzmire alsammm böyle tatlı tatlı hepinizi görebilsem ne kadar güzel olurdu..Nilimmmm üzerindeki kıyafet yüzünün güzelliğiii öyle bakıyorum Allahım korusunnn seni ablasının güzelii
Hepiniz şahanesinizzz hepiniz..Allahım arkadaşlıklarınızı daim etsin..Güzel ve gülen yüzleriniz hiç mi hiç solmasınn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Yaaaa hamilelerde bakıyo bu konulara niçin niçin yemek resmi koyuyosun geçen bizim kızlarda koymuş İzmirliler yazmadım valla:))))))))))Birdaha koymayın Nilim aaa demedi deme çok şükür bakıp bakıp içim gitmiyolmaz:
Ya Adana grubu sizi ben İzmire alsammm böyle tatlı tatlı hepinizi görebilsem ne kadar güzel olurdu..Nilimmmm üzerindeki kıyafet yüzünün güzelliğiii öyle bakıyorum Allahım korusunnn seni ablasının güzelii
Hepiniz şahanesinizzz hepiniz..Allahım arkadaşlıklarınızı daim etsin..Güzel ve gülen yüzleriniz hiç mi hiç solmasınn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arkadaslar yakinda adanaya gelecegim,,,ins...cok gezecegim....belli olmass belki bulusma yapilirsa katilmmak isterim....resimler cok güzel....manzara güzel....cok özlemisim adana yi cokk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?