4 Temmuz Adana Buluşması Fotoğrafları

ben de orada olacaktım eğer sağlık sorunum olmasaydı banane yaaa çirkin işte :umursamaz:
çok eğlenmişsiniz keşke gelebilseydim :sinifsinif:

canın sagolsun tatlım telafisi olan şeyler için canını sıkma bir dahakine katılırsın,geçmiş olsun inşAllah büyük bir sorunun yoktur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nilbera canım harikasınız yaa maşallahhhhhhhh çok güzel görünüyorsunu yaaa

çok harika bi gün geçirmişsiniz belli oluyo yani...
dostluğunuz daim olsun...

nilbera canım harikasınız yaa maşallahhhhhhhh çok güzel görünüyorsunu yaaa

çok harika bi gün geçirmişsiniz belli oluyo yani...
dostluğunuz daim olsun...

çok tşk ederim canlarım ALLAH ım bütün kk uyeleriyle göruşmeyi topluca bir buluşma yapmayı nasip etsin inşallah aminnnnkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan​

Sıcak Adananın sıcakkanlı bayanları, gülüşünüz ve dostluğunuz daim olsun.....

supersınız ya opuyorumnanaktan
bidahasna inşallah aramızdasıına.s.

cnm bnm yaa
bnde tam yanına geliyoduum bi baktıım gidiyosuun
tatlı kzını sevemediim bile doğru düzgüün
inan ki bn sana doyamadıım
lütfen yine geel

cnm bnm bn de sizleri tanıdığıma çook memnun oldum
biliyosun sen bnm hm kk arkadaşım hm komuşum hmde sınıf velisi arkadaşmsn

cnm bnm innan ki aklımdaydıın
en kısa zmanda inşallah senlede buluşacağıız

bıgun muhakkak adanaya gıdıcem sırf bulusma ıcın bayılıyom sızlere yahh..
bekleriizbuyrunnnnnnnnn
bir gun bende bu bulusmada olmalıyımm opuyorumnanaktan

hepınız ayrı guzelsınızz
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

ya bana kısmet olmadı gördünüz mü, ne eşimin yaptığı planı uygulayabildik ne de ben sizlerin yanına gelebildim.. (( kısmet başka baharaa inşallahhh..
inşalah cnm bnm gelemeyn pişman zaten

emnim çok keyifli bi buluşm aolmuştur allah muhabbetinizi bozmasın..kızlar bende adanada okudum ünv.çü mezunuyum..özledim çok bidaha giderseniz benide çagırın(
ne güzel işte yarı adanalısıın bekleriiz birgüün

sizleri görünce açlığımı felan unuttum wallla
güzelliğinzle doyduum bn
iyiki geldiin cnmm
ayaklarına sğlık

ben de orada olacaktım eğer sağlık sorunum olmasaydı banane yaaa çirkin işte :umursamaz:
çok eğlenmişsiniz keşke gelebilseydim :sinifsinif:
öncelkle geçmiş olsun
birdahasına bekleriiz

slm kızlar çokkk güzel cıkmışsınızzŞenizhamarat-33 cnm maşallah çokk tatlısınn
ciciş kuzum da allah bağişlasınn
dostluğunuzu:enbuyukkk: daim eylesin rabbim
amin:Saruboceq:

bnde aynı şeklde düşündüüm sanki yıllardır biribirimizi tanıyormuşz gibiydi:lepi:
kızlar siz napmışsınız yaaa
asıl eğlence pizzadan sonra başlamış
yok anam yok bir dahaki sefere ipeği bir yere bırakıp gelcem...
öpüyorum hepinizi canlarım
evt cnm yaa asıl ordan sonra başladıık zaten planımzda vardı
ama senn bebişden dolayı erken kalktıın
inşallah bidahasına

kızlar fıstık gibisiniz
dolu dolu adana buluşmasıda olmuş ne güzel zemuszemus
hepiniz birbirinizden şekersiniz fotolara bakınca gözüm gönlüm açıldı
bidahasına bekleriiz tmm meldam

kızlar sizinleilk buluşmamız olmasına rağmen sanki kırkyıllık arakadaş gibi karşılaştık ve bu benim çok hoşuma gitti sizlleri çoooooooooook sevdim yeniden buluşmak dileğiyle..
aynnn yine gel ama sende erekncilerden dii
bu sefer uzun otur doyalım biribirimize

valla süper kaptanım neydi o yemekler inşallah yemedin onlarıııklava:klava:şaka bi yana harika dostlar çok güsel çıkmışsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla süper kaptanım neydi o yemekler inşallah yemedin onlarıııklava:klava:şaka bi yana harika dostlar çok güsel çıkmışsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yemdim desem yalan olur
ama akşamına hiiç bişey yemedim
hatat ertesi güne kdar
saol cnm bnm o senn güzelliğin

Yaaaa hamilelerde bakıyo bu konulara niçin niçin yemek resmi koyuyosun geçen bizim kızlarda koymuş İzmirliler yazmadım valla:))))))))))Birdaha koymayın Nilim aaa demedi deme çok şükür bakıp bakıp içim gitmiyo lmaz:

Ya Adana grubu sizi ben İzmire alsammm böyle tatlı tatlı hepinizi görebilsem ne kadar güzel olurdu..Nilimmmm üzerindeki kıyafet yüzünün güzelliğiii öyle bakıyorum Allahım korusunnn seni ablasının güzelii

Hepiniz şahanesinizzz hepiniz..Allahım arkadaşlıklarınızı daim etsin..Güzel ve gülen yüzleriniz hiç mi hiç solmasınn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hayııııırrr vermem onları ben gorcem daha :umursamaz: lmaz:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ablam ben seni çok seviyorum bütün hamile ablalarım ve kardeşlerim haklarını helal etsinler opuyorumnanaktan

Kızlarr resimleree bayıldımmmm çok şeker çıkmışsınızzzz
bu arada ben adanalı eda
nickimii değiştişrdimmm

ben bu buluşmadan nasıl haberdar olamadım ya, ben adanadayım ve buluşmayı kaçırdım yaa

o kadar üzgünüm ki.....

neyse her zamanki gibi harika görünüyorsunuz, kk' nın güllerisiniz, dostluğunuz daim olsun bayanlar...

arkadaslar yakinda adanaya gelecegim,,,ins...cok gezecegim....belli olmass belki bulusma yapilirsa katilmmak isterim....resimler cok güzel....manzara güzel....cok özlemisim adana yi cokk....

arkadaslar yakinda adanaya gelecegim,,,ins...cok gezecegim....belli olmass belki bulusma yapilirsa katilmmak isterim....resimler cok güzel....manzara güzel....cok özlemisim adana yi cokk....

canım benim neden olmasın hayırlısıyla gel sen inşallah yaparız tabi​

tek kelimeyle bayıldım bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan gerçekten çook sıcak çıkmışsınız arkadaşlar bir bütün gibi.adanaya gelmek için sabırsızlanıyorum valla delikafadulden sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağım yerimseniben öpüyorum hepinizi cadılar :jeyyar:

kızlar çok kıskandım valla ne güzel birgün geçirmişsiniz keşke gelebilseydim inş birdaha ki sefere öpüldünüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…