• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Temmuz Adana Buluşması Fotoğrafları

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Canlarım bugun çok güzel bir gün geçirdim sizlerin sayesinde geldiğiniz için size çok ama çok tşk ederim hepinizi çok seviyorum kocaman öpuyorum sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cimg4148a.jpg

cimg4149.jpg

cimg4150.jpg

cimg4151.jpg

cimg4152.jpg

cimg4143.jpg

yaramazımız ve _EsCApE_miz

cimg4144.jpg

megilaram ve ceylin3 üm

cimg4145.jpg

nazlyy m ve yengesi

cimg4146u.jpg

fatoşbrn im ve hamarat33 üm

cimg4147a.jpg

cimg4154j.jpg

azra_sılam

cimg4153.jpg

cimg4155.jpg

cimg4156l.jpg

cimg4157.jpg

cimg4158.jpg

cimg4159.jpg

cimg4160.jpg

cimg4161.jpg

cimg4162f.jpg

cimg4163.jpg

Tubam ve yaramazım

cimg4165h.jpg

cimg4168.jpg

cimg4169e.jpg

cimg4189.jpg
NILBERA

_EsCApE_ min gönderdiği fotoğraflar
sdc12144.jpg

sdc12146.jpg

sdc12149.jpg

hamart33 ümüzün cici kızı

sdc12150.jpg

sdc12152.jpg

sdc12159.jpg

sdc12160.jpg

sdc12162j.jpg

sdc12164.jpg

sdc12167.jpg

sdc12169.jpg

sdc12171.jpg

sdc12172.jpg

sdc12173u.jpg

sdc12174.jpg

sdc12176.jpg

sdc12177.jpg

sdc12178o.jpg

sdc12179.jpg

sdc12180.jpg

sdc12181t.jpg

sdc12182.jpg

birde 5. sayfada var canlarım fotoğrafalar

Son düzenleme:
oy maşallah çok güzel bir gün geçirdiginiz her halinizden belli oluyor dostlugunuz daim olsun izmirden sevgiler kucak dolusu öpücükler opuyorumnanaktan

ılk yorum benden bıttım bugun bızde bulusduk bıdaha sızı andık := bayılıyom adana grubuna yah:)..

izmir buluşmalarında zaten hep kulaklarınızı çınlatıyoruz sizlerin o muhteşem yemeklerinizle resmen bazen anlatırken kendimizden geçtigimiz oluyor

harikayız yaaaa :nazar:
yalnız ben bu güzeller hakkındaki yorumumu diğer sayfaya yapmıştım ama buraya kopyaliim bari

hepsi o kadar şeker,o kadar sıcak, o kadar hanım,o kadar neşeli,o kadar muhabbet, okadar...
o kadarlar bitmez canlarım,ben çok memnun oldum ayrı ayrı herbirinizle tanışmış olmaktan,umarım devamı gelir buluşmalarımızın,geçmiş buluşmalarına katılamadığım için bir kez daha üzüldüm sizleri tanıdıktan sonra...hepiniz çok tatlısınız yaaaaa,walla adanada hiç arkadaşım yok derken birden büssürü
dünya güzeli arkadaşlarım oldu:)))
sizi seviyorum datlularım...
yaaa bunu söylemeden geçemeyeceğim bu kızlar o kadar tatlı,ince ve düşünceli ki benim cadı kızıma bile
hediye almışlar,beni mahcup ettiniz şekerler walla...
öpüldünüz....

ay kizlar maasallah kesek bende olabilseydim ama maalesef cook uzaklardayim adanama bendende slm soyleyin insallah benimde aranizda olacagim gun gelir
fatos guzelim sen nerdesin yokmusun hani

çook güzel bir gündü
çook memnun oldum sizleri tanıdığıma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkezi ama herkezi çok sevdim
hepiniz çok tatlı çok canayakındınız ilk kez geldim buluşmaya çook şey kaçırmışım
teşekkür ederiz canımcım buluşmayı ayarladığın içinŞeniz
devamını beklerizhihoyyyt

dostluğunuz daim olsun. çok güzel çıkmışsınız hepiniz bayıldım resimlere valla.

ay kizlar maasallah kesek bende olabilseydim ama maalesef cook uzaklardayim adanama bendende slm soyleyin insallah benimde aranizda olacagim gun gelir
fatos guzelim sen nerdesin yokmusun hani

inşallah seninlede tanışırız canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nası görmedin nan masanın en başındaki benim işte gömleklikaydirigubbakcemile3

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:41 kere masallah adanalılarıma benim sizleri yeniden görmek cok ğüzel hepinizde cok ğüzel cıkmısınız (orjinal halinizide biliyorum ya :))))) )saka saka allah dostlugunuzu daim etsin arkadaslar azracım cok ğüzel cıkmısın canım arkadasım durmadan yola devam cok değisiklikler var nilberam sende cok şıksın allah batınınıda senin gibi güzel yapar insallah
escape hani bebisimiz o cocuğa yazık demi artık pizza yiyecek yaşa ğeldi öp o sekeri hepinizide görmek ve tanımak resimden bile olsa cok ğüzel insallah bir gün bende katıla bilirim biliyorum bu dostluk uzun seneler sürecek bağımsızlığımızı kazandığımızda kızlarımla yanınızdayım hepinizi cok öpüyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
süpersiniz
hatta süperötesisiniz
kızlar gülücükler yüzünüzden eksik olmasın

inşallah seninlede tanışırız canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nası görmedin nan masanın en başındaki benim işte gömleklikaydirigubbakcemile3

kiz gordum gordum kirmizi gomleklimi nerden bilim anacim sende
memnun oldum bu arad herkez cok tatli gorukuyor gercekten
insallah bakalim bende 10.ayda adanamdayim insallah bir yolunu bulur gorusuruz belki

kiz gordum gordum kirmizi gomleklimi nerden bilim anacim sende
memnun oldum bu arad herkez cok tatli gorukuyor gercekten
insallah bakalim bende 10.ayda adanamdayim insallah bir yolunu bulur gorusuruz belki

yok tatlım beyaz cizgili gömlekli benim
altta isimler yazıyoyakaydirigubbakcemile3
kot üstüne gönek

bıgun muhakkak adanaya gıdıcem sırf bulusma ıcın bayılıyom sızlere yahh..

Back