Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayni durum sahuru ramazanda ilk gun yaptim sonra degil.
Harika suya devam etmen

***4.Takım 739. Etap***

Lori (102.0) eski kullanici ismi Suzan Avci
Yzgt66 (69.9)
BLU3 (69.7)
Lusi ( 62.7)
Tavsannesi (57.4)
Kumral_kraker (66.1)
Nurdeva (59.0) bat 12.03.2021 bk 65 , hk 54

4. Takım ortalaması: %

*** Alt Liste***

Akovser (66.6) 652.Etapda 67 kg ile izne ayrildi
suspushanim (68.8) Yeni üye BT 22.07.2021 BK 70.8 , HK 60
tomrs (75.8) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (72.7) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
Lady Tenar (54.3)
cokofesttt ( ) 681. Etap da 61.3 kg ile izne ayrilan uye geri döndü

*** Izinli üyeler ***

Ayse_M ( 81.1) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
matilda34 (84)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Melegimkorusun (59,8) Izinli

Izinli
Fatma Girik (70.8/) Izinli
neutral (56.5) Izinli

Güzel bir eksim olsa ben de girerdim listeye

Günaydın canım..
Uyandım ama yataktayım hala
Daha önce nöbette olduğunu söylediğini hatırlamıyorum, uzun arayla mı kalıyorsun nöbete?
Oh ne guzel:)
Normal de calismiyorum. Ama calisacak kisi son anda arayip iptal etti. Ve bircogu kiside tatilde. O yuzden ben kaldim mesaiye. Senede 2-3 defa en fazla. Bunyem kaldirmiyor yoksa

Oh ne guzel:)
Normal de calismiyorum. Ama calisacak kisi son anda arayip iptal etti. Ve bircogu kiside tatilde. O yuzden ben kaldim mesaiye. Senede 2-3 defa en fazla. Bunyem kaldirmiyor yoksa

Çok yorucudur kesin..
Bir de bunun eve dönmesi, evdeki işleri, çocuklar var.. Sahi babalarıyla mı kalıyorlar?

Süpermiş canim ,ramazanda bende cok rahattim esim aksamlari iste yerdi kendime cocuklarla az bisey yapıyordum omlarda cok az yedigi icin tertemiz mutfak
Birkac hafta sonra kaza oruçlarıda var aklimda onceden sahursuz tutardimda simdi emzirirken gözüm kesmiyor nasip olursa tamamlarim ins.

Olur, bakalım bir tartıya :)
Daha listede değilim dünden bir heyecan, bir stres var ki sorma.. Çok geç yattım ama erkenden açıldı yine gözüm, listede olursam hiç uyumam herhalde :))
Gece beni de uyku tutmadı bi türlü saat 2'ye geliyordu en son. Sabah da aynı senin gibi erkenden uyandım.

Çok yorucudur kesin..
Bir de bunun eve dönmesi, evdeki işleri, çocuklar var.. Sahi babalarıyla mı kalıyorlar?
Benim is hep yorucu.
Eve araba ile 2dk . O kisim cok rahat. Evet babalari ileler. Eve girdim simdi onlar cikiyor,okula:) haftaici olmasi bu yonden iyi. Rahatca uyuya bilirim. Ama uykuya dalmak sorun. Ev isinide bir ara yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…