Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporla acligin artmasin canim ,afiyet olsun

Persembe kabak kardesligi yediklerinde guzel bu hafta en cok sen eksilcek gibisin

Afiyet olsun herseyin guzel❤

Masallah ne kadar erken ,acikmadin umarim
45 dk bisiklet surdum ama acikmadim . Ramazanda son 10gun bu sekilde beslenmistik.
Sadece iftarda yiyorduk ama ben nasil olsa sahur da yemiyorum diyerek tatli vs de cok yedim.

Ama simdi bakiyorum kafa cok rahat oluyormus.

Ne pisirecegim derdi yok, bulasik vs de cikmiyor cok yorulmuyorsun da . Sadece cocuklara yetecek kadar yemek corba yapiyorum.

Ben gelene kadar herkes dağılmış
Kayınvalidemdeydim ben de, iyi değil şu sıralar, doktorların da tatil zamanı, gidemedi bir tedaviye başlasın.. Sık sık gider olduk biz de..
Çok yorgunum, uykum var ama 1.5 lt su, 750 ml dukan içtim sadece, bitirmeden uyumak istemiyorum..

bitiricem diye gece surekli cise kalkma da

Iyi geceler arkadaslar , ancak yazabiliyorum.Bugun bebegim zor bir gun gecirdi , dis cikarmaya calisiyor , hep atesli ve huzursuzdu spor yuruyus vs yapamadim.Oructum , iftarımı yazıyorum:
Bir porsiyon karnıyarık - kızartmadım fırınladım , ayran , 1 dilim karpuz , 2 dılım ekmek , 1 litre su

Teşekkür ederim mesajın için.Ben yeniyim.İlk defa kilo vermeyi deneyimliyorum.Sabah ekmek yemekten , akşam pilav makarna yemekten tamamiyle vazgeçmek benim için biraz gerçeklik dışı maalesef Geçen hafta katıldım bu gruba ve başlamadan önceki karbonhidrat alımımı görseydiniz ne olurdu bilemiyorum
Elimden gelen gayreti gösteriyorum.Bu seviyeye indirdim , ilerleyen zamanda daha azimli olurum inşaallah.
Bebeğim çok küçük , 2 çocukla yalnızım.Kendime yüklenme lüksüm çok yok.Benim enerjim düşünce hepimiz ağlıyoruz
Paketli gıda yemeyi bıraktım aslında.Dün biraz enerjim düştü , tuzlu bişey atma ihtiyacı hissettim, ondan yedim.
Sütü de hem içim yanmıştı hem de bugün oruç tutacağım için sahur babında içtim☺

Kuzum,gecmis olsun
Erken dis cikaran cocuklar cok huzursuz oluyor. Oglum 3aylik iken 2dis birden cikardi. Her disk ayri dertdi.
Kizim 15aylikdi cok komik bir goruntuydu. Dissiz neneler gibi. Hicbir disinin derdi olmadi. Takip edemedim agrisiz olunca
Allah Kabul etsin orucunu
Su az olmus,sahursuzmu tuttun oruc?

Teşekkür ederim arkadaşım.
Evet her çocuk başka gerçekten.Benim büyük kızım hepsini tam zamanında ve hissettirmeden çıkardı çok şükür.Ama oğulcuğum zorlanıyor dünden beri..sağlık olsun geçecek inşaallah bu günler..
Amin , evet sahursuz tuttum.burda iftar sahur arası çok az.su içmeye ancak yerimiz oluyor.ramazanı da tek iftarla geçiriyoruz alışığım.su içmeye devsm ediyorum

Madem sabaha kadar ayakdayim,once menu yorumlayim
Sonra gecmis yapayim
Sonrada yarinki listeyi hazir edeyim
2 saatim var,bir sonraki odalari gezme turum icin

Protein yok nerdeyse. Oldumu simdi bu ladym
Omadcilardan biri de benim.

11.30
2 haslanmis yumurta
2 kofte
Salata
Peynir
Zeytin
Bir avuc kadar yer fistigi

Ben de bisiklete binecegim biraz da yuruyus yapacagim.

Aksam hepsini atarim.
Omad a yakisir ögün olmus:)
Afiyet olsun. Olduu Hadi sana iyi uykular
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Guzel bir ornek omad daha
Pis onlar zati,bosver cikolati neyi
Ama cidden hic Lusi menusu degil. Usaklar iyi olaydi biran once
Afiyet olsun
Selam,
Sabah 9h maydanoz kuru
Ara 14h 1avuc badem ,findik ,kaju ( 5 6 sar taneydi),tarcinli turk kahvesi
Aksam 16h30 1kabaktan yogurtlama,karisik salata ,1minik parca tavuk gogsu

3lt su+

6700 adim
20dk kosu
A Arrietty_
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Herseyi ile mukemmel
Menüm..

10 gibi
Bol otlu omlet
1 dilim kavun
2 kaşık krem peynir
1 dilim ekmek

14.15
1 tabak et sote
1 kase salata

Su 1.5 lt devamı olucak
750 ml dukan

A Arrietty_ @neutral
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…