- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
Uygulamadan da netten de yüklemeye çalıştım ikisi de olmadıGünaydın canım uygulamadan mı yüklemeye çalışıyorsun ?
İki yerden de denedim olmadıGünaydın kızlar
Dün adımımı x2 yapmadan hesaplamışım bende yaCEYDOS uyarmasa hepten unutmuşum şimdi düzenleyeyim geç kalmadıysam
Uygulamadan mı yüklemeye çalışıyorsun?
Oradan yüklenmiyor diyorlardı
Fotoğraf yükleyemiyorum, en kısa zamanda halledeceğim inşallahTabloyu beğendin miaysunayy yeterince afilli olmuş mu? :)
@Lusi canım sen pazar adımını paylaşmışsın, kilo bildirimi ile paylaştığın için arada kaynamış. Tabloya ekledim.
erciyes111 güzel adım sayın var. Fotoğraflamadığın için tabloya ekleyemiyorum. Adımlarını fotolu atman gerekiyor.
Kızlar adımları ertesi güne kalmadan fotolu şekilde paylaşmaya dikkat edin lütfen.
Öptüm hepinizi haydin walk walk walk....
Gerçekten sadece ilk 10 değil bütün takım güzel yürüyor siz de.kaptanım ip ucu verin bari
çokmu öndesiniz bizi kaça katlıyorsunuz
Fark cok yok iki takim arasinda :))
Ama bizim takimdan guzel adim atiyorsunuz bu sefer 27 kisilik bir ekip cikartamayiz
Gerçekten sadece ilk 10 değil bütün takım güzel yürüyor siz de.
Bizim takimdan da cikmiyor hem o kadar konusuyor hemde 40 bin adim atiyor
Çok iyi yapıyor.
Aksam beni kandırdın oyleyseGerçekten sadece ilk 10 değil bütün takım güzel yürüyor siz de.
Muratgilin damından atlayaaaamadım teytetteeeeyygeldi geldi
pek bi nameli güzelmiş sesin
Benim gibi, ne çenesi ne eli ne ayağı durmuyor.Bizim takimdan da cikmiyor hem o kadar konusuyor hemde 40 bin adim atiyor
Elimde telefon her isi yapmaya alıştım benBizim takimdan da cikmiyor hem o kadar konusuyor hemde 40 bin adim atiyor
Kandırmadim. Siz öndesiniz sanıyordum biz ondeymisiz. tatlı tatlı uyudum. Aslında çok yakın.Aksam beni kandırdın oyleyse
Benimde telefon surekli elimde ama totomu kaldıramıyorumElimde telefon her isi yapmaya alıştım benhep burdayım gibi ama cok sey yaparim
Siz mi öndeymişsinizKandırmadim. Siz öndesiniz sanıyordum biz ondeymisiz. tatlı tatlı uyudum. Aslında çok yakın.
Geride olmadığımıza sevindim.
Bugun geriye düşürelim miKandırmadim. Siz öndesiniz sanıyordum biz ondeymisiz. tatlı tatlı uyudum. Aslında çok yakın.
Geride olmadığımıza sevindim.
Sen iste bebişim ayıpsın
Ahahhaa ordan burdan topluyoruz seni zatenTamam simdi okula gideceğim eve gelirim. 2.30 da cikar 5 te eve gelirim yemek yer 18.30 da çıkarım daha da gelmem
yarın sabah İstanbuldasın o zamanTamam simdi okula gideceğim eve gelirim. 2.30 da cikar 5 te eve gelirim yemek yer 18.30 da çıkarım daha da gelmem
O kadar yola kahve mi ısmarlanır kaptanım aaayarın sabah İstanbuldasın o zaman
gel kız kahve ısmarlıyım sana
cumadan önce olmazO kadar yola kahve mi ısmarlanır kaptanım aaa
Şöyle bi cağ kebap yemesin mi benim minnoşum