lethem ısın acıgı bende kırılırım.o kadar ugrasmısım ama benım durumumda bırı olsa kızmam hepsınden yedım.benım kızdıgım kendı evınde yemek ayırır yemez sonra bana gelınce ne yapsam onu sevmem bunu yemem delırıyorum.1-2 ark var bole ee gorusuyoruzda mecburen.canım kılona gelınce haftaya daha ıyı verırsın ıns aynı azımle devam.moralını bozup koyverme sakın
afiyet olsun perim:) walla kolayı ben de içmem artık, ama davetlerde işte az da olsa tatlıdan tuzludan almak gerekiyo, zira saatlerce uğraşmış ev sahibesi kırılabilio yemedik die :S
benim tartım çok ii deil kızlar ama 500 gr gitmiş gösterio. off ya 10günde yarım kilo az, sanırım bu son günlerde yediklerimden kaynaklanıo
kilom: 52 (sabah geç kalırsam die özgem yazıorum şimdiden
uykum kaçtı sabah uyurum belkı.ıftardan once 76.3 cıktım ozgecıgım.76.1 dum salı bugun nıye ole oldum anlamadım.tuvalete cıkamadım.onu gectım orn bu aksam 2 lt su ıctım.tuvalete gıtmedım.nereye gıdıyor o kadar su.son dıyetısyene gıttıgımde vucudun 1 kg su tutmus dedı.neden tutuyorkı?asırı tuzluda yemem az bıle sayılır tuz oranım.ee o kadar suya sık sık gıtmem gerekır anlamadım.
off 3-4 saatlik uykum var.asagıdada tretuvar(turkcemızın yenı guzıde kelımesi:) ) calısması var.guzelım kaldırımı sokup yenısını yapıyorlar 3 gundur.hertaraf hem toz oldu hemde aksama kadar seslethem canım gec oldu ama tatlı ruyalar.baglanamadım.takıldı kaldı ıns.ozge canım ınşallah.ve ıns bu hafta bıraz cıtamız duzelır ve moralımızde duzelır
Günaydınlar bu arada.
Lethem ve PrensesPeri tebrik ederim.
Günaydın , şimdi ben kilomu geçen hafta direk yazmıştım herkes kendimi ekliyor listeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?