Kendime pantalon aldım annem ve kardeşim delirtti beni.
Neymiş çok darmış basenim fazlalıklarım çıkmış.
Giymicekmişim bir daha.Ne yapayım yani var kilom işde.
Şu ramazan bir bitsin varya nasıl vericem bu kiloları herkes görücek.
Ramazanda kolumu havaya kaldırcak halim yok.
Susuzluk beni resmen tüketiyor.Tutmiyim diyorum ama vicdanım el vermiyor:S
gunaydın kızlarr
Benimde mangodan aldığım bir kotum var 5tl ye hemde hiç giyemedim , hedefim sonbaharda onu giymek :)) 38 beden ...
günaydın tatlımm..hoşgeldin nasılsınn...
nilaycım sıkma canını bende izmite gittiğimde pantolon aldım üstelik 38 beden herkes alırken dar oldu giyilmez o falan dedi ama kumasın esneme payını hiç heaba katmadılar şimdi cok güzel oluyo bence senin kide öyle olucak gönül rahatlığıyla giyiceksinn...
iiyim canım sagol sen nasılsın tatlım.opuyorumnanaktan
Yok tatlım esniyor zaten ben içinde çok rahatım.
Hatta bel kısmı her zamanki gibi büyük bile.
Dar paça gidiyor ya vucut hatlarımı belli ediyor o yüzden istemiyorlar...
oruç cok kötü yapıyo beni ama öyle böyle tutmaya calısıyorum...
bebişlerden haber yokmu daha cok beklettiler.. sırnaşık şey
aman boşver sen onları giy gitsin hiç moralinide bozma nasılsa zayıflıcaz bizde diğmi ama ozamn görsünler bizi :teytey:
kafamız karısık tatlım polonyaya gıdıp 3 ay kalma ıhtımalım var canım ayrıca kpssden 96 aldım ıkı aradayız bu aralar ısı bırakıp kpssyle atamamı beklesem yoksa burda calısmaya devam edıp polonyayamı gıtsem bılemıyorumçpolonyaya gıdersem bebekler bıraz ertelenmıs olacak hıc bır fıkrımız yok yanıı ıkı arada bı derede kaldık acıkcası canım bilmiyorumkismile
kafamız karısık tatlım polonyaya gıdıp 3 ay kalma ıhtımalım var canım ayrıca kpssden 96 aldım ıkı aradayız bu aralar ısı bırakıp kpssyle atamamı beklesem yoksa burda calısmaya devam edıp polonyayamı gıtsem bılemıyorumçpolonyaya gıdersem bebekler bıraz ertelenmıs olacak hıc bır fıkrımız yok yanıı ıkı arada bı derede kaldık acıkcası canım bilmiyorumkismile
Umarım senin için hangisi hayırlısıysa o olur canım...:1hug:Bebişleri bekliyoruz ama geleceğinde önemli..
Üstümde zaten tatlım giyiyorum valla.kaydirigubbakcemile5
ayyy cok sevindim ne güzel yüksek bi puan almıssın ne polonyasıymıs yaa boşver ataman olucak hayatının sonuna kadar iş derdin olmıcak öyle rahat olucaksınki kimse basında sana emir vermicek ..
atama gibisi devlet memuru gibisi varmıı..
bence öyle yap polonyaya gitsen sana ne artısı olucak ki hem sadece maddi esinden ayrı ayrı 90 gün belkide daha fazlaa ben düşünmezdim acıkcası..
hakkında hayırlısı olsun tatlımm..
saol canım benım yalnız su an hamile olabilirim:CüvCüv: oyle bı ıhtımalde varr
İnanmıyorum yaaa ne güzel olur...
İkinci kez teyze olma ihtimalimiz yüksek yani desene...
Umarım herşey kalbinden geçtiği gibi olur canım ya.
Haberlerini bekliyoruz...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?