Sağlıkla gelecek annesi sen merak etme , sakın yanlış anlama ben hamilelikte sınırsız yiyip 23 kilo aldım şimdi ki aklım olsa her şeyden 2 tabak asla yemezdim , sen dikkat et sağlıksız şeyleri boş yere tüketme sakın ... Bir de benim de bacağım yolda bir iki defa kasılıp kalmıştı kalçadan aşşağı donup kalmıştım sokakta , doktorum magnezyum verdi , bir de muzla , sodanın çok faydasını gördüm . Sen yine de sorarsın doktoruna .Hamilelik çok güzel hele de ilk bebekse tadını çıkart sonuna kadar , şu an başroloyuncusu sensin , sonra minik olacak ...
magnezyum takviyesi son aylarda oluyor diye biliyoryum ama dr un mutlaka rahatlatacak bişeyler verecektir ahh ah bu günlerin tdını çıkar şeker zor günler biraz ilerde gece krampları sırt üstü yatamazsın hep sola yatarsın daha neler neler ama çokkk zevkli hepsi unutluyor inan
slm kızlar ben geldim banucum gecmiş olsunn...
özgem gec kaldın dün mısır yedimm(
ve bu sabah 300 gr artıda cıktım(
inş yarına verme durumum devam eder...
kızlar bende ssalı dönüyorum artık döneyimm dimi uzun oldu bu tatill :))
kilo almaktan ve dinlenmekten baska yararı-zararı olmadı ...
sebomda gelmemiş merak ettim onun tatilde 1 haftaydı noldukii..
Kaç kere bu zamanlarda olacaksın ve ailenle bu kadar uzun zaman nasıl tatil yapacaksın canım,stresli bir iş hayatından kaçıp geldin zaten ailenin yanına boşver kiloları şu anda onlarla olmanın tadını çıkar
Tabii herşeyden bol bol ye demiyorum ama,onlarla beraber geçireceğin zamanların kıymetini bil sonra o cadılarla çalışmaya başlayınca aileni çok arayacaksın :))
haklısın tatlım galiba...ama 1 kilo bile alsam kendimi fil olmusum gibi hissediomm..
senin nasıl gidio canımm bebiş ne alemde sonuclar güsel cıkmıs okudum şimdii cereninkilerde gelsede iki tane annemiz olsaa kaydirigubbakcemile3
CaglayanCicek ben sodayı haftada bir kaç kere 2/3 tane içiyordum ilk dört ay hiç tiksintim olmadı ama iştahımda yoktu hiç kilo almadım aldığım 23 kiloyu son 4,5 aya borçluyum oğlum 20 gün önce geldi vesselem ben bile inanamıyordum , haftada nasıl kilo aldığıma ama inanılmaz şımarmıştım tok olsam bile ikramları hiç geri çevirmiyordum .Sen de şimdiden kilolara takma sağlıkla sıhhatle doğur , emzirince veriliyor benim emzirmem yarım kaldığı için kaldı kilolar birazda bende . Ama pof şeyler yeme meyve ye ,sebze ye , et ye benim gibi pastaları cuk cuk indirme . Ben yaptıklarımı gizlemeyi sevmeyen bir insanım ama çevremde diyet konusunda iradesi zayıf olarak tanındığım için biraz da bu foruma üye oldum :))
İrem&özge senin kızın var sanırım , kaç yaşında ?
selam kizlar ben istanbula geldim.konyada nem olmayinca burda nefes almakta zorlanıyorumsabaha kadar uyumayinca 2 defa atistirtım mumkun oldugunca az ama.kacamaklari bunlar.sabah 10 gibide klasık dom salatalik kahvalti yaptim.uaydin Allah acil sifalar versin.kiloverist supersin aynen devam
eh işte beraber tatile gittiğimiz arkadaşlardan bi tanesi bol kaprisli çıksada hiç takmadan denizin ve güneşin tadını çıkardım açıkçası ama kiloda aldım malesef dayandım dayandım son 4 gün dondurma olayına girdim dönüşte dediğim gibi bende safra kesesi taşı çıktı kızım bağırsak enfeksiyonu geçirdi
selam kızlar ben şuan ablanmlardayım bu hafta bei izinli sayabilirmisiniz? kilo bildiriminde bulunamayabilirim.. öptüm hepinizi
slm kızlar ben geldim banucum gecmiş olsunn...
özgem gec kaldın dün mısır yedimm(
ve bu sabah 300 gr artıda cıktım(
inş yarına verme durumum devam eder...
kızlar bende ssalı dönüyorum artık döneyimm dimi uzun oldu bu tatill :))
kilo almaktan ve dinlenmekten baska yararı-zararı olmadı ...
sebomda gelmemiş merak ettim onun tatilde 1 haftaydı noldukii..
GünaydınSabahın ilk günaydını benden olsun :)
Hemen dün öğleden sonra neler yediğimi yazayım;
İkindi : iki küçük salatalık , ve şekersiz kahve
akşam :3 kaşık yeşil mercimek yemeği ( erişte yok ) , 3 kaşık yoğurt ve 1 tane küçük salatalık ...
Akşamda evde bir yudum kola kaçamağı,
150 tane mekik ve kalça hareketleri
Sabah : 150 mekik , bacak hareketleri , 160 tane ip atladım
1 bardak süt ( yarım yağlı ) ve meyveli müsli
1 adet nektarin ....
günaydın bayanlar tartı sabah sabah moralimi bozdu ama bu hafta hiç yapamadım
69,700 çıktım
Günaydınlar...
Bu hafta kilomda bir değişiklik yok. 60.3 geçen haftayla aynı kilom.
Biz bir yere gidene kadar beni araba tutuyor,eşimin aileside bizim eve biraz uzak,onlara gidince ben süklüm püklüm olup oturuyorum,gözüm ikram falan görmüyor 9 ay boyunca bu böyle devam edebilir mesela kaydirigubbakcemile3
Meyve ve et yiyorum helede tavuk etini 3 öğün verseler yerim ama kırmızı eti o kadar sevmiyorum açıkçası olursa yerim tarzında :))
Hep beraber burda kilo verdiririz biz sana merak etme vermen gereken şimdi ne kadar kg var
Günaydın herkese.
Çok iyi cnm afiyet olsun.
:
Ne demek elbette yazacaksın bunun için burdayız. Hem sen yazki bize de tazelik gelsin şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?