Nilaycım işallah cnm tüm dilekleriniz gerçek olur. Sevdiceğinin işinin oturmasını bekleyin derim bende. Ben o zamanlar sadece kendi tarafımdan bakardım olaylara. Ama şimdi anne tarafından da bakabiliyorum. Sana garip gelecek ama annemi anlıyorum. Gerçi çok abartı şeyler yaşandı ama şimdi biliyorum ki hiç kötülük yoktu içinde. Hep benim için. İnsan anne olunca mantığı yok oluyor işte.
Umarım sizde sorunsuz bir şekilde aşarsınız bu durumları. İş ciddiye binince daha bi gerçekçi bakar anneciğininde.
Zevcan o da birincilik ödülün olsun cnm ama bir daha yapma olur mu.
Süper o zmn canım çünkü ben o dönemde annemi hiç anlamazdım. Gerçi sen avantajlısın en azından annenle konuşabiliyor olman bile yeter. Biz hiç konuşamazdık ve kavga ederdik.
Şükretmelisin cnm haline.
Çok iyi yapmışsın kuzucum. Bilmesi en iyisi. Benim annemde en başından beri biliyordu ama gel gör ki istemiyordu işte. Hiç tanımadan etmeden kötü olduğu kanısına varmıştı. Şimdi damadı benden değerli
Ekim sonu geç cnm bayramdan sonra konuş bu konuyla ilgili ki Kasıma kdr hazırlıklar yapılsın. Ekim sonunu beklersen erteler hazırlanamam der.
Çağlayan Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Hayatın mucizesi...
Teyzeleri biz geldik hazırmısınız işte minişim
Teyzeleri biz geldik hazırmısınız işte minişim
slm kızlarr nabersiniz?
Hoş geldin canım kilo durumları nasıl hala sabit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?