uaydın. Tebrik ediyorum senide. çok iyi verdin bu hafta. :hooray:
tamam canımm söylerim bende bu aksam gidiyorum ama annemlerden girerim ben yine.. özgeye yetişicenn sırnaşık şey
çağlayanım gelmişşşş Şeniz
hoşgeldin canımm aldım haberlerini :1hug:
nasılsın görüşmeyelii..
bebiş nasıl.. belli oldumu cinsiyeti kız oluyo dimi
ben cok iimm hatta süperimm 60.6 oldu kilomm :sm_cool:
Hoşbulduk tatlım.iyiyim canım bebişle geçinip gidiyoruz işte.alıştık artık baya birbirimize.
Cinsiyet daha belli olmadı canım.Önümüzdeki hafta gidince bakalım artık göstermek isterse kendisini göreceğiz inş.:))
Verdiğin kiloyu gördüm canım.60.6 olmuşsun süper tebrik ediyorum seni.
Nasıl gidiyor bakalım cemiyet bu hafta sonu mu yapılıyor birşeyler okudum ama çok geçmişe gidemedim canım
şimdi o tatilden de gelicek bakalım kilomu almış kilomu vermiş eğer tatilini iyi kullanırsan veriyosun çünkü yüzme gezi falan hareket oluyo ama yattığım yerden gelsin yemekler tatlılar dersen de çok kilo alıyosun ben geçen sene yazın 70 kg ya kadar inmiştim bi tatile gittim 74 kg falan geri geldim bidahada kendimi toparlayamamıştım 78 olunca kadınlar kulübüne geri gelmiştim şebnemde tekrar yarışmaya girmemi kabul etmişti ama bu sefer aynı hatayı yapmıcam bu tatili bol yüzme ve diyet olarak kendi şansıma kullanıcam..
seninde kafanda kaçamak yapmıyacağı konusunda kendini şartlandırman güzel buna çok sevindim tatlım
günaydın fatoş hoşgeldin tatlımmm..
hb canım bugün nasılsınız bakalım:dance:
yediklerimi yazayım bari
dün
sabah kahvaltı öğlen salatalık ara salatalık akşam alışverişteydim eve gelince 1 dilim kaşar 1 bardak kola zero
bu sabah
kaşarlı salamlı omlet
salatalık domates
kızlar ya acayip ağrım var kendimi halsiz hissediyorum sabah bişey yemedim ilaç almam lazım öncesinde bişey yemem lazım
tost mu sizce yoksa poğça mı yiyeyim
kızlar ya acayip ağrım var kendimi halsiz hissediyorum sabah bişey yemedim ilaç almam lazım öncesinde bişey yemem lazım
tost mu sizce yoksa poğça mı yiyeyim
Bende bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 8 30 Kepekli beyaz peynirli yağsız tost
10.30 2 gün kurusu (kayısı kurusu ama siyahı. wc için çok etkili)
12.30 - 13.00 Kabak sote, Yoğurt. 1 dilim kepek ekmeği.
16.00 - Dünden kalan yarım paket mısır patlağımla bir bardak ayran.
Akşam menüsü belirsiz henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?