4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ

CEYDOS

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
7.121
29.721
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını

4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını

4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.

Selam hatunlar
Geçen hafta takım birincisi olarak
Protein ve sebze ağırlıklı beslendim, son gün 38 saat açlıkla tartıldım. Bi de WC sorunum tartı öncesi çözülmüştü.
ek olarak yürüyüşlerimi ihmal etmedim.
sonuç da beni memnun etti diyeceklerim bu kadar
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Yeni topiğimiz hayırlı olsun

Buraya başardım sende başarabilirsin diye afilli bir giriş yapabilirdim fakat..

Maalesef başarısız gibi görünen bir sonuçla karşılaştım.Cuma tartı sonrası 3 gün karbonhidrat kaçamaklarım olduğu için pazartesi +1.1 kilo ile haftaya giriş yaptım Eh haliyle cuma tartı gününe kadar bunu vermeye çalıştım ve verdim de ama bu beni yine sonuncu yaptı demek ki neymiş ödülü bile porsiyonuna dikkatli ederek ve haftada sadece bir öğün yapmak gerekirmiş.Benim gibi üst üste asla yapman guzum

Neyse ki çok sevimli takım arkadaşlarım var sayelerinde bununda üstesinden geliriz evelallah
Krakeriniz seviyor sizi

CEYDOS

Sağlıklı Kabak Böreği
Malzemeler:
4 rendelenmiş kabak
4 yumurta
4 yemek kaşığı yulaf unu(rondodan geçirebilirsiniz)
2 küçük rendelenmiş havuç
1 avuç maydonoz
1 sb lor peyniri
1 sb yoğurt
1 paket kabartma tozu
Karabiber ve tuz
Üzeri için yarım çay bardağı kaşar rendesi

Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırıyoruz ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine döküyoruz.
180 derece 20dakika pişiriyoruz

12 parçaya böldüğünüzde 1 dilimi sadece 72 kalori ediyor.Afiyet olsun

Selam kizlar. Bu hafta birinci oldum. Cok mutluyum. Basarinin sebebi adim yarisi. Menumde bir degisiklik yapmadim ama cok yurudum. Cok yurudum diye wc problemi olmadi bu hafta. Kisaca tskler aysunayy
Onumuzdeki hafta da boyle devam edecem insallah

Basaramadim cunku diyetime haftasonu uymadim. Butun bir haftalik emek haftasonu gelen artiyi eksiltmeye yonelik oldu ve sadece 200 gr vermis oldum.
Bu hafta dersimi aldim, dukan 2 yi harfiyen uyguluyorum ve hedefime ulasacagima eminim

Merhabalar kendimi ulusa sesleniş yapacak reisi cumhur gibi hissettim her hafta birinci olayımda alışkanlık yapsın inşallahhh
Bu hafta iş yerindeyim ve 2 gün öğle yemekleri sevmediğim şeylerdi paketli gıda yerine aç kalmayı tercih ettiğim için zararı yerine faydasını görmüş oldum özel başka bir sebebinin olduğunu sanmıyorum hepinizi öpüyoruuummm

Takım arkadaşım CEYDOS in yüksek ısrarları neticesinde kendimi burda buldum. Bulunuş amacım geçen hafta biricik takımım 4.takımda birincilik madalyasına layık görülmem
Yazmayım yazmayım belki unuturlar diyorum ama yok unutan eden madem öyle işte böyle diyor ve birincilik madalyasına layık görülmenin ana nedenini açıklıyorum sıkı durun Van tu tirii hazır mısınız ar yu ridiiiii evet arkadaşlar önceki hafta artı gelmem bu hafta ödemle birlikte yüklü bir kilo eksilmesi olarak tartıya yansıdı evet sayın seyirciler yanlış duymadınız bir kutu bal alana üç kutu bal bedava üstelik kargo ücretsiz
sıkı durdunuz mu mutlu musunuz

A Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…