4.sınıf işletme okuyanlar burda toplanalım!!!

kızlar bişey sorucam türk dili dersinden muafmıyız bileniniz varmı ben halkla ilişkiler bölümünden dikey geçiş yaptım halkla ilişkilerde türk dili görmüştüm yine görücekmiyim bileniniz var mı?

hayır canım türk dili ve edebiyatı yok daha önce gördüğümüz için
bende 4. sınııf ama içimde hiç istek yok bu sene daha çalışmaya başlamadım 2.5 yaşında oğlum var akşama kadar onunla mümkün olmuyo akşam o yattıktan sonra benimde uyku geliyo maalesef( allahtan alttan dersim yok
benim çalışma yöntemim yardımcı kitap alıyorum 4 senedir onlara çalışıyorum sınava son 1 hafta kala son 10 yılın çıkmış sorularını ve ünite sorualrını tekrarlıyorum ilk sınavdan yüksek alırsak iyi oluyo 2. sınav arası kısa olduğundan pek fırsat olmuyo çalışşmaya bu yöntemle 4 senedir hiç kalmadım herkese iyi çalışmalar

arkadaşlar bende 4.sınıf işletmedeyim.2 yıllık turizm rehberliğinden mezun olup 3.sınıf işletmeden devam ediyorum. bişey sormak istiyorum. açıköğretim sitesinde notlara baktığımız yerde türk dili dersim gözükmüyor.acaba muafmıyım. 2 yıllık okurken o dersi görüp görmediğimi hatırlamıyorum. cvp verirseniz sevinirim kızlar çünkü boşuna çalışmayım. kolay bi ders ama boşuna vakit harcamayım. alttan da maliyet muhasebesi var çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet cnm ya başladım çoktan tabii.
konuyu açalı epey oldu giremedim.
hem iş hem dersler zor oluyor ama üstesinden gelcez inşallah...
benim geriye 2 dersm kaldı ama diğerlerini de bol tekrarlardan geçirmem lazım...

kursa giden arkadaşlar.tüm derslerin püf noktalarını yazabilr misiniz?notlarınızı payşasanız..ne bileyim yardımcı olalım birbirimize :)

kursa giden arkadaşlar.tüm derslerin püf noktalarını yazabilr misiniz?notlarınızı payşasanız..ne bileyim yardımcı olalım birbirimize :)

kesinlikle katılıyorum.. :)

merhaba arakdaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim.. 3. sınıfı tekrar ettim bi kez.. hiç önemsemedim seviye belirleme sınavına gider gibi sallana sallana gittim geldim sınavlara.. şimdi kendime çok kızıorum verdiğim paaralarada yazık senemede... rahat bir tipim sıkıuya gelemiorum yarım saat bir saatten fazla kitabın başında oturamıorum.. ama galiba artık yumurta dayandı bi yerlere:))) çıkmış soruları arıorum nasıl temin ediosunuz sıfırm bu konuda bilgim yok.. birbirimize yardımlaşarak geliriz üstesindennn bacılarımmm..:)))))))

selam kızlar ben de açıköğretim 4 sınıf işletme okuyorum sadece çıkmış sorular çalışsak olur mu

bende bugun başladım çalışmaya muhasebe denetimi kolay geldi onla başladım.

garip ama benimde altan dersim almanca .herkesin takıldıgı derslerden kolay geçtim ama almancayla ne yapcam bilemiyorum..

bu sene dersler dahamı zor banamı öle geldi

merhaba arkadaşlar ben esma bende işletme 4. sınıfa geçtim ve hiç alttan dersim olmadan çok rahat geçtim çok dersmi çalıştım hayır son bir hafta çalışıorum sınavlara bütün gün işyerindeyim hiç vaktim olmuyor ben yargı yayınlarının ve karacan dershanesinin kitaplarına çalıştım çok güzel anlatıyorlar hemen bi okumakla anlaşılıyor sınava 19 gün kaldı ama ben daha çalışmaya başlamadım bile:) önümüzdeki hafta kitapları alıp çalışmaya başlıcam bakalım şimdiden başarılar arkadaşlar

arkadaşlar giriş belgelerimizi siteden allıcaz ya sınava az kaldı ama bakıorum bakıorum daha sınav giriş belgelerimiz yayınlanmamış sizlerin yayınlandımı acaba ben ikinci harcı yatırmadım ondan mı?

Esesma; sınav giriş belgesi bu sene adreslere postalanmayacakmış. Biz kendimiz aöf hesabımızdan çıktısını alacağız ama henüz belli değil hangi okulda gireceğimiz, yani yayınlanmamış. İkinci harcı yatırmamanla alakası yok güzelim.

saol canım bilgilendirdiğin için kaç gündür siteye bakıorum hala açıklanmamış sınava da az kaldı ne zaman yayılıcaklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…