4.sınıf işletme okuyanlar burda toplanalım!!!

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
selam kızlar kalmadan nihayet son sınıfa geldim,tabi alttan 2 dersten kalarak
finansal yönetim ve maliyet muhasebesi
toplam 8 dersim var.alttan kalan dersleri mahsus bıraktım çalıştığım için iş ile ikisi ağır geldi.çalışmaya başladınız mı hangi dersler sizi korkutuyor çalışma yöntemlerimiz neler,çıkmış sorulardan sınavda soru gelecek mi buyrun konuşalım.

Ben de maliyet muhasebesini alttan alıyorum
Muhasebe Denetimi ve Mali Analiz,
Sermaye Piyasaları ve Finansal Kurumlar
bu sene korktuğum dersler hayırlısı bakalım çalışıp mezun olacağız inşallah...

merhaba arkadaşlar ben de 4, snııf işletmeye 2 tane alttanla geççtim :) iş ve sosyal guvenlık hukuku ile vergiden kaldım. bugun gidip kitaplarımı aldım
sınavlar tam olarrak ne zmandı ya ?

kızlar benim başıma da dert bitmedi hala 4. sınıftayım alttan iki dersle devam ediyorum 4. sınıftan iki dersi vermişim 6 dersim var..
Nasıl kurtulacağız bunlardannnnn :44:

TÜRK VERGİ SİSTEMİ
MALİYET MUHASEBESİ
MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ
SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR
STRATEJİK YÖNETİM
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK

merhaba kızlar :))
bu sene benim de son senem ve derslerin hangisi zordur, hangisi kolaydır? bi bilgim yok.
aranızda bilen biri varsa söylesin de, çalışma ağırlığını derse göre seçeriz.
şimdiden teşekkür ediyorum.

selam kızlar bir şey soracaktım ben de 3. sınıftayım dgs ile geçtim. marmara ünversitesinin derslerine katılabiliyormuşuz bilginiz var mı? maliyet muhasebesinden çok kokuyorum

yazını okurken ben mi yazdım ddim bir an :) aynıyız başlamadım henüz.hadi başlayalım :)

merhaba kızlar..bende 4.sınıftayım. bütte maliyet muhasebesi ve fin.yönetimi geçtim.ikiside gerçekten çok zor derslerdi. bu yıl neler zorlıcak bakalım..herkse başarılar.

selam kızlar

benimde alttan maliyet muhasebesi var.49 kaldım hemde en çok ona yanıyorum

bu yıl hepimiz veririz tüm dersleride mezun oluruz inşallah

bende son sınıftayım alttan tek dersim kaldı yönetim bilgi sistemi inşallah hepsini veririz hepimizde 1-2 ders yüzünden 1 yıl uzatmayız stratejik ve uluslar arası işletme korkutuyo beni

benimde alttan finansal yönetim var bu sene sıkı çalışmak lazım başladınız mı kızlar ders çalışmaya

bende son sınıftayım alttan tek dersim kaldı yönetim bilgi sistemi inşallah hepsini veririz hepimizde 1-2 ders yüzünden 1 yıl uzatmayız stratejik ve uluslar arası işletme korkutuyo beni

ah ah ah ybs ne kadaannnn bathsızzz bı durum brnde fınalınden cıktımmm yenı ınsallah kalmammmm(8

Merhaba arkadaşlar benimde alttan maliyet muh.ver.şubatta başlicam sıkı bir çalışmaya.
eski çıkmış soruları nerden bulabilirim.linkini yazarsanız sevinirim.

benimde alttan finansal yönetim var bu sene sıkı çalışmak lazım başladınız mı kızlar ders çalışmaya

ben hala başlayamadım kursa yazıldım evde çalışamadığım için sadece kursa gidip geliyorum ama başlamam lazım sadece kursla olmuyo

kursta nelere ağırlık veriyorlar
ben genelde sınava iki gün kala daha önceki 5 yılın sorularını çıkartıp onları çözüyorum elbette sağlıklı değil ama yapacak bişeyim yok ders çalışamıyorum kursada gidemem evde kendi kendime yapıcam artık bişeyler 6 ders var bu sene sıkıldım artık kaç sene oldu yazık verdiğimiz paralara

merhaba kızlar bende 4. sınıf işletme okuyorum. herkes hayırlısıyla geçer inşallah....

bende işletme 4.sınıfım çok şükür bitiyor artık 1.sınıfdan beri imanım gevredi anacım
3ten vergi var benimde vizede iyiydide zor dersleri büte kalmasın diyip bunu önemsemedim kaldım inşallah büte kalmadan geceriz hepimizde
kpss de var bu yıl bide :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…