• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sinema Günleri Organizasyonu

Mantıklı bencede zaten katılacaklar olursa ilk anketle beraber girerler listeye

Eee ne zaman başlıyoruz:61:

Prensesim biz de seni bekliyorduk, o zaman bu linki bizim sinema günlüğü başlığında da paylaşayım, haberdar olsunlar belki katılmak isterler, listeyi de bu başlıkta oluşturur yeni başlık açmayız. sen sonra haftalara göre düzenlersin :13:

şimdilik 5. Sinema Günlerin Organizasyonuna katılımı gerçekleştirecek arkadaşlarımız

atlantis
pia
prensesin uykusuyum
MissA
prensesfb
guvastanema (kapsama alanı dışında görünce üzüldüm :/ )
Liv (henüz uğramadı ama katılır umuyorum )

devamlılığı sürdürebilecek yeni arkadaşlarımız olursa , bekliyoruz :)

Listemizi hazırladım daha sonra gerek olursa düzenlemeleri yaparız

sinemakulb.jpg

Listemizi hazırladım daha sonra gerek olursa düzenlemeleri yaparız

sinemakulb.jpg

Çok hızlısın:64: İlk hafta benim, hemen filmlere karar vermem lazım, son zamanlarda çok güzel filmler de izledim:66: Prensesim listeye katılanlar olursa bence 4 filme çıkaralım seçenekleri ne dersin? Bu sayede hem seçenekler çoğalır hem de farklı önerileri de değerlendirme imkanı buluruz. Ki sanıyorum 7 kişiyle de kalmayız.

Çok hızlısın:64: İlk hafta benim, hemen filmlere karar vermem lazım, son zamanlarda çok güzel filmler de izledim:66: Prensesim listeye katılanlar olursa bence 4 filme çıkaralım seçenekleri ne dersin? Bu sayede hem seçenekler çoğalır hem de farklı önerileri de değerlendirme imkanı buluruz. Ki sanıyorum 7 kişiyle de kalmayız.

beklemeyelim bir an önce başlayalım dedim atlantisimm , inşallah devamlılığı sağlayabilecek katılımcılar olur . Ama bu haksızlık hep ilk anketi sen açıyorsun, bundan sonraki organizasyonda tersten liste hazırlayacağım haberin olsun :D
bencede ne kadar çok film önerilirse o kadar iyi olur .

yuhu 56789101112

Vay anasını liste süper olmuş :64: Ellerine sağlık kanka :38:

saol kankamm :70:

beklemeyelim bir an önce başlayalım dedim atlantisimm , inşallah devamlılığı sağlayabilecek katılımcılar olur . Ama bu haksızlık hep ilk anketi sen açıyorsun, bundan sonraki organizasyonda tersten liste hazırlayacağım haberin olsun :D
bencede ne kadar çok film önerilirse o kadar iyi olur .

Neye göre kime göre ilk prensesim, en son kim film önerdi sen değil mi demek ki ben aylardııır bekliyordum filmlerimle:63: :p ayrıca tersten hazırlasan o listeyi üst üste sen anket açmış olursun ki hak mıdır bu:20::63: ne zaman açayım anketi:66: :D

orası öyle ama organizasyonun başında ki heyecanda kimsede olmuyor bize gelene kadar heyecan bitiyor :63:
bana kalırsa hemen aç bekledin hata kuzummmmm :D :52:

Back