• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sinema Günleri Organizasyonu

Prensesim uykusuzum nerelerdesin, bu hafta senin sıran. Bekliyoruz film önerilerini:)

Canım araya bayram girdi haliyle anket de gecikti, kendini hazır hissettiğin an açabilirsin:D

Prensesimin filmi de herkes tarafından izlenince bu sinema organizasyonun da sonuna gelmiş olacağız, devam edecek miyiz, devam edecek isek kim üstlenecek bu başlıkta fikir bildirelim:)

O zaman önce kim üstlenecek görevi onu belirleyelim, pia demiştik başta ama şimdi o ne der bilemiyorum:D

Pia nerelerdesin?

O zaman önce kim üstlenecek görevi onu belirleyelim, pia demiştik başta ama şimdi o ne der bilemiyorum:D

Pia nerelerdesin?

saglikli güzel bir sekilde ilgilenebilicegimi sanmiyorum canim..sayet sorunde degil ben yaparim diyen arkadaslar varsa.. cok mutlu olucam..ve yine katilicam :)
anlayisiniza siginiyorum

yalniz organizasyonu yaparken bu sefer katilicak olan arkadaslarimizdan rica edelim daha aktiv olmalarini.. ilk haftalar katilip sonra ugramayan yada izledim guzeldi gibi basit bir yorumla gecilebiliyor..bu sanki anketi acan arkadasimiza biraz ayip oluyor.. hic birimiz sinema elestirmeni degiliz.. ne hissettiysek ne düsündüysek izlerken,, icimizden geldigi gibi..kendi dilimizle,ifademizle, anlayisimizla yazmak.. hepsi bu:)

birde su var ki ben sitenin yeni haline hic alisamadim..bir sürü aksaklik yasiyorum..dolayisiyla eskisi kadar giremiyorum,, zamanimi aliyor..organize düzenlenene kadar katilip katilamiycagimi düsünmek istiyorum:)))

Tabi ki ilgilenemeyeceğini düşünüyorsan seni zorlayamayız ama düşünme yeni organizasyon başlayınca katıl:D Ben sadece abone olduğum konulara bakıyorum açıkçası yine abone olup takip ederiz sinema günlerini çok sorun olmaz herhalde.

O zaman uykusuz prensesime ve liv'e soralım bir de ne de olsa en kıdemlimiz onlar, belki yeni organizasyonu üstlenmek isterler.

yeni okuyorum burayı :)
ben seve sene üstlenirim zaten katılacak arkadaşlarımız belli.
bence yeni başlık açıp katılım yapacak yeni insanlar arayışına girmemiz gereksiz.
çünkü katılım devam ettirilmiyor ve buda heves kırıcı oluyor.
bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz?

Back