Kısa bir aradan sonra 4. sinema günlerimizi de gerçekleştirmek üzere hem listemizi oluşturmak hem de aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızı bilgilendirmek için başlığımızı açıyorum.
Öncelikle organizasyona daha önce katılmamış, bizimle birlikte yeni filmler keşfetmek isteyen arkadaşlarımız için kısaca sinema günlerinden bahsedelim;
Kişi sayısına göre - katılım çok olursa gruplar halinde, katılımın az olması durumunda bireysel- ilk etapta listemizi oluşturuyoruz. Alfabetik sıraya göre düzenlediğimiz listeye göre her hafta bir kişi ya da grup filmlerini belirliyor ve 4-5 film önerisiyle birlikte anket açıyor. Anket yalnızca sinema günleri katılımcıları tarafından oylanarak en yüksek oy alan film o hafta içinde izlenip, anketin açıldığı başlığa filmle ilgili yorumları yazılıyor.
Çok fazla zamanınızı alacak bir organizasyon değil, haftada bir film izleyip ankete katılacak ve sırası geldiği haftada anket açıp film önerebilecek kadar zaman ayırabilecek, sinemasever tüm kk üyelerini bekliyoruz. Daha önceki organizasyonlarda çok keyif almıştık, umarım bu kez de yeni filmler keşfedip keyifli paylaşımların yapılacağı bir organizasyon olur. Zorunluluk gibi hissetmeyecek ve sinemaya önyargıyla yaklaşmayıp belirli türlerle kendini sınırlamayan herkesi aramızda görmek isteriz. =)
Lütfen kesin katılacaklar bu başlık altında bildirimde bulunsun, liste son halini aldığında haftalara göre gerekli düzenlemeyi yapacağım.
Katılacaklar:
Atlantis
Liv
MissA
Pia
Prensesfb
adatoprak
Lipgloss
hep görüyordum bu başlığı inceliyordum da ama sürekli giremem aksatırım diye bu zamana kadar teşebbüs etmemiştim
bu sefer takip edebileceğime inanıyorum
yaz beni de atlantis kara listeye
Salı ya da çarşamba günü ilk anketimizi açabiliriz, şayet katılmak isteyen varsa o güne dek yine bu başlıkta bildirirse listeye ekleriz. Yine alfabetik sırayla açabiliriz, farklı bir öneriniz yoksa. Ne dersiniz?
Kızlar listemiz hazır, ilk mesaja da ekledim karışıklık olmasın, ilk hafta anketi açmak bana düştüğü için bu gece ya da yarın yeni anketi hazırlayacağım. Katılmak isteyenler ilk anketimiz sonlanana kadar yine isimlerini yazdırabilir.
Sayıca az olduğumuz için 3 film önermeyi düşünüyorum.
En azından seçim şansı olur livim, oylamada da bir karışıklık olmaz, hem diğer filmleri de izlemek isteyen olursa diye düşünmüştüm. Aklımdan bir sürü film geçiyor, 3 e indirmek bile bir hayli güç Daha önce de 5 kişi devam etmiştik ama çok keyifliydi, yine de belki gelenler olur, 1-2 gün içinde.