- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
haklısın artık bişiler yapmak istiyorum eşimle hayatımızı yaşayabilmeliyiz yanlış bişi değil bu yada çok büyük bişi istemiyorum dediğin gibi ne olursa olsun görümcemle bi konuşayım ben belki yanlış anlamaz belki oda ben gibi düşünür yardım eder bana
1 yıl değil 4 yıldır bu şekilde devam ediyor.ben eşimle lise sonda tanıştım eşim harika bir insan çok efendi iyi kalpli biri hiç pişman değilim onu tanıdığım için.şimdi olsa gene evlenirdim ama asla aynı evde oturmaya razı olmazdım .sende olma sakın
haklısınız ayrı çıkmayı bende çok istiyorum ama eşimin işlerinin iyi olması hem kendimize hemde annesine yetecek kadar para kazanması lazım .öyle walla evlendirmeseydi keşkke böyle yapacaksabu ne yaa..
okurken fenalaştım valla..
nasıl insanlar bunlar.
bunlarda insansa biz neyiz anlayamadım:97:
yazık etme arkadaşım kendine konuş eşinle ayrı eve çık böyle nasıl yaşıcan bi ömür
o kadar değerli oğlu varsa niye evlendirmiş
bi masumun günahına girmiş..
sen niye o kadar hakareti sineye çektin
İsterse yanlış anlasın canım
O eşiyle mutlu yaşarken sıkıntıyı sen çekiyorsun.
Hiç çekinme konuş insansa anlar,Yok mırın kırın ediyorsa hiç düşünme ben böyle istiyorum de.
Seninde hakkın huzur mutluluk ne demekmiş başkaları mutlu olsun.
inşallah anlarda tartışma falan çıkmadan birlik olup bu sorunuda halledebiliriz anlamazsa eminim annemi istemiyor die laf edecek gelip kaynanamada diyecek oda ağlayıp sızlanacak ama birşeyler yapmadanda değişeceği yok bu durumum tşk ederim cesaret verdiniz
Biraz safçayım bugün mazur gör.
Siz şimdi 4 yıllık mı evlisiniz 1 yıldır mı ?
Ne önemi var dersen ilk yıl uyum sorunları olabilir ama yıllar ilerledikçe hadi sen büyüdükçe diyeyim.
Gerçi bence hala evlilik için ufaksın da ilişkilerini rayına oturabilirdi.
Eşin annesine dur diyebilecek biri değil henüz o da ana kuzusu dedim ya orta yaşlara gelince ancak rest çeker hale gelirsiniz.
Sanırım gebe kalmak istiyorsun nasılsa yaşın ufak bence bu kadar acele etme.
Bana gelirse ben 26 yaşında evlendim,ayrı yaşıyoruz elbette.
Birlikte oturmayı hayal dahi edemiyorum özel alanıma oldukça düşkün biriyim.
o sizi dinlemeye çekinmiyorda sen kocanla yatak odanda yaşadıklarından niye çekiniyorsun arkadaşım. birkaç gün kalıp gidecek olsa insan problem etmez ama sürekli beraber yaşıyorsanız bu kadar çekinme bence. eşin sıkılınca annem bizi dinliyordu o yüzden bazı şeyleri yaşayamadık demez. seni suçlar. cinsellikte hayatın bir parçası. o sizi dinliyorsa o utansın.
Kızıyla Kavga Etmiş Sizle İyi Anlaşmaya Başlamış ya ''Her Şerde Bir Hayır Vardır'' Diyecektim ki;
En Son Cümlelerinde Okuduklarım Şoke Etti Beni..
Çok Ayıp !!
Sizin Yerinizde Olsam Tatlı Tatlı Konuşurdum..
O Yaptığından Utanmıyorsa Ben Hiç Utanmazdım..
Başka Yolu Yok..
Ya da Evlendireceksiniz
Kızıyla Kavga Etmiş Sizle İyi Anlaşmaya Başlamış ya ''Her Şerde Bir Hayır Vardır'' Diyecektim ki;
En Son Cümlelerinde Okuduklarım Şoke Etti Beni..
Çok Ayıp !!
Sizin Yerinizde Olsam Tatlı Tatlı Konuşurdum..
O Yaptığından Utanmıyorsa Ben Hiç Utanmazdım..
Başka Yolu Yok..
Ya da Evlendireceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?