• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senem boşa gitti hayatımın geri kalanını böyle yaşamak istemiyorum

anneannem hep der kocası ölmüş kadına kız vermiyeceksin...
boşunada dememiş yani..:19:

yüzde yüz katılıyorum (tecrübeyle sabittir)
bende kayınvalıdemle oturuyorum. konu sahibi arkadasın durumuna cok ebnzıyor durumum.
benımde eşim tek çoocuk dul bi kaynanam var.
neyseki ev aldım.seneye evime taşınıyorum.
2 odam var.sadece yatak odası ve oturma odası.bana saray geliyor yemin ediyorum.

asla dul kaynananın oğluyla evlenmeyin.
çok faklı oluyor.
eşi olmadıgı için daha bi sarıyor oğluna.
oğluda daha bı düşkün oluyo.

kocası ölmüş ığraşı kalmadığı için size sarıyo bu sefer...

arkadaşlar gene ben tabi aradan aylar geçti durumlar birazda olsa değişti.evi değiştirdik bu sefer banyomuz odamızın dibinde ve banyo ile odamızdan sonra başka bi kapı daha var kaynanam ne banyoya girdiğimizi görüyor nede duyabiliyor ?gene kalkıyor geziyor evin içinde dinlemeye çalışıyor ama arada iki kapı olduğundan o kapıyı açıpta yatak odasının kapısına gelmeye cesaret edemiyor istediğim gibi giriyorum artık banyoya falan tabi girdiğimizi falan anlıyor gene surat asması afra tafrası oluyor ama en azından göremiyor banyoya girip çıkarken yüzünü görmüyorum.bide ben bebek için dr gittim dr sinir stres yapmayacaksın dedi bizde geldik söyledik birazda abattık allah var dedikki başbaşa kalacaksınız rahat olacaksınız falan dedi dedik anne bizi yalnız bırakıcan ayda bikaç kez kızlarına falan gidicen artık dedik ben gidemem dedi ne işim var elin evinde dedi eşimde hemen lafı yapıştırdı çocuğum olmasınmı benim anne dedi tek erkek benim soyumuz devam etmesinmi benim dedi dünyaları yak yık demiyoruz sadece biraz anlayış istiyoruz dedi başka çaren yok dedi mecbursun dedi
zar zor kabul etti ama bazen git hadi diyince hep bahaneler sıralıyor zorla gönderiyoruz.

bu arada bazıları erken diyor düşünme diyorlar ama neden çocuk istediğim konusunda bi açıklama yapmak istiyorum bende polikistik over var yani yumurtalık kisti bu nedenle bebeğim olmuyor ve yaş ilerledikçe olmama olasılığı artıyor bu sebepten hiç olmazsa diye korktuğum için bebek istiyorum yoksa bende biliyorum en az 25 olması lazım yaşımın bebek için ama bekleyecek durumum yok aman nasılsa isteyince yaparım deme lüksüm yok zaten tedaviler gereği inanın çocuk olasıya yıllar geçecek düşünsem ne çıkar istesem ne çıkar olmadıktan sonra

haklısınız bende kendimi en az on yıllık evli hissediyorum zaten.4 kızı var 2si ile küsüz 2 si ile göürüşüyoruz ama birinin evine gitmez o gelir.1 kızı var onun çok iyiyiz istese gidebilir kalabilir.kardeşleri var gidebilir ama gitmez hiç birine eşim geçen gün anne ablama gitsene hiç gitmiyorsun hatta gitmişkende kal bikaç gün dedi senmisin onu diyen başladı ağlamaya sen beni istemiyorsun evden kovuyorsun ben sana ne yaptım demeye lafta denmiyor hiç...
sormayın ben buraya yazamaya bile utandım ama hiç utanmıyor özellikle kapımızın önüne dikilip dinliyor biz yatınca kalkıyor oturuyor sabah dek hiç anlayışlı değil

Allah kolaylık versin size çok zor bir durum deneyebilirseniz yatak odanızda rahat olmaya çalışın dinlediğini unutun eşinizle doyasıya yaşayın cinselliği belkim utanır banyodanda çekinmeyin o mal gibi seyretmekten utanmıyorsa sizde yapmaktan utanmayın hatta konuşabilirsinde anne gece niye o kadar oturuyosun işimiz gücümüz oluyor utanmayasın sonra gördüklerinden deyiverin waalla içim şişti bu kadar çok şey çektirmiş size azcık yüze gelin ne olcak dünyaya bu kadın için gelmediniz içiniz geçmeden huylu huyundan vazgeçmeyecek size engel olmasına izin vermeyin barii

arkadaşlar gene ben tabi aradan aylar geçti durumlar birazda olsa değişti.evi değiştirdik bu sefer banyomuz odamızın dibinde ve banyo ile odamızdan sonra başka bi kapı daha var kaynanam ne banyoya girdiğimizi görüyor nede duyabiliyor ?gene kalkıyor geziyor evin içinde dinlemeye çalışıyor ama arada iki kapı olduğundan o kapıyı açıpta yatak odasının kapısına gelmeye cesaret edemiyor istediğim gibi giriyorum artık banyoya falan tabi girdiğimizi falan anlıyor gene surat asması afra tafrası oluyor ama en azından göremiyor banyoya girip çıkarken yüzünü görmüyorum.bide ben bebek için dr gittim dr sinir stres yapmayacaksın dedi bizde geldik söyledik birazda abattık allah var dedikki başbaşa kalacaksınız rahat olacaksınız falan dedi dedik anne bizi yalnız bırakıcan ayda bikaç kez kızlarına falan gidicen artık dedik ben gidemem dedi ne işim var elin evinde dedi eşimde hemen lafı yapıştırdı çocuğum olmasınmı benim anne dedi tek erkek benim soyumuz devam etmesinmi benim dedi dünyaları yak yık demiyoruz sadece biraz anlayış istiyoruz dedi başka çaren yok dedi mecbursun dedi
zar zor kabul etti ama bazen git hadi diyince hep bahaneler sıralıyor zorla gönderiyoruz.

bu arada bazıları erken diyor düşünme diyorlar ama neden çocuk istediğim konusunda bi açıklama yapmak istiyorum bende polikistik over var yani yumurtalık kisti bu nedenle bebeğim olmuyor ve yaş ilerledikçe olmama olasılığı artıyor bu sebepten hiç olmazsa diye korktuğum için bebek istiyorum yoksa bende biliyorum en az 25 olması lazım yaşımın bebek için ama bekleyecek durumum yok aman nasılsa isteyince yaparım deme lüksüm yok zaten tedaviler gereği inanın çocuk olasıya yıllar geçecek düşünsem ne çıkar istesem ne çıkar olmadıktan sonra

Gelişmelere sevindim,en azından artık daha rahatsınız.Her zaman dediğim gibi iş eşte bitiyor.Eşiniz arkanızda olduktan sonra aşamayacağınız sorun kalmaz Allah cc'nin izniyle.Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
yüzde yüz katılıyorum (tecrübeyle sabittir)
bende kayınvalıdemle oturuyorum. konu sahibi arkadasın durumuna cok ebnzıyor durumum.
benımde eşim tek çoocuk dul bi kaynanam var.
neyseki ev aldım.seneye evime taşınıyorum.
2 odam var.sadece yatak odası ve oturma odası.bana saray geliyor yemin ediyorum.

asla dul kaynananın oğluyla evlenmeyin.
çok faklı oluyor.
eşi olmadıgı için daha bi sarıyor oğluna.
oğluda daha bı düşkün oluyo.

kocası ölmüş ığraşı kalmadığı için size sarıyo bu sefer...

aylar sonra benim durumumda pek değişmedi. evımın tadılatı devam edıyor Allaha şukur 2 ay sonra kavuşuyorum evime.
halaa aynı fıkırdeyım dul kaynana cok farklı.

konu sahıbesi arkadasım Allah sana ayrı ev nasıp etsin inş.:49:

gerçekten artık dayanamıyorum inşallah dediğiniz gibi allah ayrı bi ev nasip etsin o kadar zor durumdayımki sinirden stresten tansiyon ve gizli şeker çıktı .ayrıca doğum dr tedavim devam ettiği için kullandığım haplarda beni çok hassas vede sinirli yapıyor 24 saat çekilmez oluyor.böyle az daha ayrı çıkmazsak ciddi sinir hastalıklarım olacak diye korkuyorum

konunun başını ve sonunu okudum saçma mı olur bilmiyorum ama...
altlı üstlü iki daire tutsanız yatmadan yatmaya gitse evine ??
ya da dubleks bir ev?
tabii bu işler maddiyata dayanıyor ama...

Back