arkadaşlar gene ben tabi aradan aylar geçti durumlar birazda olsa değişti.evi değiştirdik bu sefer banyomuz odamızın dibinde ve banyo ile odamızdan sonra başka bi kapı daha var kaynanam ne banyoya girdiğimizi görüyor nede duyabiliyor ?gene kalkıyor geziyor evin içinde dinlemeye çalışıyor ama arada iki kapı olduğundan o kapıyı açıpta yatak odasının kapısına gelmeye cesaret edemiyor istediğim gibi giriyorum artık banyoya falan tabi girdiğimizi falan anlıyor gene surat asması afra tafrası oluyor ama en azından göremiyor banyoya girip çıkarken yüzünü görmüyorum.bide ben bebek için dr gittim dr sinir stres yapmayacaksın dedi bizde geldik söyledik birazda abattık allah var dedikki başbaşa kalacaksınız rahat olacaksınız falan dedi dedik anne bizi yalnız bırakıcan ayda bikaç kez kızlarına falan gidicen artık dedik ben gidemem dedi ne işim var elin evinde dedi eşimde hemen lafı yapıştırdı çocuğum olmasınmı benim anne dedi tek erkek benim soyumuz devam etmesinmi benim dedi dünyaları yak yık demiyoruz sadece biraz anlayış istiyoruz dedi başka çaren yok dedi mecbursun dedi
zar zor kabul etti ama bazen git hadi diyince hep bahaneler sıralıyor zorla gönderiyoruz.
bu arada bazıları erken diyor düşünme diyorlar ama neden çocuk istediğim konusunda bi açıklama yapmak istiyorum bende polikistik over var yani yumurtalık kisti bu nedenle bebeğim olmuyor ve yaş ilerledikçe olmama olasılığı artıyor bu sebepten hiç olmazsa diye korktuğum için bebek istiyorum yoksa bende biliyorum en az 25 olması lazım yaşımın bebek için ama bekleyecek durumum yok aman nasılsa isteyince yaparım deme lüksüm yok zaten tedaviler gereği inanın çocuk olasıya yıllar geçecek düşünsem ne çıkar istesem ne çıkar olmadıktan sonra