• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senem boşa gitti hayatımın geri kalanını böyle yaşamak istemiyorum

ahh ahh bendede var bu banyo sorunu.
1 senelık evliyim ilk başlarda daha bi sorundu.
kayınvalıdemın ayrı bir odası var.
kışın kapısını kapatır oturur tvsini izler.
yazın kapısı açık.
banyoyada onun kapısının önünden geçerek gitmek gerekiyor.
kapısı kapalı olsa nolur biz yatak odasından çıkınca kapımızın sesini duyar duymaz mutfaga gıtme yada wc ye gıtme bahanesıyle hemen oda cıkardı.
akşam bı tuvalete gıdeyım hemen oda wc ye gider.
insan gercekten cok rahatsız oluyor.

erkek yok tek kaynana utanmam çekınmem dedım ama hata yapmışım.
insan kadında olsa rahat edemıyor.

bi ara banyodan cıkınca hemen yattıgı yerden doğrulur bakardı
ben 1-2 kere söyledim bi daha yapmadı.

ama insan ses oluyo çok çekiniyo inanın cinsellıkten bi şey anlayamıyorum kasıyorum kendımı otomatikman... off çok zorr..:50:

:47:sinir oldum kayınvalidenize,uyku ilacı verin siz ona yada gündüz uyutmayın onu hadi parka gidelim hadi kahve içelim gibi bahanelerle,yada takmayacaksınız dinlerse dinlesin o utanmıyor madem.girip alın duşunuzu yatın..

birde konuşamazsanız kayınvalideniz ile okuma yazması varsa birmektup yazın verin..yada üstü kapalı konuşun özel hayatımız yok vs diye..:52:allah ayrdım etsin..ama çocuk falan yapmayın derim...

Küçücük yaşta evlenmişsiniz,hata!
Kayınvalideyle beraber yaşamayı kabul etmişsiniz hata!
Şimdi bir de çocuk düşünüyorsunuz alın bir kocaman hata daha!
Anlamadığım; "ben olgunum bebeğime bakarım" demişsiniz. Olgun olduğunuzdan mı mutsuzluğunuza bir bebeği dahil etmeye çalışıyorsunuz.
Ayrı eve çıkamıyorsunuz bu evde rahatınız yok. Yazık değil mi o bebeğe?
Genceciksiniz! Girin bir işe çalışın,eşiniz de ek iş yapar,kredi borcunu kapatın,çıkın yeni eve.
O zaman bebeğinizi de yaparsınız huzurunuz da olur.

ev aldık yeni artık hiç çıkma şansımız kalmadı çünkü eşim kredi çekecekti ama eşime kredi vermediler sigortası yeterli gelmedi o sebeple kaynanam çekti ev kredisi ve ev aldık şuanda kaynanamın aylığının yarısından çoğu kesiliyor biz ayrı çıkarız çıkmasına ama o ne yapacak ozaman parasıda yok artık kendimiz geçiniriz ama ona yardımcı olamayız eşim asgari ücretle çalışıyor

Şu an birlikte oturduğunuz evden mi sözediyorsun ?
Oturduğunuz evin kredisi kaynananın üzerine çekildi ve kredinin yarısını o ödüyor sanırım.
Peki ev kimin üzerine ? Eşinin üzerine mi çıktı tapusu ?

Eğer ev eşinin üzerine ise,bırakın kayınvaliden orada otursun,siz ayrı eve çıkın.
Sen bir işe girersin,zaten taşınmasanız bile işe girmen lazım.

Daha çok gençsin,hayatını düzene sokmak için geç değil.
Nasıl bir hayat yaşamak istediğine karar verip geleceğini ona göre şekillendirmen lazım.
Sana tavsiyem,mutlaka işe gir ve çocuk planını en az 25 yaşına kadar ertele.
O zaman kadar hem birikim yaparsın hem de evliliğin yoluna girmiş olur.

Sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmamanızda yarar olduğunu düşünüyorum.

K. valideniz erken yaşta boşandı ya da dul kaldı ondan mı bilemem, resmen eşiniz ve sizin evliliğinizi her açıdan kıskanıyor. Karı koca ikinizde vicdan sahibi insanlar olarak onu kırmak istemiyorsunuz, ama her ikinizde bunalıp sonunda birbirinizi kıracak ve evliliğinize daha da fazla zarar verecek, belki bitireceksiniz.

Cinsellik konusunda ne kadar biraz daha rahat olun desem de uygulamanız zor sanırım. Ama bu iş ayıp falan değil, ayıp olsa insanlar sahip oldukları çocuklarını da herkesten saklarlardı, onlar da cinsel birleşmenin sonucunda oluyorlar neticede. Ayıp yapan biri varsa o da k. valideniz.

Aslında k. validenin psikolojik olarak tedaviye ihtiyacı var bir doktora götürün de diyeceğim ama böyle birşey yapamazsınız muhtemelen. Belki K. valideyi uyarabilecek bir aile büyüğü varsa ondan yardım istenebilir. Tabi biz cinsellik yaşayamıyoruz diye bu aile büyüğünden yardım istemeniz zor ama bir yerlere gitme konusundaki tuhaf davranışları konusunda konuşabilir belki k. validenizle.

Şu an maddi olarak ayrı oturma şansınız yok anladığım kadarı ile. Ebeveyn banyosu olan bir eve taşınma imkanınız var mı acaba? Hoş muhtemelen k. valide banyolu odayı kendi kapar ama belki ona eşiniz biz bazen gece banyo yapıyoruz, sen sesten rahatsız olma falan diyebilir belki.

Yani kusura bakmayın, büyüklere saygı, onları kırmamaya çalışmak tabi ki çok güzel özellikler ama karı koca kendinizi bu kadar da baskı altında tutan bir kişiye bazı şeyleri hatırlatmanız gerekiyor. Ama bu hareketleri sizin değil eşinizin yapması iyi olur. Umarım eşiniz de sizin bu sıkıntılarınızı biliyor ve anlıyordur.

İlk fırsatta da ayrı ev konusunu ciddi olarak düşünmek lazım.

yukarida bi arkadas ses gecirmeyen seylerdn bahsetmis buda bi cikis yolu olabilir.. ama rahat davranin bence onun gece vakti kapi onunuzde ne isi var ayrica cocuk havadan inmiyo degilmi.. o da genc oldu bise dese bile anne herkesin kendi odasi dersiniz sizin kapimizin onunde ne isiniz var.. ya anlamiym p psikolojiyide evli ciftin yatak odasi onude durmak ...iyis iz sabretmissiniz ben ckar direkt soylerdim:) hayrola kapimda bekcimi var diyene cok kiziyom o tip seylere:)) tobe yarabbim..

Okurken bütün sinir sitemim alt üst oldu.Ailen sahip çıkıyorsa hiç çekme allah aşkına.kusura bakmayın ama koca da bi yere kadar.seviyorum diye katlanamam bu kadar ızdıraba.

canım diğer sorunları halletmişsiniz sadece eşinle yatak odasında ve banyoda rahat olamadığını anladım ben olsam hiç yerin dibine girmem o sizin banyoda oldunuzu biliyor dimi bile bile tv acıp oturup sütünü içiyomus gibi sizi orda beklediği için o yerin dibine girsin bence bosversene ne duyarsa duysun gir banyoya cık bornozunla görsün ne yani banyodanda üstünü basını giyip mi çıkıcan gecenin bi vaktinde hem sen öyle alıştırmıssın onu çekinmişsin ayıp diye tamam ilkten öyle yapmam doğru ama baktın snradan rahat vermiyo gitsin yatsın yatağına bence çekinme canım karı kocasınız yani duymasa görmese bilmiyomu ne yaptınızı oda yaptı zamanında eşiyle öyle bi laf bi söz duyarsan ozamn cvabını verirsin banyo yapmayalımmı de ne bilim eşin bişeyler desin işte ben 5,5 yıllık evliyim canım kayınvalidemler öyle açık değiller yani bende kapalıyım ama daireler karşı karşıya evde ben şortla atletle duruyorum çat kapı geliyo şöylee bi bakıyoo alttan üstten bende umursamıyorum napim evde o gelcek diye eteklemi durcam yani sen rahat ol bence ne gelinler var herkes senn gibi çekinmiyo ki hakkında hayırlısı canım...

Allah kolaylık versin.. kaynanama hafta da 1 gideirm ona ragmen benii sinir eder..sizse hergün dipdibesiniz.. maddi durumunuz ayrı eve çıkmaya uygun olsaydı altı üstlü yada aynı mahallede oturcak kdr aykın tutardınız evinizi.. en azından yemekten sonraa herkes evinde olurdu... nebilimm tek başına kalmış kadın iyi olsada hepbirlikte otursanız ama anlattıklarınız aynı evde durmayı zorlaştırıyor..herkesin bi derdi var cnm bnm allah en kısa zamanda kaynanaı dogru yola iletsinn nediyim:(

off icim sisti yaa...
neden evlemeden once bir meslek edinmediniz?
ya da hem evliligi hem de okulu beraber surdurebilirdiniz...bu sekilde kimsenin eline bakmazdiniz para diye, hatta bavulunuzu alip o evden ceker giderdiniz ''esinizin ailesinin sizi kovmasina firsat birakmadan''...
eskiden cevrenizde nasil insanlar vardi bilemiyorum ama evlenip cok berbat insanlarin eline dustugunuz belli...cok uzucu bu durum...
yasiniz cok kucuk, size tavsiyem eger lise egitimizini tamamladiysaniz universite egitimi alip kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz, olmayacak sey degil olmaz demeyin...evlilik ve okul bir arada yurutulebiliyor korkmayin sakin (tecrubeyle sabittir)...
suan korku filmi gibi bir evlilik yasiyorsunuz bana gore, basinizdaki kaynana bir gardiyan mi desen zebani mi desem...her hareketinizde gozu uzerinizde...
boyle hayat gecmez, evinizi ayirin en kisa zamanda...

bir de anlamadigim diger sey ise aileniz...
sizi elin kadinlari evinizden kovarken, hakaretler egerken ve siz bes parasizken aileniz neredeydi?
suan neredeler?
neden ellerini sizin uzerinizden tamamen cekmis durumdalar?
sahipsiz olmasaniz bu kadar uzulmezdiniz...
sahip ciksinlar size...evliliginiz duzelmiyorsa yani o evde huzur bulamiyorsaniz da sizi o evden cekip alsinlar...

size onerdigim egitim onerisini yabana atmayin...
siz kendinize guvendikten sonra part time calisarak bile okuyabilirsiniz unutmayin!
kimsenin yardimina ihtiyaciniz yok...

Son düzenleme:
ahh ahh bendede var bu banyo sorunu.
1 senelık evliyim ilk başlarda daha bi sorundu.
kayınvalıdemın ayrı bir odası var.
kışın kapısını kapatır oturur tvsini izler.
yazın kapısı açık.
banyoyada onun kapısının önünden geçerek gitmek gerekiyor.
kapısı kapalı olsa nolur biz yatak odasından çıkınca kapımızın sesini duyar duymaz mutfaga gıtme yada wc ye gıtme bahanesıyle hemen oda cıkardı.
akşam bı tuvalete gıdeyım hemen oda wc ye gider.
insan gercekten cok rahatsız oluyor.

erkek yok tek kaynana utanmam çekınmem dedım ama hata yapmışım.
insan kadında olsa rahat edemıyor.

bi ara banyodan cıkınca hemen yattıgı yerden doğrulur bakardı
ben 1-2 kere söyledim bi daha yapmadı.

ama insan ses oluyo çok çekiniyo inanın cinsellıkten bi şey anlayamıyorum kasıyorum kendımı otomatikman... off çok zorr..:50:

aynı durumları yaşıyoruz anlaşmışsınır beni

Şu an birlikte oturduğunuz evden mi sözediyorsun ?
Oturduğunuz evin kredisi kaynananın üzerine çekildi ve kredinin yarısını o ödüyor sanırım.
Peki ev kimin üzerine ? Eşinin üzerine mi çıktı tapusu ?

Eğer ev eşinin üzerine ise,bırakın kayınvaliden orada otursun,siz ayrı eve çıkın.
Sen bir işe girersin,zaten taşınmasanız bile işe girmen lazım.

Daha çok gençsin,hayatını düzene sokmak için geç değil.
Nasıl bir hayat yaşamak istediğine karar verip geleceğini ona göre şekillendirmen lazım.
Sana tavsiyem,mutlaka işe gir ve çocuk planını en az 25 yaşına kadar ertele.
O zaman kadar hem birikim yaparsın hem de evliliğin yoluna girmiş olur.

şuanda bir işe girmeyi düşünmüyorum evde ders çalışıyorum kpss ve üniversite için

Sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmamanızda yarar olduğunu düşünüyorum.

K. valideniz erken yaşta boşandı ya da dul kaldı ondan mı bilemem, resmen eşiniz ve sizin evliliğinizi her açıdan kıskanıyor. Karı koca ikinizde vicdan sahibi insanlar olarak onu kırmak istemiyorsunuz, ama her ikinizde bunalıp sonunda birbirinizi kıracak ve evliliğinize daha da fazla zarar verecek, belki bitireceksiniz.

Cinsellik konusunda ne kadar biraz daha rahat olun desem de uygulamanız zor sanırım. Ama bu iş ayıp falan değil, ayıp olsa insanlar sahip oldukları çocuklarını da herkesten saklarlardı, onlar da cinsel birleşmenin sonucunda oluyorlar neticede. Ayıp yapan biri varsa o da k. valideniz.

Aslında k. validenin psikolojik olarak tedaviye ihtiyacı var bir doktora götürün de diyeceğim ama böyle birşey yapamazsınız muhtemelen. Belki K. valideyi uyarabilecek bir aile büyüğü varsa ondan yardım istenebilir. Tabi biz cinsellik yaşayamıyoruz diye bu aile büyüğünden yardım istemeniz zor ama bir yerlere gitme konusundaki tuhaf davranışları konusunda konuşabilir belki k. validenizle.

Şu an maddi olarak ayrı oturma şansınız yok anladığım kadarı ile. Ebeveyn banyosu olan bir eve taşınma imkanınız var mı acaba? Hoş muhtemelen k. valide banyolu odayı kendi kapar ama belki ona eşiniz biz bazen gece banyo yapıyoruz, sen sesten rahatsız olma falan diyebilir belki.

Yani kusura bakmayın, büyüklere saygı, onları kırmamaya çalışmak tabi ki çok güzel özellikler ama karı koca kendinizi bu kadar da baskı altında tutan bir kişiye bazı şeyleri hatırlatmanız gerekiyor. Ama bu hareketleri sizin değil eşinizin yapması iyi olur. Umarım eşiniz de sizin bu sıkıntılarınızı biliyor ve anlıyordur.

İlk fırsatta da ayrı ev konusunu ciddi olarak düşünmek lazım.

kayın validemin eşi 10 yıl önce vefat etmiş şuanda 57 yaşında o zaman 47 imiş.psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğuna katılıyorum.büyüklerimiz genelde hep söylüyorlar bunlar genç arada başbaşa kalmaları lazım gezmeleri vakit geçirmeleri lazım dye ananem hep söyler benim torunumun yaşındakiler sokaklarda fink atıyor benim torunum 35 inde gibi evden çıkmıyor die.ama söylenenler işine gelmiyor duymamazlıktn geliyor .maddi olarak ayrı oturabiliriz aslında ama dediğim gibi k.validemin maaşı ev kredisini ödüyor biz ayrı çıkarsak kendi kendimize yeteriz ama ona yardımcı olamayız maaşıda yok artık geçinemez bizim ona bi bağlılığımız yok onu düşünüyoruz o yüzden çıkamıyoruz .eşimde aynı sıkııntıları çekiyor benide anlıyor ama annesine öyle birşey demekten utanıyor nasıl denir nasıl anlatılır diyor

canım diğer sorunları halletmişsiniz sadece eşinle yatak odasında ve banyoda rahat olamadığını anladım ben olsam hiç yerin dibine girmem o sizin banyoda oldunuzu biliyor dimi bile bile tv acıp oturup sütünü içiyomus gibi sizi orda beklediği için o yerin dibine girsin bence bosversene ne duyarsa duysun gir banyoya cık bornozunla görsün ne yani banyodanda üstünü basını giyip mi çıkıcan gecenin bi vaktinde hem sen öyle alıştırmıssın onu çekinmişsin ayıp diye tamam ilkten öyle yapmam doğru ama baktın snradan rahat vermiyo gitsin yatsın yatağına bence çekinme canım karı kocasınız yani duymasa görmese bilmiyomu ne yaptınızı oda yaptı zamanında eşiyle öyle bi laf bi söz duyarsan ozamn cvabını verirsin banyo yapmayalımmı de ne bilim eşin bişeyler desin işte ben 5,5 yıllık evliyim canım kayınvalidemler öyle açık değiller yani bende kapalıyım ama daireler karşı karşıya evde ben şortla atletle duruyorum çat kapı geliyo şöylee bi bakıyoo alttan üstten bende umursamıyorum napim evde o gelcek diye eteklemi durcam yani sen rahat ol bence ne gelinler var herkes senn gibi çekinmiyo ki hakkında hayırlısı canım...

evet diğerleri hallldu hep .ya giyer bornozumu çıkarım karşısına problem o değil gece mesela banyoya giriyoruz görüyor ertesi gün akşama kadar asıyor suratını afedersiniz ama köpeklenip duruyor kaç kere denedim ne zaman banyo yapsak ertesi gün aynı şey oluyor.görsede öyle yapmasa umursamıycam bile ama sinirlerim altüst oluyor banyo yaptım diye suçlanmak beni deli ediyor

off icim sisti yaa...
neden evlemeden once bir meslek edinmediniz?
ya da hem evliligi hem de okulu beraber surdurebilirdiniz...bu sekilde kimsenin eline bakmazdiniz para diye, hatta bavulunuzu alip o evden ceker giderdiniz ''esinizin ailesinin sizi kovmasina firsat birakmadan''...
eskiden cevrenizde nasil insanlar vardi bilemiyorum ama evlenip cok berbat insanlarin eline dustugunuz belli...cok uzucu bu durum...
yasiniz cok kucuk, size tavsiyem eger lise egitimizini tamamladiysaniz universite egitimi alip kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz, olmayacak sey degil olmaz demeyin...evlilik ve okul bir arada yurutulebiliyor korkmayin sakin (tecrubeyle sabittir)...
suan korku filmi gibi bir evlilik yasiyorsunuz bana gore, basinizdaki kaynana bir gardiyan mi desen zebani mi desem...her hareketinizde gozu uzerinizde...
boyle hayat gecmez, evinizi ayirin en kisa zamanda...

bir de anlamadigim diger sey ise aileniz...
sizi elin kadinlari evinizden kovarken, hakaretler egerken ve siz bes parasizken aileniz neredeydi?
suan neredeler?
neden ellerini sizin uzerinizden tamamen cekmis durumdalar?
sahipsiz olmasaniz bu kadar uzulmezdiniz...
sahip ciksinlar size...evliliginiz duzelmiyorsa yani o evde huzur bulamiyorsaniz da sizi o evden cekip alsinlar...

size onerdigim egitim onerisini yabana atmayin...
siz kendinize guvendikten sonra part time calisarak bile okuyabilirsiniz unutmayin!
kimsenin yardimina ihtiyaciniz yok...

hem evliliği hem okulu beraber sürdürebilirim avet bende farkındayım ve bunun için yıllardır uğraşıyorum .ben kimsenin eline para diye bakmadım kendi paramızı istedim borç değil sadaka değil kendi alın terimizle kazandığımız paramızı istedim .eşimin ailesinin beni kovması umrumda bile değil olsaysı çekip gitmesini bilirdim.orda durmayı kendim seçtim iyikide öyle yapmışım gitmemişken neler dediler gitsem neler derlrdi allah bilir.eskiden çevremde kötü insanlar olmadı evlendikten sonrada kötü insanların eline düşmedim çünkü eşim 4 4lük bir insan k.validem öyle yada görücelerim kötü diye kötüye düştüm diyemem .lise eğitimimi tamamladım üniversiteyi kazandım evlndiğim için ve farklı şehirlerde olduğu için gitmedim ama zaten çalışıyorum uzun zamandır önümüzdeki yıl kpss ye giricm deli gibi ona hazırlanıyorum bi yandanda üniversite için uğraşıyorum açıktan onuda bitiricem dedidiğiniz gibi yaşım geç ve hçbirşey için geç değil bişiler yapabilirim hala ...o olaylar olurken ailemle aynı şehirdeydik ama ben aileme hiç bişi anlatmadım herşey çok güzel dedim ve hep öyl bildiler gerçeği bilseler beni orda durdurmazlardı emin olun ama ben eşime söz verdim seni evimizde bekleyeceğim dedim beni alacaklarını bildiğimden kimseyebir kelime etmedim.evliliğimde bu özel durum dışında hiç bir problem yok çok şükür.dediğim gibi borçlarımız olsada kimseye muhtaç durumda değiliz kimseden medette ummadık tekrar söylüyorum kendi paramızı istedik biz .

Allah sabır versin canım ekonomik olarak özgürmüsünüz yani eşinin annesine ihtiyacı varmı

tşk ederim amin ekonomik özgürlüğümüz var bende çalışabilirim eşimde kendimize yeteriz eşimin annesine değil fakat annesinin eşime ihtiyacı var bu nedenle ayrı çıkmıyoruz

Evlenir evlenmez mi kaynananla oturmaya başladın?

evet ilk günden beri :(

Vallahi, k. validenin siz gezince, seks yaptığınızı anlayınca surat asması falan hiç mantıklı şeyler değil. Onu bu halinden vazgeçirememeniz nedeniyle evli insanların en doğal olarak yaptıkları şeyleri yaparken utanıp, sıkılmaya bir son vermeniz lazım. Sizi sindirdikçe sindirmiş, böyle hayat geçer mi? Biraz rahat olmaya alışmanız lazım. Bence hemen her akşam banyo yapmaya başlayın, en azından bu yaz günlerinde rahat uyursunuz, ne zaman da ne yaptığınızı anlaması güçleşir (ki anlasa ne olur aslında, ama siz nedense bunu ayıp bir şey olarak görmeye karar vermişsiniz karı-koca). Siz biraz tavır koymadan bu iş düzelmez, daha beter olur. Ayıp değil, günah değil yaptığınız, madem konuşmak zor geliyor, o zaman tavırlarınızla anlatın ve ondan gelecek tepkilere de kulak tıkayın. Siz normalsiniz arkadaşım, anormal olan k. valideniz.

4 sene bitiyor 5 e giriyoruz 21inde kaynanamın yanına gelin geldim.eşim tek erkek çocuk kaynanam dul bu sebepten birlikt oturmaya razı oldum.eşim sürekli annem çok sakindir hiç birşeye karışmaz o yok gibi olur sorun çıkartmaz dedi bende tamam dedim yazık oda bi başına bi kadın birlikte geçinir gideriz die düşündüm.ama hiçte öyle olmadı daha 2.ci ayda başladı ne hakaretler etti oğlu öksürük oldu ben oğlumu senin gibi bi o.hasta etsin die doğurmadım dedi eşim 14 aylıkken askere gitti askere gidene kadar hergün kavga hergün huzursuzluk beni yalnız bıraktınız .geç geldiniz geç dediğide en geç saat 8dir.bi yere gidip eve gelince mutlaka kavga çıkardı beni görütmediniz.onuda götürelim dedik sorun olmasındedik götürdük gittiğimiz yere sonra bi baktık yarım saat sonra daha bi çay içmeden hadi gidelim eve gidelim ben sıkıldım geç oldu kalkın gidelim demeye başladı gittiğimiz yerlerde.o şekildede halledemedik.görümcemlerde sürekli kaynanamı gaza getiriyorlardı yollama gezmesinler gitmesinler yapmasın etmesinler.hergün görümcemlere giderdi onlardan gelir kavga çıkartırdı evde.sonra eşim askere gitti ben kaldım kaynanayla eşime söz verdim annenle kalıcam die annemlerin yanına gitmedim.eşim askerdeyken allahın hergünü evden kovarlardı görümcemle kaynanam çekgit ananın evine işimiz yok bide senimi besleyeceğiz.zaten oğlumu elimden aldın die hep kovdular.hiç bir ihtiyacımı karşılamadılar bakmadılar sokaklarda bağırdılar or.. diye gözlerinin önündeydim hasretle eşimi bekliyordum hiç birşey yapmamama rağmen birsürü hakaret ettiler.eşim askere gitmeden önce ablasıgile borç vermişti 7 bin kadar eşim askerdeyken ona gönderek benim ve annesinin ihtiyaçlarını karşılayacaklardı öyle anlaşılmıştı.eşim askerde para istedi ben onlardan isteim yok dediler.eşim tunceli gibi yerde sinir krizleri geçirip intihar edecek duruma kadar geldi sigarasızlıktan parasızlıktan anlatmama rağmen dinlemediler bile beni.para dedim yok dediler ama kendileri günde 2 paket sigara içmeyi günde bi şişe rakı devirmeyi orda burda gezmeyi bildiler bana gelince para yok eşime gelince para yok.en sonunda dedim eşimin sigarası yok parası yok çok zor durumda asker ocağında dağ başında onu nasıl böyle yarı yolda bırakırsınız die görümcem yerden izmarit toplasın ve içsin dedi.bende utanmıyorsun dimi kardeşine bunumu yakıştırıyorsun kendin günde 2 paket içiyorsun biz borç istemiyoruz kendi paramızı istiyoruz dedim allah bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çartım çıktım.arkamdan kaynanamda geldi.ilk defa benden yana oldu kızıyla oda küstü o lafından sonra gene paramızı istedik gene kavgalar karakolluk olduk kaynanamdan şikayetçi oldu kızı evimi basti die halbuki evine bile girmemişti kapıdaydı polisler inanmadı zaten.ben sabahlara kadar elişi yaptım eşime yolladım ablangil yolladı dedim kendi ihtiyacımı kendim gördüm.kimseden 3 kuruş dilenmedim .yani eşim askerdeyken çok kepaze ettiler.kızıyla küstükten sonra kaynanam çok iyi oldu eskisi gibi karışmıyor.eskisi gibi hakaretler etmiyor ufak tefek sorunlar var onlarıda hallediyoruz her evde olan şeyler ozamanlar bana yaptıklarnın pişmanlığını yaşıyor belkide bilmiyorum.ama bi sorun varki ben yazmaktan bile utanıyorum halledemiyoruz bi türlü ama konuşmazsam çatlayacağım.hiç bir özel hayatımız yok kaynanam gündüz uyuyuyor akşam biz yatarken kalkıyor sabah dek bizim kapımızı dinliyor.hiç bir şekilde mutlu değilim.cinsel hayatımız berbat evlendiğimizden beri.yok duyacak yok dinliyor yok uyumuyor die stresten sinir hastası oldum.en basitinden dün geceden bi örnek vereyim.düngece eşimle banyoya girdik 12-1 gibi .bide baktım kalkmış bardağına süt koymuş açmış tvyi oturmuş bizim banyodan girip çıktımıza bakıyor normal bişimiş gibi hiç birşey yokmuş gibi sanki utancımdan yerin dibine girdim sinirden sabaha dek uyuyamadım 4 senedir bu böyle 1 gün olsun başbaşa bırakmadı bizi asla anlayış göstermedi bize evlilik yıldönümümüz sevgililier günümüz asla olmadı.ben çok mutsuzum.herşeyi hallettik ama bunu halledemiyoruz.bizi hiç yalnız bırakmak istemiyor.4 senem resmen bomboş geçti ne korkusuzca kocamın koluna girip gezip tozabildim ne karı koca oldumuzu anlayabildim.daha yaşım 22 eşim 23 bizim yaşımızdakiler gününü gün ediyorlar ben 40 yıllık evliler gibi oldum.konuşmaya ihtiyacım var dertleşirmisiniz benimle

esin bu konuda bisey soylemiyormu??

Back