• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senem boşa gitti hayatımın geri kalanını böyle yaşamak istemiyorum

haklısın artık bişiler yapmak istiyorum eşimle hayatımızı yaşayabilmeliyiz yanlış bişi değil bu yada çok büyük bişi istemiyorum dediğin gibi ne olursa olsun görümcemle bi konuşayım ben belki yanlış anlamaz belki oda ben gibi düşünür yardım eder bana

İsterse yanlış anlasın canım
O eşiyle mutlu yaşarken sıkıntıyı sen çekiyorsun.
Hiç çekinme konuş insansa anlar,Yok mırın kırın ediyorsa hiç düşünme ben böyle istiyorum de.
Seninde hakkın huzur mutluluk ne demekmiş başkaları mutlu olsun.

1 yıl değil 4 yıldır bu şekilde devam ediyor.ben eşimle lise sonda tanıştım eşim harika bir insan çok efendi iyi kalpli biri hiç pişman değilim onu tanıdığım için.şimdi olsa gene evlenirdim ama asla aynı evde oturmaya razı olmazdım .sende olma sakın

Biraz safçayım bugün mazur gör.
Siz şimdi 4 yıllık mı evlisiniz 1 yıldır mı ?
Ne önemi var dersen ilk yıl uyum sorunları olabilir ama yıllar ilerledikçe hadi sen büyüdükçe diyeyim.
Gerçi bence hala evlilik için ufaksın da ilişkilerini rayına oturabilirdi.
Eşin annesine dur diyebilecek biri değil henüz o da ana kuzusu dedim ya orta yaşlara gelince ancak rest çeker hale gelirsiniz.
Sanırım gebe kalmak istiyorsun nasılsa yaşın ufak bence bu kadar acele etme.
Bana gelirse ben 26 yaşında evlendim,ayrı yaşıyoruz elbette.
Birlikte oturmayı hayal dahi edemiyorum özel alanıma oldukça düşkün biriyim.

o sizi dinlemeye çekinmiyorda sen kocanla yatak odanda yaşadıklarından niye çekiniyorsun arkadaşım. birkaç gün kalıp gidecek olsa insan problem etmez ama sürekli beraber yaşıyorsanız bu kadar çekinme bence. eşin sıkılınca annem bizi dinliyordu o yüzden bazı şeyleri yaşayamadık demez. seni suçlar. cinsellikte hayatın bir parçası. o sizi dinliyorsa o utansın.

bu ne yaa..
okurken fenalaştım valla..
nasıl insanlar bunlar.
bunlarda insansa biz neyiz anlayamadım:97:
yazık etme arkadaşım kendine konuş eşinle ayrı eve çık böyle nasıl yaşıcan bi ömür:19:
o kadar değerli oğlu varsa niye evlendirmiş
bi masumun günahına girmiş..
sen niye o kadar hakareti sineye çektin:20:
haklısınız ayrı çıkmayı bende çok istiyorum ama eşimin işlerinin iyi olması hem kendimize hemde annesine yetecek kadar para kazanması lazım .öyle walla evlendirmeseydi keşkke böyle yapacaksa

İsterse yanlış anlasın canım
O eşiyle mutlu yaşarken sıkıntıyı sen çekiyorsun.
Hiç çekinme konuş insansa anlar,Yok mırın kırın ediyorsa hiç düşünme ben böyle istiyorum de.
Seninde hakkın huzur mutluluk ne demekmiş başkaları mutlu olsun.

inşallah anlarda tartışma falan çıkmadan birlik olup bu sorunuda halledebiliriz anlamazsa eminim annemi istemiyor die laf edecek gelip kaynanamada diyecek oda ağlayıp sızlanacak ama birşeyler yapmadanda değişeceği yok bu durumum tşk ederim cesaret verdiniz

inşallah anlarda tartışma falan çıkmadan birlik olup bu sorunuda halledebiliriz anlamazsa eminim annemi istemiyor die laf edecek gelip kaynanamada diyecek oda ağlayıp sızlanacak ama birşeyler yapmadanda değişeceği yok bu durumum tşk ederim cesaret verdiniz

Rica ederim.
Tek istediğim sizin adınıza önce kendinizi düşünün siz düşünmezseniz kimse sizi düşünmez.
İnş herşey gönlünüzce olur.

Biraz safçayım bugün mazur gör.
Siz şimdi 4 yıllık mı evlisiniz 1 yıldır mı ?
Ne önemi var dersen ilk yıl uyum sorunları olabilir ama yıllar ilerledikçe hadi sen büyüdükçe diyeyim.
Gerçi bence hala evlilik için ufaksın da ilişkilerini rayına oturabilirdi.
Eşin annesine dur diyebilecek biri değil henüz o da ana kuzusu dedim ya orta yaşlara gelince ancak rest çeker hale gelirsiniz.
Sanırım gebe kalmak istiyorsun nasılsa yaşın ufak bence bu kadar acele etme.
Bana gelirse ben 26 yaşında evlendim,ayrı yaşıyoruz elbette.
Birlikte oturmayı hayal dahi edemiyorum özel alanıma oldukça düşkün biriyim.

4 yıllık evliyiz biz sandığınız gibi değiliz biz herzaman yaşımızın üzerinde olgun olduk eşim istesem restini çeker istesem şimdi şuanda ayrı çıkarız ama ben istemiyorum ozaman size müstehak diyebilirsiniz belkide ama ddaha öncede dediğim gibi annesi bi başına bi kadın aylığıda ev kredisine kesiliyor onu öyle bi başına parasız pulsuz bırakıpta kendi hayatımızı yaşayamayız.bebek istiyorum evet ama allah nasip etmedi henüz çoğu benden büyük bebek sahibi kişilerden daha da güzel bakabilirim bebeğime dediğim gibi yaşım 21 belkide ama yaşımın çok üzerinde olgun biri olduğumu düşünüyorum

o sizi dinlemeye çekinmiyorda sen kocanla yatak odanda yaşadıklarından niye çekiniyorsun arkadaşım. birkaç gün kalıp gidecek olsa insan problem etmez ama sürekli beraber yaşıyorsanız bu kadar çekinme bence. eşin sıkılınca annem bizi dinliyordu o yüzden bazı şeyleri yaşayamadık demez. seni suçlar. cinsellikte hayatın bir parçası. o sizi dinliyorsa o utansın.

utanıyorum işte ben böyle yetiştim bi yanım aman be boşver ne olursa olsun desede bi yanım olurmu öyle şey ayıp diyor ve ağır basan tarafım hep o taraf oluyor.inanın çok istiyorum boşvermeyi ama yapamıyorum

Son düzenleme:
çok kötü olaylar yaşamışsın hepsi geride kalmış anladığım kadarıyla ama kaynananla ilgili yazdıklarını duyunca şok oldum:26:
ne diye sizi dinliyor tabiri caizse niye başınızı bekliyor.sebep ne anlayamadım ben:44:ne tuhaf insanlar var:19:
sen kaynananı al karşına açıkca konuş canım bu durumdan rahatsız olduğunu söyle.böyle saçmalık olur mu:23:
ya evini ayır bunuda yapamam diyorsun o zaman açık açık konuş utanma sıkılma çünkü asıl utanması gereken kaynanan:20:bu şekile bir ömür geçmez yazık etme kendine canım:31:

Evlendirme konusunu düşünmeyin bile o öyle bir şey isterse zaten söyler ..

Bence en mantıklısı görümcenin devreye girmesi siz değil eşiniz söylesin ablasına ayrıca odanıza banyo yaptırabilirsiniz bu şekilde halledebiliyorsanız şartlarınızı zorlayın derim

Anlayışlı bir insansınız eşinizlede bir sorun yok madem elinizden geldiğince dikkat edin özellikle sizi dinlemek için oturuyorsada o onun ayıbı ,ama bu konuyu halletmezseniz eşinizde sizde sinir hastası olabilirsiniz.

Topu eşiniz ve görümcenize atın..

tek çözüm ayrı eve çıkmak giibi görünüyor ona yakın bi yerde oturabilirsiniz ama eviniz ayrı olsun eşini ikna etmeye çalış bence bu ne böle daha yeni evli sayılırsınız ve özel hayatınız yok

Kızıyla Kavga Etmiş Sizle İyi Anlaşmaya Başlamış ya ''Her Şerde Bir Hayır Vardır'' Diyecektim ki;
En Son Cümlelerinde Okuduklarım Şoke Etti Beni..

Çok Ayıp !!

Sizin Yerinizde Olsam Tatlı Tatlı Konuşurdum..
O Yaptığından Utanmıyorsa Ben Hiç Utanmazdım..

Başka Yolu Yok..

Ya da Evlendireceksiniz:1:

Kızıyla Kavga Etmiş Sizle İyi Anlaşmaya Başlamış ya ''Her Şerde Bir Hayır Vardır'' Diyecektim ki;

Çok Ayıp !!

Başka Yolu Yok..

evet arkadaşım sana katılıyorum.o anlamıyorsa sen anlatıcaksın.ama bazı kaynana tipleri var oğlunu kıskanıyor.çok saçmada olsa.:4:

okurken bunaldım..bu ne yaa!!yaşlı başlı kadının yaptıklarına bakar mısın!!bence eşinle konuş bu konuyu..ben rahat edemiyorum de..cinselliğimi rahat yaşayamıyorum de..temelli gitsin demiyorum,ama en azından ara sıra kızlarında kalabilir vede bize başbaşa kalma şansı verebilir de..sahi eşin bunların farkında değil mi?yani kaynanannın sizi dinlediğinden vede senin rahatsız olduğundan??o rahat mı peki??

eşin konuşucak canım hemde mıy mıy değil adam gibi alacak karşısına konuşucak
ayıp filan yok valla o kapımı dinleyecek ayıp olmuyacak ben söyleyince ayıp
ağlarsa ağlasın konuşması lazım başka türlü düzelmez ayrıca çocuk için bence hiç uğraşma
yanlış anlayacaksın belki ama çocuk olunca özel hayatın hiç kalmayacak bukadar sournun içinde çocuk doğrumak bana göre yanlış

Çok Ayıp !!

Başka Yolu Yok..

gamzecimm selamm :38:

ayyynenn katılıyorum üstteki yoruma..
tam bu şekilde yazıcaktım ki,zaten yazmış arkadaşım..
evlensin.. buna vesile olun..
başka çare yok gibi duruyor..

Anlattıklarından kaynanayı düşünen bir tek sensin o görümceler neyin nesi? 3 +sen kaynana herkeste 3 ay kalsa sorun çözülecek ama sen kaynananın sorumluluğunu tek başına yüklenmişsin esinle konuş şart koş

İnsanın kendi evinde huzursuz olması, rahat edememesi ne kötü Allah yardım etsin... Bence de eşin konuşmalı kardeşi ile sen hiç karışma kaynananda sürekli bir durum olmadığını yani size geri döneceğini bilmeli,temelli gönderiliyor gibi düşünürse gitmek istemez.

Ha baktın o gitmiyor ise siz kaçın evden arada değişiklik olur hem, yakın yerlerde mesela İstanbul olsa şile ağva gibi yakında bi yere haftasonu bir iki gün gidebilirsiniz borcunuz varmış ama 1- 2 gün çok masraflı olmaz.

Kendimi yerine koydum da, bu konuyu kaynanama açmaya utanırsam yani dinleme bizi diyemezsem sesin çıkmasına engel olurdum yatak odamın duvarlarını ses yalıtım malzemesi ile kaplatırdım kesin :28: dinlesin o zaman duyabiliyor mu bişe :27:

bence cok zor bı durum sımdı görümcenıze anlatsanız bı turlu sonucta bı tarafınız el sizi yannış analaybılrler anne ve kız ılşkisi farlı olur sızın ıstemedığınızı dusenebılrler ve budurum ters tepebilir yanlız kayınvalideniz kaç yaşında? yanı anlayışlı olması lazım gece gece sızın yatak odası kapınızda ne işi var ya ne kadar ayıp bı sey bı dınlemesı hic normal bı davranıiş gibi gelmedı belkı bu dediğime kızacaksınız ama bence onu evlendirin bıran once yoksa sızın ozel yaşam dıye mahrem dıye bıseyınız kalmıycak

Aynı evde yaşamanın zorlukları.
Açıkçası kayınvalideyle aynı evde yaşayıp, akşam eşiyle banyoya girmek, kayınvalidesiyle aynı evde yaşayan insanlar için biraz lüks bir durum değil mi?
Kayınvalide evet ayıp ediyor, biraz daha anlayışlı olmak lazım, hele de kapı dinlemek filan çok ayıp.
Ama aynı evde yaşıyorsanız binlerce zorluğu var, bırakın eşinizle beraber banyoya girmeyi, insan tek başına bile banyoya girmeye rahatsız olur böyle bir kayınvalideyle.
Bu sıkıntıları eşiniz bilmiyor mu, arada diğer çocuklarıyla da görüşsün, arada yanlız kalın.

Back