4 seneden sonra aklım karıştı...

çok iyi anlıyorum seni. ama işte bazen bakındığım da oldu etrafıma, hani hemen yakınımda ulaşabileceğim, aynı ortamlarda bulunabildiğim, bir yakınlık kurabileceğim kişilere. ama onları da iyice gözlemleyince yok diyorum bana göre değil, hiçbiri uzun süreli olamaz. şimdiye kadar daha iyisi çıkmadı karşıma.

bir de herkes evlenmeye başladı artık. bakıyorum etrafıma, daha okurken bile evlenen o kadar çok kişi olmaya başladı ki. ister istemez kafama takıyorum işte. herkes bir şekilde bir adım atıp hayatına yön vermeye başladı. benim yine belirsiz yine belirsiz.

Canım bence o çocuktan önce kendinin bi karar vermesi gerek..tek sorun istanbula gelme sorunumu yani..Bence sen duygularını iyice ölç tart..Sana şu kadarını söyleyeyim...Çok aşık olarakta evlensen belli bir zman sonra aşk kendini sevgiye ve fedakarlığa bırakıyor zaten..eşlerin evliliği sürdürebilmesi için anlayışlı olmaları şart..Ki bu çocuk anlayışlı biri diyorsun..,
Birde seviyorsan çocuk amerikadada olsa gidersin..bunca evlenip eşinin memleketine yada başka il'e tayin yüzünden gidenlerin canı yokmu..
Dört dörtlük bi insanı şu hayatta istesende bulamazsın..hele şu erkeklerin bu kadarın anlayışlısını yalan söylemeyenini,sadığını,iyi huylusunu,sana bunca değer verenini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey..Değerini bil..iyi düşün onuda üzme kendinide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…