bugun nede cok yazdım ya "benimde böyle sorunlu bi ilişkim vardı" die.ama konular hep bu yönde bnde yaşadıklarımı anlatp durdum işte.
sanada söylicemm tek şey.belirsiliklerle yoluna devam etmemen.bn yapamadım cok sürdürmek istedim ama olmadı.
tam bitti ilişkim tekrar birisi cıktı hemen karşıma ne üzüldügmü anladım ne sevndgmi.
yani mucize gibi geldi girdi hayatıma.meger boşuna üzülmüşm yaptıklarına ailesine yaşam tarzının farklılıgına naparm die boşuna düşünmüşm dedim.gözüm açıldı yani..senin gib her hareketine dikkat etmeye başkalarıyla kıyaslayıp düzeltmeye calştım.cok farklıydık kendime uydurmaya calştım ama her nekadar olucak gibi göründüysede en sonunda boş cıktı.yok yere ugraşmışım dedim yani.dile kolay geliyo böylesi ama yaşamayan bilmez ki sonçta... aama bigün bi bakmşssın ne 4 yıl kalmış kaldııgı gibi nede bnm gibi 6 yıll..hiç bi anlamı kalmadı boş bile degil artık..
sen yeniden başlama gücünü göremesende kendinde.biyerlerde birisi var hala senin için yaşayan ve eminm ki bulucaksın.tabiki şimdiki ilişkini gerçekten bitirebildigin zaman olcak.ozaman ohh diceksn.uzun bi ilişkiden cıkıp biraz üzülüp kendine geldigin zaman dogru karar vermişssen bi ferahlık geliyo omzumda nekdar cok yük biriktirmşm demştm ben kendikndime.şimdi hiç bi sorum yok tabi uzaklık var ama olsun bunada şükür..aşk herşeye deger böyle oldgnda..
sanki biraz bölüp pörçk oldu ama idare![]()
çok iyi anlıyorum seni. ama işte bazen bakındığım da oldu etrafıma, hani hemen yakınımda ulaşabileceğim, aynı ortamlarda bulunabildiğim, bir yakınlık kurabileceğim kişilere. ama onları da iyice gözlemleyince yok diyorum bana göre değil, hiçbiri uzun süreli olamaz. şimdiye kadar daha iyisi çıkmadı karşıma.
bir de herkes evlenmeye başladı artık. bakıyorum etrafıma, daha okurken bile evlenen o kadar çok kişi olmaya başladı ki. ister istemez kafama takıyorum işte. herkes bir şekilde bir adım atıp hayatına yön vermeye başladı. benim yine belirsiz yine belirsiz.