Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat düşndügümden çok fazla teşekkürler ilginiz için.Merhaba Oglum gunduz uykularini 4 moms mamaro sayesinde uyudu.harika bir urun .ozellikle kolik bebeginiz icin ilk 4 ay hayat kurtariciniz.oglum 8 kiloya kadar kullandi garantisi devam ediyor sifir gibi kutusu da duruyor.700 tl ye hello baby magazasindanalindi.hala da kullaniyoruz sutumuzu onda iciyoruz ayarlanabiliyor mama yedirmek icin bile kullanilabilir.500 tl ye satmaya karar verdim cok yeni ve temiz
Çoookkk memnun kaldığım bir üründü 300 liraya haziranda sattım. Kısa süre kullanılıyor. Taby çocuğunuzun hareketliliğinede bağlı. Oğlum 9. Ayına kadr kullandı. Snra zarar verecek çöp olacak die korktuk hemen sattık. İkinci el üçüncü el dördüncü el farketmes. Temiz ve çalışır durumda bulursanız mutlaka alın. Sıfırına 700 lira çok fazla değmesine değiyor da az zamn olduğu için yazık oluyor. İnşallah uygun fiyata bulursunuz. Bebeğinz hayrlı olsun:))4 moms mamaroo kullananlar ve satmayı düşünen annelerimiz;
ne kadar faydalandılar,
yeterince iş gördümü ,
kaç aya kada idare etti (bebeklerin boy kilosunuda paylaşırlarsa sevinirim ).
bunlarıda cevaplarlarsa çok sevinirim
fiyatta anlaşırız sanıyorum
teşekkürler ,