Bebek İkinci El 4 MOMS MAMAROO ARANIYOR

mrcajans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
1.022
43
53
34
4 moms mamaroo kullananlar ve satmayı düşünen annelerimiz;
ne kadar faydalandılar,
yeterince iş gördümü ,
kaç aya kada idare etti (bebeklerin boy kilosunuda paylaşırlarsa sevinirim ).
bunlarıda cevaplarlarsa çok sevinirim
fiyatta anlaşırız sanıyorum
teşekkürler ,

Merhaba Oglum gunduz uykularini 4 moms mamaro sayesinde uyudu.harika bir urun .ozellikle kolik bebeginiz icin ilk 4 ay hayat kurtariciniz.oglum 8 kiloya kadar kullandi garantisi devam ediyor sifir gibi kutusu da duruyor.700 tl ye hello baby magazasindanalindi.hala da kullaniyoruz sutumuzu onda iciyoruz ayarlanabiliyor mama yedirmek icin bile kullanilabilir.500 tl ye satmaya karar verdim cok yeni ve temiz

Merhaba Oglum gunduz uykularini 4 moms mamaro sayesinde uyudu.harika bir urun .ozellikle kolik bebeginiz icin ilk 4 ay hayat kurtariciniz.oglum 8 kiloya kadar kullandi garantisi devam ediyor sifir gibi kutusu da duruyor.700 tl ye hello baby magazasindanalindi.hala da kullaniyoruz sutumuzu onda iciyoruz ayarlanabiliyor mama yedirmek icin bile kullanilabilir.500 tl ye satmaya karar verdim cok yeni ve temiz
fiyat düşndügümden çok fazla teşekkürler ilginiz için.

Umarim
Daha uygun fiyata bulabilirsiniz fakat hassas bir urun paraniz bosa gitmez insallah benim
Mamaroo sifir gibi 4 ay kullanildi yalnizca butun ozellikleri sorunsuz calisiyor ilgilenirseniz 450 tl ye inebilirim daha dusuk fiyata bulabilmeniz biraz zor kargo size ait ist maltepede ikamet ediyorum eldende teslim edebilirim

4 moms mamaroo kullananlar ve satmayı düşünen annelerimiz;
ne kadar faydalandılar,
yeterince iş gördümü ,
kaç aya kada idare etti (bebeklerin boy kilosunuda paylaşırlarsa sevinirim ).
bunlarıda cevaplarlarsa çok sevinirim
fiyatta anlaşırız sanıyorum
teşekkürler ,
Çoookkk memnun kaldığım bir üründü 300 liraya haziranda sattım. Kısa süre kullanılıyor. Taby çocuğunuzun hareketliliğinede bağlı. Oğlum 9. Ayına kadr kullandı. Snra zarar verecek çöp olacak die korktuk hemen sattık. İkinci el üçüncü el dördüncü el farketmes. Temiz ve çalışır durumda bulursanız mutlaka alın. Sıfırına 700 lira çok fazla değmesine değiyor da az zamn olduğu için yazık oluyor. İnşallah uygun fiyata bulursunuz. Bebeğinz hayrlı olsun:))

MRB BENIM OĞLUM SUANDA 3 AYLIK BEN MAMAROYU HAMILELIGIMIM 7 AYINDA ALDIM DOGUMDAN İTİBAREN KULLANMAYA BAŞLADIM ÇÜNKÜ OGLUM GÜNDÜZ HİÇ UYUMUYORDU MAMARO SAYESINDE SUAN ÇOK RAHAT EDİYORUM COK MEMMUNUN UYKU PROBLEMİ ORTADAN KALKTI HARİKA BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM TEK KUSURU 11 KG TASIMA KAPASİTESİ YANİ EN FAZLA 6 AY KULLANILABİLİYOR

450 tl ye satiyorum faturasi duruyor garantisi devam ediyor aslinda 500 e satiliyor cogu yerde benim oglum kilosundan ve hareketliliginden dolayi cok kullanamadik cok yeni sifirdan farksiz

Merhaba benimki 400 tl ama sanırım ihtiyacınız kalmamıştır artık :)) biz keyifle kullandık...

Arkadaşlar bir tanıdık ((istanbul , zeytinburnu)) 250 lira'ya satacak , benimle özelden irtibata geçerseniz telefon nosu'nu sizinle paylaşaşabilirim ...

Back