Bebek İkinci El 4 moms arıyorum

Madem bu kadar ucuzsa neden 2. El aranıyor bende bunu anlamadım. İkinci el demek hibe etmekte değil ki .
ikinci el hibe etmek değil tabiki ama sıfırıylada aynı fiyata satmak demek değil değilmi? ayrıca o ucuz kısmı bütçeden bütçeye göre değişir... sanırım bunada saygı duymak lazım...

Piyasada 900 ile 1300 Arasında değişen bir fiyat aralığı var. 650/550 bu aralık için iyi bir fiyat ama daha uygunu varsa tabiki değerlendirin. siz sordunuz biz söyledik. alınır alınmaz bu problem değil. bu ürünü alırken aman yarın satarım düşüncesiyle almadık sonuçta .

İyi git al bi iki ay sonrada o 550 ye aldığını 200 e satarsin sen uygun aradigin gibi uygun fiyata ☺

daha özellikli 4momslar ilk fiyatta doğru. benim baktığımın özellikleri daha az . teşekkür ederim ilginiz için ürünü dün aldım.

İyi git al bi iki ay sonrada o 550 ye aldığını 200 e satarsin sen uygun aradigin gibi uygun fiyata ☺
yoo ben hiç satma niyetinde değilim, satmak için almıyorum. haa olurda birgün satmaya ihtiyaç duyarsam sıfırıyla aynı fiyata satmaya çalışmam. komik olurrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…