4 miyom var Doktor hem normal doğum hem sezeryan sıkıntılı dedi

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.966
1.468
133
32
4 miyomum var 5 cm den büyük hepsi miyomun biri rahim agzına yakınmış o yüzden normal olmazsa sezeryan olur demişti bugun muayene oldum diğeri de sezeryanın olacagı yerdeymiş o yüzden sezeryanda sıkıntılı dedi Başka bir doktor önce miyomu alacak sonra doğum olacakmış kanama çok oldugu için sezeryanda miyomu almayı önermiyoruz demişti öncesinde ama miyomun yeri değişmezse mecburen almak gerekebilirmiş böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Biraz moralim bozuldu açıkçası gerildim olumsuz bişeyle karşılaşırsam diye

merhaba başka bir doktora göründünüz mü, tabi durumunuz farklı geçmiş olsun, ama istanbuldaysanız doç.dr gökhan boyraz'a görünün isterseniz, kendisi normalde doğum almıyor ama miyomları olan riskli doğumları takip ediyor. Ben kendisine miyom ameliyatı olmuştum.

Evet başka doktor da rahim kanalına yakın sezeryan adayısın dedi. Kendi doktorum son ay bebek büyüdüğü için miyom yer değiştirebilir miyomun yerine göre bakarız dedi. Sezeryan olması değil de sezeryan olacak yerde de miyom oldugu için önce miyom alınacak sonra doğum olması biraz endişelendirdi çok kanama oluyormus ikisi birlikte benim de kansızlığım var hayırlısı bakalm. Dediğiniz doktora da bi bakarım

Merhaba ben doğumdan 2 sene önce miyom ameliyati oldum. Ameliyattan sonra da hamile kaldim. Hamile kaldigimda tekrarladi ve 2 miyom biri 3 biri 5 di. Bu yuzden sezeryan oldum. Doğum zamani bebege zarar vermeyecek yerde olursa aliriz miyomu dedi doktorum. Hem bebek hem miyom kanmasi yogun olacağından bebege zarari oluyormuş. Fakat bebege zarar verecek durumda olduğu için miyomlari aldıramadım

Bana bebeğe zararı olur demedi doktorum ama hem sezeryan kanaması hem miyom kanaması çok olduğu için önermiyorum dedi vucut fazla kanamayı kaldıramayabilir diye ama benim miyom bebeğin önünde oldugu için mecbur almamız lazım dedi biraz tedirgin oldum o yüzden kansızlığım var çünkü daha önce hem sezeryan hem miyom alınanlar varmış ama bilmiyorum doktor öyle söyleyince ve kansızlık olunca biraz tedirgin oldum

Merhaba benim de bir miyomum var 7 cm.den büyük... 8 aylık hamileyim. Doktorum Sezaryen öneriyor ancak miyomda bir kanama durumunda rahiminde sıkıntıya girebileceğini iletti. Sonraki kontrolde bir daha konuşacağız. Acaba son durumunuz ne oldu merak ettim. Umarım herşey yolundadır.

Merhaba geçmiş olsun şuan sezeryan kısmına çlk fazla engel değil ama doğum sırasında kanarsa almak zorunda kalabiliriz dedi kanamazsa sıkıntı yok dedi diğeri da rahim kanalını kapatacak mı bebek kanala girdiğinde ancak bakabilirim ona dedi hala net bişey söylemiyor maalesef son an belli olacak

Merhaba benim miyomum 7,5 cm oldu. Doğum kanalına yakınmış. En son gittiğim bir doktor beni çok korkuttu sen dikey kesi olursun. Senin sezeryanını kimse yapmaz dedi bana ama sonra başka doktora gittim o da sol tarafta miyomun yer değiştirebilir dedi. Çok moralim bozuk

Benim de sezeryan kısmındaydı şuan tam göbek deliğinin orda diğeri de rahim kanalına yakındı onun için net konuşmuyor bebek büyüdüğü için ve aşağı kanala doğru indiği için doktorum miyomlar yer değiştirebilir dedi o yüzden hala kesin bişey söylemiyor 38 den sonra bakıcaz duruma diyor ama dikey olur demedi sezeryan öncesi miyom engel olursa alırız demişti şuan miyom üstte kalıyor kanarsa alırız kanamazsa almayız dedi

İnşallah benim de yeri değişir. Sezeryan kısmında olduğu için sanırım beni de çok korkuttu doktor. Dua edip duruyorum. Sizin de güzel geçer inşallah Allah’ın izniyle

Merhaba sezeryan sırasında miyom ameliyatı olan çok kişi gördüm korkmanıza gerek yok bence. İyi bir doktor bulursanız herşey yolunda gider inşallah moral bozmayın

Merhaba sezeryan sırasında miyom ameliyatı olan çok kişi gördüm korkmanıza gerek yok bence. İyi bir doktor bulursanız herşey yolunda gider inşallah moral bozmayın
Allah razı olsun gerçekten çok kötüydüm 3 gündür. Sürekli ağlayasım geliyordu içime umut oldu. Son gittiğim doktor yüzünden aslında beni çok korkuttu bana senin ameliyatını kimse yapmaz dedi kendimi çok kötü hissettim. İyi bir doktor bulurum Allah’ın izniyle inşallah

Bulursunuz tavsiyem üniversite hastanelerine gidin orada imkanlar hep daha iyi oluyor endişe etmeyin herşey yoluna girer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…