• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 mevsim kullandığınız parfümünüz ?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
ve 7/24 sizinle bütünleşmiş kokularınız var mı ? ne çok baharatlı ne çok şekerli fark edilirliği iyi ve sorulan parfüm öneriniz var mıdır bana ?
issey miyake klasik olanını düşünüyorum ama bu kriterlere uygun mu sizce ? kokunun kalıcılığı önemli o_O

jasmin noir : en çok övgü alan canımm parfümüm
coco mademoiselle : vazgeçemiyorum kendimi çok güvende hissettiriyor
chloe edp: temizlik kokuyorsun sen çamaşır mı yıkadın dedirtmiştir defalarca.
tek bir tane seçemedim

Bvlgari jasmin noir. Her mevsime uyan cook farklı bir koku. Bugünde üzerimde o vardı:)
Cerruti 1881: sabunsu cok hafif ama bir o kadarda bende kalıcı bulduğum bir parfüm. Her mevsime uygun olduğunu düsünüyorum.
Jil sander sun: gene cok farklı günes kremi gibi kokan ve her mevsime yakıştırdığım bir koku.
Narciso rodriguez poudre: pudramsı kremsi hafifte tatlı bir koku.
Chloe signature : temizlik duştan yeni çıkmışsın hissi veren sabunsu bi koku buda
Chanel chance: pahalı bir seçenek ama senelerdir ya kış sıkabildiğim favori kokularımdan. Kokusu hiç eskimez.

Ben aralarından senelerdir chloe ,chanel chance ve bvlgari jasmin noiri her mevsim kullanıyorum.

Parfum hastaligim yillar once basladi.. hala daha vazgecemedigim ve sisesini bitirebildigim bi parfum olmadiiiiiii uhhhuhhhh
Ayni ben parfum merakım 4 5 yaslarnda başladı misafirlige gttigmz ev de ilk önce yatak odasindaki parfümler ilgimi çekerdi. 27 yasindaym amaa 13 yaşından beri parfüm kullanirm . Hala iste buu diyebildgm.benm kokum.diyebildigm bir parfum yok :KK43: ne yazkki.... begendigm kokular olur amaa asla siseleri bitiremem

Ayni ben parfum merakım 4 5 yaslarnda başladı misafirlige gttigmz ev de ilk önce yatak odasindaki parfümler ilgimi çekerdi. 27 yasindaym amaa 13 yaşından beri parfüm kullanirm . Hala iste buu diyebildgm.benm kokum.diyebildigm bir parfum yok :KK43: ne yazkki.... begendigm kokular olur amaa asla siseleri bitiremem
ayyy sen daha betermişsin benim ilgim lisede başladı ve kullanmaya da o zaman başladım. tabi açık olarak. o zamandan sonra dediğin gibi misafirlikte veya arkadaşıma gidince direk parfümlere bakar koklardım :KK70: açık olarak kim bilir kaç tllik zarar etmişimdir yüzlerce liram gitmiştir yıllar içinde. ben de 24 yaşındayım şuan. işte bu dediğim yok. sürekli yeni denemek istiyorum. ama özleyip aldığım kokular da var. yarısına gelebildiğim sexy grafitti ve naomi campbell kullandım. d&g light blue 100ml lik bitirdim ama çok hafif bir koku sürekli yenilerdim fısfısfıs diye :KK70: aslında kişilik meselesi. değişik şeyler denemeyi seviyoruz. aynı parfümü yıllarca kullanabileceğimi sanmıyorum sıkılırım ki ben. ben alıp alıp atıyorum hani beğenmediğim şeyi bitsin diye sıkamıyorum çünkü midemi bulandırıyor. kullandığım 10-15 tane şişe var şuan. ve hala almak istiyorum. dediğin gibi beğeniyorum kokuları ama sürekli kullanıp benim kokum diyemiyorum :KK70:

Bvlgari jasmin noir. Her mevsime uyan cook farklı bir koku. Bugünde üzerimde o vardı:)
Cerruti 1881: sabunsu cok hafif ama bir o kadarda bende kalıcı bulduğum bir parfüm. Her mevsime uygun olduğunu düsünüyorum.
Jil sander sun: gene cok farklı günes kremi gibi kokan ve her mevsime yakıştırdığım bir koku.
Narciso rodriguez poudre: pudramsı kremsi hafifte tatlı bir koku.
Chloe signature : temizlik duştan yeni çıkmışsın hissi veren sabunsu bi koku buda
Chanel chance: pahalı bir seçenek ama senelerdir ya kış sıkabildiğim favori kokularımdan. Kokusu hiç eskimez.

Ben aralarından senelerdir chloe ,chanel chance ve bvlgari jasmin noiri her mevsim kullanıyorum.
bu chloe signature ben bulamıyorum internette. açığı zaten yok sanırım ama orjinalini de bulamadım. fragranticada da yok.

ayyy sen daha betermişsin benim ilgim lisede başladı ve kullanmaya da o zaman başladım. tabi açık olarak. o zamandan sonra dediğin gibi misafirlikte veya arkadaşıma gidince direk parfümlere bakar koklardım :KK70: açık olarak kim bilir kaç tllik zarar etmişimdir yüzlerce liram gitmiştir yıllar içinde. ben de 24 yaşındayım şuan. işte bu dediğim yok. sürekli yeni denemek istiyorum. ama özleyip aldığım kokular da var. yarısına gelebildiğim sexy grafitti ve naomi campbell kullandım. d&g light blue 100ml lik bitirdim ama çok hafif bir koku sürekli yenilerdim fısfısfıs diye :KK70: aslında kişilik meselesi. değişik şeyler denemeyi seviyoruz. aynı parfümü yıllarca kullanabileceğimi sanmıyorum sıkılırım ki ben. ben alıp alıp atıyorum hani beğenmediğim şeyi bitsin diye sıkamıyorum çünkü midemi bulandırıyor. kullandığım 10-15 tane şişe var şuan. ve hala almak istiyorum. dediğin gibi beğeniyorum kokuları ama sürekli kullanıp benim kokum diyemiyorum :KK70:[/QUOT
Evet canm asla tek koku kullanmam. Biraz kisilikle alakali yeni seyler kesfetmeyi seviyorz çünkü :))
Bende escada magnetism
Ysl black opium
Zen
Versace
Burberyy classc 3-4 sise
Tous gold
Sayamadigm bir cok koku bitrdimm ☺☺ hala devam asla bikmam simdi sey duydm alsam mi almasam mi kararsiz.kaldm
Splendor gratislerde var suan almamak icin zor tutuyorum kendimi.

ve 7/24 sizinle bütünleşmiş kokularınız var mı ? ne çok baharatlı ne çok şekerli fark edilirliği iyi ve sorulan parfüm öneriniz var mıdır bana ?
issey miyake klasik olanını düşünüyorum ama bu kriterlere uygun mu sizce ? kokunun kalıcılığı önemli o_O
issey miyake leau dissey kullanmıştım bence 4 mevsimlik kokuyordu ama çiçekli meyveli hafifti. ben açıktan denemiştim kalıcı idi ama orjinali öyle midir bilemem.

bende olanlardan sexy graffiti, lacoste classic, burberry classic, crystal noir, berry kiss, mon paris, chloe chloe, burberry the beat ve pure poison bence her mevsime uyar

Back