4 mevsim 7/24'lük parfümler

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Merhaba kizlar,

Parfüm arayisim sürüyor... listem uzadikca uzuyor, ara ara bazi parfümlerin üzerini cizmeyi basariyorum ama malesef gün gecmiyorki listeye bir yenisi eklenmesin :)

Dedigim gibi parfüm konusunda artik biraz daha seciciyim. Bir parfümün sadece güzel kokmasi artik bana yetmiyor... Kullandigim parfüm bana herseyiyle yakismali

Suana kadar 4-5 parfüm listemde üst siralarda kalmayi basardi ama daha henüz net birsey yok. Begendiklerimin cogu floral -oryantal yada vanilyali sekerli agir Parfümler.Durum böyle olunca listeyi dengelemek lazim diye düsündüm ve Armani white , Armani She , Chanel chance gibi 4 mevsim 7/24 kullanabilicegim güzel ve dikkat cekici 2-3 parfüm listeye eklemek istedim. özelikle bu üc parfümü örnek olarak verdim cünkü cok fresh kokulari pek tercih etmiyorum. Karekteristik agir parfümleri seviyorum ama özel gece veya günlerde kullanmak daha yerinde oluyor ve dozunada gercekten cok dikkat etmek gerekiyor.

Verdigim bu üc örnekte oldugu gibi 4 mevsim 7/24 kimseyi rahatsiz etmeden gönül rahatligiyla kullanabilicegim dikkat cekici güzel parfümler biliyorsaniz paylasimlarinizi bekliyor olucagim :) simdiden cok tskler.

Chanel chance kesinlikle. ondan sonra başka parfüm beğenemedim bahsettiğin diğer parfümlerin kokusu da bu tarz mı? merak ettim.

Chanel chance kesinlikle. ondan sonra başka parfüm beğenemedim bahsettiğin diğer parfümlerin kokusu da bu tarz mı? merak ettim.

Armani White hafif odunsu bir koku. Insanin söyle aman acaba fazlami kacirdim, yada cevremdekileri rahatsiz edermiyim diye düsünmeden kullanabilicegi parfümlerden. Yanliz
Armani She ve chanel chance gibi vanilyayla sonlanmiyor ve ne yaziki artik orjinali üretilmiyor. Ben whitei qlifedan doldurma olarak aldim cokda memnunum. Qlifedan aldigim parfümler simdiye kadar orjinalleriyle bire bir ayni kokuyor.
Armani She white'dan biraz daha agir mükemmel Meyveli, cicekci odunsu bir koku. Chance gibi vanilyayla sonlaniyor. Kendini fark ettiren parfümlerden bence armani she'yi bir denemelisin. Bu üc parfümün ortak özelligi günlük kullanim icin ideal oluslari ve bende böyle günlük kullanim icin uygun bir parfüm ariyorum :)

bir parfümü 4 mevsim kullanmak hımm demek çok güzel bir parfüm olmalı çünkü imzanız gibi olucak zor vallahi

ben parfüm yazın kullanmayı pek tercih etmediğim için yorum yapamıycam ama güncel kalsın diye yorum yaptımmm

Yok canim yanlis anlamissin 7/24 4 mevsim kullanabilicegim parfüm ariyorum ama hergün kullanmak icin degil. Kurtarici parfüm katagorimde yer alsin diye. Su anda yeni bir parfüm top 5 listesi hazirliyorum. Listenin basinda hep floral- oryantal yada sekerli vanilyali kokular var. Yani hergün kullanabilicegim parfümler degil . Bu yüzden söyle 2-3 de hafif ama kendini fark ettiren günün her saatine uyan bir kac parfüm ariyorum. Genelde bir parfüme bagli kalmamiyorum yenilik iyidir diye düsünenlerdenim bu yüzden her türlü tavsiyeye acigim :)

Armani White hiç de dikkat çekici bir koku değil. İlk aldığımda sevmiştim ama şimdi bitirmek için uğraşıyorum.
Sadece kereste kokuyor çünkü.

Armani She benim için en kötü kokan parfümlerin başında geliyor.

Chanel Chance çok güzel ama herkeste olduğundan özelliksiz.

Escada Collection'ı da deneyebilirsiniz bu arada. O da çok kullanılan bir koku ama güzeldir.

Son düzenleme:

Hadi ya bende she cok severim hata en cok sevilen parfümler arasinda oldugunu duymustum. Ama zevklerle renkler tartisilmaz tabi escada collection da yanilmiyorsam yanik seker kokusu dimi? agira kacar herhalde ama severim ben seker kokularini buarada collectionu kullanmadim kokuyu tarif edebilirmisin? escadadan magnetizm kullandim hata vazgecemedigim parfümlerden ama dedigim gibi biraz yenilik iyi gelir diye düsündügüm icin bu aralar kullanmak istemiyorum ama icimde kan aglamiyor degil. Allahim bu kararsizlik öldürücek beni :)

Escada Magnetism meyveli ve tatlı bir koku.
Escada Collection ise çoğunlukla beyaz çiçeklerden oluşmuş , aynı zamanda içinde tatlı notalar barındıran bir koku.

Magnetism , collectiondan daha şekerli.

Collection'ı benim de alasım geldi şimdi anlatınca.
Çok seviyorum ama o kadar kullanan var ki. . .

hahah bende bazi parfümleri tarif ederken senin gibi düsünüyorum. yani bukadar kararsiz olmama ragmen alabilicegim birkac parfüm buldum ya sükürler olsun. Özelikle birinden cok eminim oda Thierry mugler Alien.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…