4 kedi - Hintli arkadasim - Delirmek uzereyim

Abi keske ya. Basip gidesim geliyo hayvanlara acimam olmasa dk durmam. Ben turkiyede annemlerle kaliyo diye kedilerimi cok ozluyorum. Gider kedi severim keyfim ywerine gelir dedim de kabus gibi bi gece olacak
Kaç gün sürecek bu macera? açıkçası hem sana hem kedilere acıdım küçücük odada ne yapacaksınız

Kizlar selam
Bi tane arkadasim var, Hindistan’dan 4 tane kedisini Avrupa’ya yasadigimiz ulkeye getirdi. 1 gunluk bir tatile cikacakti ailesiyle, gelip kalir misin odamda bakabilir misin 1 geceligine dedi. Tabii seve seve dedim. Benim de 2 kedim var bu arada cok severim kedileri.
Geldim buraya sabahtan ve kendisi ebesinin nikahinda oturdugu icin ve toplu tasima buraya gelmedigi icin beni kendi alacakti arabayla. Sonra cikmasi gerekti anahtari birakti ve bana dedi ki taksiye bin evime gel ben oderim. Taksi 54 euro tuttu ve hala param gelmedi kendisi su an tatilde.

Kediler, inanamiyorum, bana kafayi yedirtmek uzereler. Kapiyi acmayi falan biliyorlar odadan her ciktigimda kacmaya calisiyorlar tuvalete bile zor cikiyorum. Odasinin carsafi pis, degistirmemis abi, allahtan yanimda carsaf getirmistim ama yataga kedi isemis carsafimi serip burada yatmak istemiyorum. Guya kedi ucakla geldigi icin strese girip isiyomus. Salonda yatayim desem evin diger odalarinda tanimadigim ev arkadaslari var ve salon ortak alan. Kizlar inanilmaz gerginim. Mamalarini verirken bile kedileri 2 ayri odaya 2ser kedi seklinde ayirip vermem falan gerekiyomus resmen seremoni seklinde mama hazirliyorum kuru mama uzerine su, ustune yas mama, ustune toz biseler, yarim saat bekle suyunu emsin bilmem ne. Ve kedilerden biri canavar gibi surekli bana tisliyo. Delirmek uzereyim!!

Evden kaç.

Ev arkadaslari niye bakmamış? Mama su koymak ne kadar zor olabilir ya hu. Yurt dışında insanlar bu kadar vicdansiz mi gerçekten. Mesela hayvanlar ortak alana gitse nolur yani.
Bakmayı kabul ettiğiniz için sabredin 1 geceden bisey olmaz. Uzun yoldan gelmişler farklı bide ortam strese girmiş olabilirler.
Ama kilidi nasıl açıyorlar anlayamadım yazık benimki kapının koluna uzanınca açılacağını sanıyor öylece bekliyor garibim
Parayı dönünce isterseniz artık şu kadar tuttu diye.

Kedi ev ortamında zor oluyor..
Görümcem de kızı biraz oyalansin
Diye dışarda bi yerde bulmuş
Eve getirdi , geri kızı kediyle çok aşırı oynayınca bu defa kayinvalidemin evine getirdi bende korkarım kediden alışık değilim her yere gidiyo kaçıyor sıçrıyor
😀 benim yukarıya çıkacağım zaman ( kayınvalidemle aynı binadayız ama evler ayrı o besin katta ben birinci katta)
Kediyi bi odaya kapatyolar biz orda yemek çay faslını bitirene kadar kedi Orda duruyor . Tam macera ya 😃

Ev arkadaslari niye bakmamış? Mama su koymak ne kadar zor olabilir ya hu. Yurt dışında insanlar bu kadar vicdansiz mi gerçekten. Mesela hayvanlar ortak alana gitse nolur yani.
Bakmayı kabul ettiğiniz için sabredin 1 geceden bisey olmaz. Uzun yoldan gelmişler farklı bide ortam strese girmiş olabilirler.
Ama kilidi nasıl açıyorlar anlayamadım yazık benimki kapının koluna uzanınca açılacağını sanıyor öylece bekliyor garibim
Parayı dönünce isterseniz artık şu kadar tuttu diye.
Uzakdogu dovus sanatlari, tislama ve cilingirlik konularinda egitim almislar

Tek kedi bile bir kapali odada bakilamaz. 4 kediyi devamli bir göz odaya mi tepiyor bu konuda bilginiz var mi? O hayvanlar normalde evde serbest dolasabiliyor mu?
Hayvanlar kapi kilidi acmayi ögrenmiş caresizlikten artik. 🙄

Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama işe yariyorsa ben olsam hayvanlara eziyet var yetersiz bakim var diye sikayet ederdim eger kedileri sadece o oda içerisinde yaşatiyorsa, kedileri istiflemiş her yer ciş...🤔

Anlatamıyorum sanırım 🙄 yorum yapan kişi arkadaşınız nezdinde bütün kedi sahiplerine sallamış ona tepki gösterdim ay🤦

Bence kendisini yanlis ifade etmis
Benim de 2 tane kedim var, prenses gibiler bebeklerim benim, kedi sahiplenmeyi issizlik olarak goruyorsan konumdan git lutfen yorum sahibi, zaten sinirliyim sana patlarim :d M mavimavi33

Tek kedi bile bir kapali odada bakilamaz. 4 kediyi devamli bir göz odaya mi tepiyor bu konuda bilginiz var mi? O hayvanlar normalde evde serbest dolasabiliyor mu?
Hayvanlar kapi kilidi acmayi ögrenmiş caresizlikten artik. 🙄

Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama işe yariyorsa ben olsam hayvanlara eziyet var yetersiz bakim var diye sikayet ederdim eger kedileri sadece o oda içerisinde yaşatiyorsa, kedileri istiflemiş her yer ciş...🤔
ay alirlarsa sonsuza dek kafes cezasi hayvanlara. Birak otursunlar odada

Anlatamıyorum sanırım 🙄 yorum yapan kişi arkadaşınız nezdinde bütün kedi sahiplerine sallamış ona tepki gösterdim ay🤦
Gerçekten alınganlık etmişsiniz. Yağmur yağdı diye bana ördek dedi hikayesine dönmüş. Kedi besleyenlere sallamamis. İşiniz mi yok 4 kedi demiş. Tıpkı 4-5 çocuklara sasirmamiz gibi. Gerçekten 4 kedi ciddi zordur. Bir de birbirleri ile kavga ederler. Kedi sahiplerine falan sallamamis.

X