- 21 Kasım 2020
- 35
- 14
- 8
- 29
- Konu Sahibi birdelininbiri
-
Bende test aradım ama yorumlar gelmiş :)Resimler başka forum sitesinden yazılar test nerde
Evet benim gibi biri daha yaşamış örnek olarak attım kendi testlerimi de atıyorum şimdiBende test aradım ama yorumlar gelmiş :)
30 Kasım daki gebelik testi mi baya belli eğer HCG testiyse o büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsinzBunlar 3-4 günlük testlerim zar zor gözükenlerde var net gözüken de 2-3 dk da çıktı hep çizgiler
Evet HCG Testi30 Kasım daki gebelik testi mi baya belli eğer HCG testiyse o büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsinz
Başka bir yerde bir daha vereyim en iyisi 2 gün daha bekleyipKimyasal gebelik muhtemelen, gittikçe silikleşmiş çünkü.başka bir yerde tekrar kan verebilirsiniz yine de.
Yüksek ihtimal kimyasal yeniden kan verseniz de üzülerek söylüyorum yükseleceğini sanmam değerin 30 kasımdaki testinize göre normalde kanda pozitif çıkması gerekirdi değeriniz düşmüş Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasip etsin insAllahEvet HCG Testi
Hepimiz ayni seyi aramisizBende test aradım ama yorumlar gelmiş :)
Kimyasal gebelik bu.bir sonra ki testte bhcg dususe gectigi icin siliklesmeye baslamis .Haliylede kanda cikmamis.Bunlar 3-4 günlük testlerim zar zor gözükenlerde var net gözüken de 2-3 dk da çıktı hep çizgiler
Catlatma ignesi yaptigimizda 14 gun ignenin etkisini gorebiliriz testte.15.gun yapin testi ki garanti olsun.Merhaba bende çatlatma iğnesinin 11. Gün kan da 1.37 çıktı şuan 5 gün kala vermiştim şuan 3 gün var yükselme olasılığı var mı sabah ya silik çıktı test
Muhtemelen gebelik oluşmadı . Oluşmuş olsaydı daha yüksek olurdu gibi geliyor. Ama bilemiyorum sonradan da yükselenleri çok okudumCatlatma ignesi yaptigimizda 14 gun ignenin etkisini gorebiliriz testte.15.gun yapin testi ki garanti olsun.
Elbette, yukselelebilir de.Muhtemelen gebelik oluşmadı . Oluşmuş olsaydı daha yüksek olurdu gibi geliyor. Ama bilemiyorum sonradan da yükselenleri çok okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?