- 31 Temmuz 2023
- 34
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi ladyquiett
1.20 çikti hekim olabilir dedi yeni olduğu için kandaki hormon yükselmemiş olabilir dediBeta hcg kaç çıktı?
yeni olduğu için kandaki hormon yükselmemiş olabilir dedi ama belirti var abla teste bakar mısın bu 4 tane twst yaptım 4ü de böyle çikti ben de belirti olmadan ben test yaştım böyle çikti adet sancısı gibi sancı girdi bi kaç kere ama devamlı değil ayıptır söylemesi büyük abdestini yaparken bazen de batma oldu iç çamaşırım da bu akşam beyaz süt gibi bi leke gördüm ama kanama olmadıKuzum idrarda çıkan kanda da çıkmalıydı. Muhtemelen kimyasal gebelik geçirdin. İstersen haftaya tekrar bir kan tahlili ver emin ol
Perşembe günü tekrar hastaneye gidicem bakalımKuzum idrarda çıkan kanda da çıkmalıydı. Muhtemelen kimyasal gebelik geçirdin. İstersen haftaya tekrar bir kan tahlili ver emin ol
Testin koyuluguna bakilirsa deger en az 25 50 arası cikardi muhtemelen 1.20 lik sonuc zaten idrar testine yansımaz cok ilginc birdaha bi kan verseniz .. ben kimyasal gebeligi yasadim kizimdan once kovit asisi olacaktim regle 2 gun vardi kan verdim emin olayim korunmuyorm dye 0.100 du aşıyı oldum yok gebelik diye regl gunu regl olmayinca test yaptm evde idrarda cok silik cikti sonra ayni gun yine kan verdim 16 ydı sanirim deger ama saglikli artmadi ve gecesine adet oldum yani kan vermesem adet olmam gunde olacakmisim ve anlamayacaktm kimyasal gebelik gecirdigimi sizinkide kimyasal olabilir ama idrarda boyle bariz cikip kanda cikmamasi cok ilginc testi tekrarlayin bakalm koyulasma olacakmi1.20 çikti hekim olabilir dedi yeni olduğu için kandaki hormon yükselmemiş olabilir dedi
Çok umutlandım biliyor musun şuan yutkunamıyorum bile yeni olduğu için hCG hormonu yükselmemiş olabilir teste bakarsan hamilesin ama tekrar kan alalım perşembe günü dedi sağlık ocağında yaptırmıştım bu defa hastaneden yaptırıcamTestin koyuluguna bakilirsa deger en az 25 50 arası cikardi muhtemelen 1.20 lik sonuc zaten idrar testine yansımaz cok ilginc birdaha bi kan verseniz .. ben kimyasal gebeligi yasadim kizimdan once kovit asisi olacaktim regle 2 gun vardi kan verdim emin olayim korunmuyorm dye 0.100 du aşıyı oldum yok gebelik diye regl gunu regl olmayinca test yaptm evde idrarda cok silik cikti sonra ayni gun yine kan verdim 16 ydı sanirim deger ama saglikli artmadi ve gecesine adet oldum yani kan vermesem adet olmam gunde olacakmisim ve anlamayacaktm kimyasal gebelik gecirdigimi sizinkide kimyasal olabilir ama idrarda boyle bariz cikip kanda cikmamasi cok ilginc testi tekrarlayin bakalm koyulasma olacakmi
Gebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrara geçer. Yani kanda 30 civarında olmalı ki idrarda bu şekilde çıksın.1.20 çikti hekim olabilir dedi yeni olduğu için kandaki hormon yükselmemiş olabilir dedi
Ama nasıl oluyo bu koyulukta çikipGebelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrara geçer. Yani kanda 30 civarında olmalı ki idrarda bu şekilde çıksın.
Bilemiyorum. Yeniden bir kan testi verin netlessin.Ama nasıl oluyo bu koyulukta çikip
Hamilemisin cnm çok şaşırdım konuna idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması tuhafmışAma nasıl oluyo bu koyulukta çikip
Sonucunuz ne oldu umarım hamilesinizdirAma nasıl oluyo bu koyulukta çikip